מאיפה הנתונים המופרכים האלה? אם ב99 היו כ20 ומשהו אלף של בני 18 עד 35 , ז"א שבכל שנה זה פחות מ2,000.... אז איך הגעת ל10,000 מידי שנה....
זה ההשכלה שלך? אפילו חשבון וסטטיסטיקה אתה לא יודע...?
והנה החוג שלך. גם הוא גילה את האמת ולא רוצה להתגייס.
האלוף שטרן: ההשתמטות זולגת לציונות הדתית
בכנס באוניברסיטת בר אילן אמר ראש אגף משאבי אנוש בצה"ל שההשתמטות הגוברת מצה"ל הולכת וזולגת למגזרים שונים באוכלוסייה, וביניהם הציונות הדתית וה"צפונים". הוא העריך שמספר המשתמטים מצה"ל יעלה בשל החרדים, שמספרם באוכלוסייה גדל, והדגיש שחרדים יכולים לשרת בצבא
אינני מבין מדוע אינך מאמין לנתונים שלי, אתה צריך להיות גאה במאה אלף משתמטים כי זה מקרב מאד את קיצה של המדינה הציונית הכופרת, ובמקומה תקום ממשלה של מאמינים באללה כמוך. מדברים בשפתך אוכלים אותם מאכלים, שרים אותם שירים ואפילו נימולים כמוך, אז שמח בניהו בצאתך ודרעי באוהלך.
נשלח ב-5/10/2008 02:04
התשובה אחת. לא משנה אם זה שמח או עצוב, נתונים צריך להביא נתוני אמת. לא לשקר כמו שאתה עושה.
ותמשיך בבורותך המדהימה . אתה לא יודע נתונים, לא יודע לכתוב בלי שגיאות , לא יודע חשבון, לא מבין בסטטיסטיקה, ויודע רק להפגין שנאה וקנאה.
תראה עד כמה אתה עלוב, מעדיף ממשלה חילונית כופרת על פני ממשלה יהודית דתית. זו שנאת עמי הארץ. (ואתה עם הארץ מהודר לפי כל השיטות, עם הבורות שאתה מפגין).
ולפי דברי חז"ל לשנאה כזו אין רפואה.
אתם מפחדים, וזה טוב, תמשיכו לפחד. ככל שנראה שאתם מפחדים יותר, ומאיימים בחיזבאלה אירן חמאס פתח איסלם עירק וסוריה, נבין שאנחנו מגשימים יותר את המטרה.
נשלח ב-5/10/2008 02:16
מי מעדיף ממשלה חילונית אני או ש"ס.? מי אמר על על אריק שרון החילוני כי הוא ראש ממשלה טוב, אני או המרן? מי מנהל משא ומתן להיכנס לממשלה חילונית בראשות אישה אני או ש"ס?
נשלח ב-5/10/2008 02:22
אתה דמגוג אמיתי. כשיש רק חילוני מועמד, או מועמדת, מצטרפים אליו. אבל כאשר אתם כה דואגים ומפוחדים מאנשים דתיים וחרדיים כמו אנשי ש"ס שמא חלילה ישלטו פה במשהו, ואתם מעדיפים את אוכלי השקץ החולד והעכבר, שהם ימשיכו להנהיג ולשלוט, רק כדי שמישהו עם כיפה, שהוא לא אתם, ינהל, זה מסביר את התואר שלך כעם הארץ אמיתי.
נשלח ב-5/10/2008 02:38
מצטרפים לממשלה כופרת בגלל הכסף, כי אתם חסרי השכלה וחסרי מקצוע מכובד שיכולים לפרנס משפחותיכם, לכן אתם זקוקים לציבור החילוני שיפרנס אתכם בעזרת קיצבאות. עבירה גוררת עבירה. אינכם לומדים מקצוע ולכן מלסטמים העם והארץ, ומחללים שם שמים ברבים בתחינות להצטרף לממשלה כופרת בראשות אישה ל"ע.
נשלח ב-5/10/2008 02:44
אתה סתום או מה? אני מסביר לך ש400000 אלף מצביעי ש"ס מתפרנסים יפה מאוד, ולא ממשרות ממשלתיות, כמו המפד"ל שישבו בממשלות השמאל רק כדי לדאוג למשרות ממשלתיות למקורבים שהמשיכו את שלטון השחיתות הזה יום יום, עד שכמעט נפסק.
לומדים מקצועות ועצמאיים. לא מתפרנסים על ידי שנהיים עובדי מדינה כמו כל בני הכיפות הסרוגות.
ואם כל כך בעיה לשבת בממשלה בראשות אשה ל"ע, מה עשו אנשי המפד"ל בממשלת גולדה..? אה?
משמיצן בור ועם הארץ.
נשלח ב-5/10/2008 12:59
בניהו לפעמים אני חושב שאתה ילד רך בשנים ולא בגלל תגובותיך אלא למי אתה מגיב...
הרי עיקרו של ויכוח הוא להשמיע את דעתך ובנוסף ניסיון שכנוע את הצד השני.
כעת כולם פה יודעים את דעתו המלומדת של הסדר וכבר לא מתייחסים אליו, אולי ההורים שלו לא קנו לו צעצועים.
לשכנע אותנו באמצעות הטיעונים ההגיוניים הוא לא יצליח כי אנו פה בורים ולא נאורים כמו האירופיאים הדגולים.
עליך אני תמה הרי את דעתך השמעת ולשכנע את הגאון לא תצליח אז למה לך, לא חבל?
נשלח ב-5/10/2008 13:05
*ריבלין (לפעמים אני קורא את קול העיר בנוחיות) הוא החנן קריסטל של החרדים שניהם מתלהמים וכועסים, אולי צריך לעשות להם איזושהי אנליזה...
*בלום חושב שאם הוא ילכלך על כולם זה יראה שהוא ממש לוחם צדק או דעתן בלתי נלאה וזה לא מראה כלום בעיניי....
*זילברשלג רדוד.
*חובב מ"יתד החורבן" מגדף רבנים בלתי נלאה.
*גרילק ממשפחה (הייתי קורא רק את קולמוס שלהם), יותר מידי מפרגן לספרדים עד כדי חשד.
*ליפקין מבקהילה גילה את פרצופו האמיתי (זה מצוי חזק בחב"ד לזלזל במרן וזה עוד בלשון המעטה) כשתקף את מרן.
פלח (קול העיר) הוא כותב אמיתי ומוכשר מאוד עם ליטוש נוסף בעברית שלו אין לו מתחרים במגזר החרדי ומעט במגזרים האחרים, כוכב אמיתי אפרים קישון החרדי.
נשלח ב-5/10/2008 13:07
קיבלתי ההערה, אשתדל לשכנע בטיעונים לא הגיוניים.
נשלח ב-5/10/2008 13:18
פטרוס, כעת ראיתי את דבריך ובהחלט כדאי להחזיר את האשכול למסלולו.
אין הרבה עיתונאים ספרדים, והכל זה לפי האינטרס כמובן.
אגב, ריבלין במקור גם חצי ממשפחה ספרדית..
נשלח ב-5/10/2008 14:32
אמנם אני לא כ"כ בעניין של עיתונות
(לא קורא ולא שומע, מתעדכן מחברים)
אבל קראתי כאן באתר לפני כשבוע את חיים בצלאל
ומאוד התרשמתי, מדוייק וחד.