בית פורומים חרדים חיפה

מחפשים עבודה? למפעל יונה סטארקיסט דרושים עובדים דתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2008 14:28 לינק ישיר 
מחפשים עבודה? למפעל יונה סטארקיסט דרושים עובדים דתיים

בס"ד
למפעל טונה ייונה סטארקיסט בטירת הכרמל דרושים עובדים דתיים עבודה ב2 משמרות נוחות משמרת ראשונה מ6.30 עד4-6 בערב ומשמרת שניה מ13.00 עד 23.00 משכורת מינימום 4000+ 5 ימים בשבוע לפרטים נא לשלוח לי הודעה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 03:11 לינק ישיר 

אתה מחיפה? כואב הלב מה שעברתם ועוד אתם עוברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2012 13:31 לינק ישיר 

יש לאנו עובדים מפרדייס0507555132

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2010 20:46 לינק ישיר 

בס"ד

מכובדי היקרים , שלום רב !

שמי אסי נחום , בן 30 ,תושב העיר

אני פונה אליכם בבקשה חשובה בעבורי במאוד לסיוע

אבי , אלי נחום , בן 54 , תושב העיר , עובד כיום במפעל הסנדלים שורש , שנמצא בעיר .

העבודה בתקופה האחרונה , קשה לו במאוד , ולא בהיבט הפיסי שבה , אלא בהיבט הבין אישי ( דברים שקוראים במקום העבודה )

בערב החג קיימתי עם אבי שיחה מלב אל לב , וליבי נחמץ למשמע הדברים אותם הוא סיפר , ועליהם הוא הלין

אבי , לבטח לא היה רוצה שאוציא את הדברים החוצה , הן ברמה הבין אישית – ברצונו לשמור על כבודו

וברמה הפרקטית בכדי שלא יפסיד את מקום עבודתו – לכן רצונו כבודו

אבי , בעברו היה אזרח עובד צהל 15 שנים , והתפטר מעבודתו במפעל הרכב הצבאי , עקב היקלעותנו לחובות כבדים , מה שהצריך ממנו את כפסי פיצויי הפיטורין

לאחר מכן עבד בעסק מקומי " משה את חמו משאבות בטון" שסגר את שעריו

מאז אבי נמצא במקומות עבודה זמניים , עקב גילו קצת קשה למצוא עבודה

לפני כ 8 שנים שכלנו את אחי הקטן שמעון נחום ז"ל שנהרג בתאונת דרכים מחרידה והוא רק בן 16 ועשרה חודשים

קיומם העיקרי של הורי מגיע מקצבת הנכות של אימי ( נכה מטעם נפגעי עבודה – נדרסה ע"י רכבת ישראל בהיותה בת 17 ומאז משותקת בידה ) וממשכורתו הזעומה של אבי

אין צורך שאתאר את תלאות היום יום של כאלו שידם אינה משגת בפרנסה טובה , קל חומר פרנסה בסיסית

אבל אוכל לספר על אבי – שלי

איש חרוץ , בעל רקע וידע טעני מצוינים

איש עבודה מסור , נאמן – בעל מוסר עבודה גבוה –

בהגייה הבלתי רשמית – ניתן להגדירו כבעל ידי זהב

אני פונה ללבכם הטוב , בעיקר מפאת היותכם האנשים המושכים בחוטים בעירנו , ובעלי היכולת לעשות דברים

אנא סייענו למשפחתי , ע"מ שנוכל להתכלכל בכבוד , ולאכול כמו כל אדם ממוצע ,

חשבו הכיצד אפשר למצוא לאבי עבודה ( שרת בבי"ס , איש אחזקה במחלקות העירייה השונות , אב בית בקהילות מבוגרים ) כל עבודה ולו בלבד שיוכל להתפרנס בכבוד ולהזדקן בכבוד

משפחתי עברה צער וסבל גדול , אך עדיין נותרה בנו האמונה , כי אם ננעלו דלתי נדיבים דלתי מרום לא ננעלו

מקווה שתחינתי זו תישא את עיקרה ואיכשהו שליבותיכם יפתחו , ותשקלו בכובד ראש כיצד לסייע למשפחתי

מצ"ב קורות החיים של אבי

תודה מקרב לב ,

אסי נחום 0507633201

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > מחפשים עבודה? למפעל יונה סטארקיסט דרושים עובדים דתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext