בס"ד
מכובדי היקרים , שלום רב !
שמי אסי נחום , בן 30 ,תושב העיר
אני פונה אליכם בבקשה חשובה בעבורי במאוד לסיוע
אבי , אלי נחום , בן 54 , תושב העיר , עובד כיום במפעל הסנדלים שורש , שנמצא בעיר .
העבודה בתקופה האחרונה , קשה לו במאוד , ולא בהיבט הפיסי שבה , אלא בהיבט הבין אישי ( דברים שקוראים במקום העבודה )
בערב החג קיימתי עם אבי שיחה מלב אל לב , וליבי נחמץ למשמע הדברים אותם הוא סיפר , ועליהם הוא הלין
אבי , לבטח לא היה רוצה שאוציא את הדברים החוצה , הן ברמה הבין אישית – ברצונו לשמור על כבודו
וברמה הפרקטית בכדי שלא יפסיד את מקום עבודתו – לכן רצונו כבודו
אבי , בעברו היה אזרח עובד צהל 15 שנים , והתפטר מעבודתו במפעל הרכב הצבאי , עקב היקלעותנו לחובות כבדים , מה שהצריך ממנו את כפסי פיצויי הפיטורין
לאחר מכן עבד בעסק מקומי " משה את חמו משאבות בטון" שסגר את שעריו
מאז אבי נמצא במקומות עבודה זמניים , עקב גילו קצת קשה למצוא עבודה
לפני כ 8 שנים שכלנו את אחי הקטן שמעון נחום ז"ל שנהרג בתאונת דרכים מחרידה והוא רק בן 16 ועשרה חודשים
קיומם העיקרי של הורי מגיע מקצבת הנכות של אימי ( נכה מטעם נפגעי עבודה – נדרסה ע"י רכבת ישראל בהיותה בת 17 ומאז משותקת בידה ) וממשכורתו הזעומה של אבי
אין צורך שאתאר את תלאות היום יום של כאלו שידם אינה משגת בפרנסה טובה , קל חומר פרנסה בסיסית
אבל אוכל לספר על אבי – שלי
איש חרוץ , בעל רקע וידע טעני מצוינים
איש עבודה מסור , נאמן – בעל מוסר עבודה גבוה –
בהגייה הבלתי רשמית – ניתן להגדירו כבעל ידי זהב
אני פונה ללבכם הטוב , בעיקר מפאת היותכם האנשים המושכים בחוטים בעירנו , ובעלי היכולת לעשות דברים
אנא סייענו למשפחתי , ע"מ שנוכל להתכלכל בכבוד , ולאכול כמו כל אדם ממוצע ,
חשבו הכיצד אפשר למצוא לאבי עבודה ( שרת בבי"ס , איש אחזקה במחלקות העירייה השונות , אב בית בקהילות מבוגרים ) כל עבודה ולו בלבד שיוכל להתפרנס בכבוד ולהזדקן בכבוד
משפחתי עברה צער וסבל גדול , אך עדיין נותרה בנו האמונה , כי אם ננעלו דלתי נדיבים דלתי מרום לא ננעלו
מקווה שתחינתי זו תישא את עיקרה ואיכשהו שליבותיכם יפתחו , ותשקלו בכובד ראש כיצד לסייע למשפחתי
מצ"ב קורות החיים של אבי
תודה מקרב לב ,
אסי נחום 0507633201