| נשלח ב-7/9/2008 01:13 |
|
| |
הארגון עזרת אחים
עושה חסד מכסף שהוא לווה ולא מחזיר או שוכר פועלים ולא משלם להם, האם יש לזה התר הלכתי? הם הרי חייבים כסף לאנשים כבר שנים שהם לא משלמים! איך עושים חסד על גב אנשים אחרים ? שיסגרו את הארגון! ישנם ארגונים אחרים כמו "יד שרה" שהם נותנים כמעט כל מה שעזרת אחים נותן.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2013 14:47 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | | ומה קרה לאין יאוש בעולם כלל? שלוחי מצווה עושים מה שצריך וה שותף למעשה. אי אפשר יותר מההשתדלות. הכל עוד יכול להתהפך. כל עוד שורדים- למה לא? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2013 11:12 |
|
| |
אני פשוט בוש ונכלם לקרוא אשכול כזה, גם אם נניח וצודק פותח האשכול וישנה כזו בעיה, מי מתיר לך לספר לשה"ר ברבים ולהוציא דיבתו של איש חסד רעה ? האם שאלת רב שהתיר לך לפני מעשה כזה?
המלצתי לך היא שתרוץ להתנצל ולבקש מחילה מאברמי קאפ ואם יש לך שכל גם תבקש ממנו ברכה וישועה
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:09 |
|
| |
ומה קרה לאין יאוש בעולם כלל? שלוחי מצווה עושים מה שצריך וה שוטף למעשה. אי אפשר יותר מההשתדלות. הכל עוד יכול להתהפך. כל עוד שורדים- למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2008 07:02 |
|
| |
חכמת- אדם מה שאתה חשבת גם אני חשבתי והרבה אנשים אמרו לו, אבל אין סיכוי שהוא יסגור מיזמתו, כי הוא השקיע כ"כ הרבה, והוא תמיד מנסה לחשוב שיום אחד יפול בידו תרומה רצינית שיכסה את כל החובות +, וכמובן אני רואה את החלומות שלו ומרחם עליולכן אני חושב שאנחנו תושבי ב"ש צריכים להפסיק לתמוך בו, להפסיק לתרום לו, להפסיק להלואות לו, להפסיק לעבוד בשבילו, ומי שיכול להפסיק להשתמש בשירותיו, לתת לארגון להתייבש ותאמינו לי שאברימי יפתח את העיניים אחרי כמה שנים ויבין שהצלנו אותו ובדר הצלנו עוד הרבהכסף של אנשים טובים מב"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 23:52 |
|
| |
אז תשאל אותו בפגישתכם הבאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 16:35 |
|
| |
מן הנתונים שאתה מביא אפשר ללמוד שבאמת הגיע הזמן שיזגור את הארגון , את הדירה שלו הוא כבר הפסיד, הוא לא מנהל את הארגון בצורה נכונה הוא קבור בחובות וקבר אנשים אחרים איתו וזה אני אומר בידיעה ברורה מעל מכל ספק, אין ספק שהוא עושה חסד עם אנשים השאלה היא האם מותר לו להמשיך לעשות חסד בזמן שאין לו תקציב לזה הרי הוא עתיד לתת את הדין על זה , הרי גם היום הוא לא מצליח לגייס ולשלם את החובות, אני מדבר על חובות שהוא חייב שנים והוא לא מחזיר לכן אני שואל אולי הגיע הזמן להגיד "נכשלתי"? אולי הגיע הזמן לסגור את הארגון למרות שיש אנשים שחוסכים מוניות לבתי חולים??? אברימי הוא אדם טוב ואולי עובד לשם שמים אבל אני לא בטוח שה' רוצה שהוא ימשיך!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 14:51 |
|
| |
אנקת
מתי נסעת לבית חולים עם יד שרה?
מתי קיבלת מזון מבושל מיד שרה?
לו יצוייר שאברימי לקח הלוואה ולא יכול להחזירה.
אולי זה בגלל שאתה ואנשים כמוך מסרבים לחתום לו על הו"ק?
אולי כי כמה אנשים הבטיחו בצורה מוחלטת תרומה חשובה ואף עודדו אותו לקחת הלוואה על החשבון?
אין לי שמץ של מושג, וכל זה מה שצריך לחשוב במקרה שאתה דובר אמת.
אבל לחשוד באדם שאין לו יום ואין לו לילה, שהייתה לו דירה שהלכה לארגון (אתה היית משעבד את הדירה שלך על סמך "הבטוחעס"???) שילך לעשות חסד על חשבון צער של מישהו אחר?
חלילה אינני מזלזל בארגון הותיק יד שרה
אבל צורת ההשוואה בין מוסד חשוב כמו יד שרה, שצורת הניהול שנבחרה לו (מסיבות מוצדקות כנראה, ואין לי ביקורת על זה בכלל) היא כמו של משרד ממשלתי, לבין האיש והמוסד אברימי קאפ, שתמיד קשוב וזמין, לא ישאל אותך אף פעם מי אתה ומה המוצא שלך, ויתנהג בצורת "קנה אדון לעצמו" (יתן לך את המנה שלו כשיש רק מנה אחת , ממש כפשוטו) ההשוואה הזו ממש לא באה בחשבון.
תסלח לי אם נפגעת, אני נפגע אישית מצורת ההתיחסות שלך לעזרת אחים.
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2008 04:05 |
|
| |
תבדוק טוב טוב אם יש לך הוכחות וסימוכין למה שאתה אומר.
הארגון והעומד בראשו ידועים זה שנים רבות במעשי החסד בעלי היקף שאין כמותו בבית שמש, כך שלהאשים בצורה חמורה כל כך אנשים ישרים, שישרותם וטוב לבם ידועים, לא דבר של מה בכך הוא.
|
|
|
|
|