בית פורומים פרחי מיאמי

מיאמי 30-פסח תשס"ז / קליפים לצפיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2008 09:34 לינק ישיר 

יש משהו במה שתהילה אומרת.

מצד אחד, יש יופי בתמימות של סולן חדש. הוא עדין נורא מתרגש מעצם העובדה שהוא קיבל סולו.
אבל מצד שני, סולנים צעירים וטריים מדי, שרים פחות מקצועי מסולן שכבר עבר את ההתרגשות הראשונית.

הסולנים הטובים ביותר, הם אלו שיודעים לשלב בין המקצועיות לדביקות. (עודד קריטי למשל) ונראה לי שיאיר קניג נכלל בקטגוריה הזאת. הוא ילד עם הרבה רגש.

בהמשך לכתבה שהייתה בשלאגר, אולי הכותב הנכבד התכוון קצת לענין הזה, נראה שבערך מתקופתו של אריק שטרן (אחרי שעודד וייצי עזבו), המקהלה נכנסה למין טרנד כזה של "יש לי ביטחון, אני לא מפחד מאף אחד, אני אשיר ואשמח את הקהל". אז נכון, זה טוב. אבל באיזשהו מקום ילדים מאבדים את ההתרגשות והדביקות בשיר, כשהם מנסים לשיר בביטחון מופרז.

אפשר לראות זאת אצל אריק שטרן כבר במופע מיאמי 5 כשהוא שר את we need you. ומכיון שאז אין לנו שום וידאו עד מיאמי בירושלים, אנחנו לא כ"כ יודעים מה היה באמצע אבל קל לשער זאת.
במיאמי בירושלים אפשר כבר לראות את אלי סינרייך שר בביטחון, מסתכל לירחמיאל ישר בפרצוף בלי פחד, ואח"כ את אייזיק בנישי במיאמי 25 - שהוא אולי שיא הביטחון העצמי המופרז שהיה אי פעם לילד מהמקהלה.
וגם היום, לדעתי יהושע בנדר, למרות שהוא זמר-סולן בכל רמ"ח איבריו, הוא כבר לא מכניס רגש בשירה כמו שהיה בתחילת דרכו.

מה אתם חושבים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2008 12:01 לינק ישיר 

מאד מסכימה. במיוחד לגבי יהושע בנדר. לפעמים אני נזכרת בקטנצ'יק הזה שקיפץ לו ביד אליהו וכ"כ התלהבתי ממנו. היום אני רואה ולא מבינה על מה ההתלהבות. הביטחון העצמי המופרז שלו (לדעתי) הוא קצת...
ילדים הם סמל התמימות- וזה מה שיפה בהם. גם אם הם קצת מתרגשים או מזייפים, זה לא כ"כ נורא, כי הם ילדים. (לדוגמא- אתן את ארי רוזנר. לא בטוח שהוא אכן דוג' טובה לכך, אבל עד ההופעה האחרונה שלו נשארה לו העדינות כמו בהתחלה. וזה מה שאהבתי אצלו. אפילו שלפעמים הוא קצת היה מזייף או לא ממש בקצב... תמיד היה כיף לשמוע אותו כל פעם מחדש. כי הוא היה הוא, כמו שהוא, ונשאר כך.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2008 13:09 לינק ישיר 

אני חושבת שהיום הרגישות ממש ירדה...............
מה תסתכלו על הסולן מצליל וזמר זהר, בשיר ברוך הנותן בקושי זז כזה צנוע ובאמת שהם שרים מכל הלב.
אפשר לראות את זה במשך כל השנים, שיר שסולן ישן היה שר אותו ואותו השיר שסולן חדש מהשנים הקרובות שר אותו, מה יותר מוצלח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2008 14:11 לינק ישיר 

זה מה שכיף בילדים, התמימות והחן. לכן בדרך כלל אני אוהבת את הסולנים העדינים יותר. (איצי ספינר, ארי רוזנר - ריבי, כל כך נכון.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/12/2008 16:55 לינק ישיר 

אבל נראה לי שהיום זה מה שהמקימי מקהלות למיניהם דורשים מהילדים:בטחון, וכו' וכו' וכו', מה שחבל שע"י זה מאבדים את היופי שבשירה התמימה של הילדים... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2008 17:17 לינק ישיר 

נו....
עיינו מה שכתבתי כבר באשכול צליל וזמר בנושא.
אני שמח לגלות שכולם בדעתי....

כאן ישראלי באמריקה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מיאמי 30-פסח תשס"ז / קליפים לצפיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.