| נשלח ב-23/10/2008 21:52 |
|
| |
מי באמת תורם לעוסקי התורה בנתניה???פסק החפץ חיים זצוקללה"ה
אנו נמצאים לפני הבחירות לעיריית נתניה, וקמו למעלה מ20 מפלגות הקורות לציבור להצביע להם.
ומה נלין על החילונים שאין להם שום תורה ויראת שמיים.
אלא התפרצה בקרב הציבור החרדי כל מיני עסקנים הבאים בשם התורה, וכל מאווים הוא למען יפורסם שמם, בקרב הארץ.
וכביכול המה יעזרו לציבור החרדי בנתניה, ובאים בשקרים ומרמות גדולות לציבור, שידאגו להם. ואחר הבחירות לא עושים כלום. ועוד ידאגו לחינוך רווחה וכד' שיקוצים הממלאים פיהם לרוב.
והנה אנו מוחים מחאה נמרצת ומביעים דעת קודש הקודשים כ"ק שם תפארתו מרן החפץ חיים זצוקללה"ה רבי ישראל הכהן מראדין.
כפי שקיבל הרב הקדוש רבי אלחנן וסרמן :שאמר "שאפילו יתבטלו רוב הישיבות אין להצטרף לרשעים" אולם קמו לנו גדולים שחושבים עצמם לבעלי תורה ויראה ומורים לציבור להצביע לכל מיני עסקנים "חרדים" ריקים מתוכן, לא תורה ויראת שמיים, רק רדיפה אחרי תענוגות וממון.
ומצב הדת רק החריף ובעיר נתניה יש כ1000 חנויות חזיר!!!!!!!
ובתי בושת לאלפים ורבבות !!!!!!!!!!
וחילולי שבת לאלפים ורבבות!!!!!!!!!
והרס היהדות הנאמנה שלא שיערו אבותינו, ואדרבה השתתפות עם בעייריה, זה חיבול בתורתינו הק' וחילול שם ה' הגדול והנורא!
ומה עוד שמיסי הארנונה הקצוצה, והמטורפת, שחונקת, את העניים, לאלפים ורבבות, ואין פוצה פה ומוחה,מכל העסקנים המטונפים,היושבים במלכות של רשעים. וכל מאווים של העסקנים הנ"ל ,כסף ותענוגות, בעטיפה של תורה. וכמו שאמר שלמה המלך ,החכם מכל אדם "עוזבי תורה יהללו רשע, ושומרי תורה יתגרו בם! ואנו רואים כל מיני צפצפנים הנראים כלפי חוץ כחרדים, (והמה כאותו חזיר המתריס סימני טלפיים, כלפי שמים,ומראה לשמים "טהור אני") המתחברים לעירייה,שכל מהותה הרס היהדות והחרבת עוסקי התורה.
ואנו קורים לכל יראי ה' וחושבי שמו, אשר כואב ליבם לראות שם ה' מתחלל בקב הארץ, "לא להצביע לאף נציג חרדי ככל שיהיה, ואפילו תצא בת קול משמיים ותאמר להצביע לו" אל ישמעו כלל, כי הכל שקר ומרמה, והרס תורתינו הקדושה האמיתית.
ומשמיים יראו ויחישו גאולתינו האמיתית במהרה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 02:18 |
|
| |
בשם מי אתה קורא את הקריאה ?
תגיד לי, אם אתה רואה אנשים טובעים וטובעים לא תציל אותם ?
למה להתיאש........?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 06:55 |
|
| |
'הלחם' יש משהוא בדבריך
אבל עדיין לא פגשתי מנהיג שקורא לא להצביע בכלל לבחירות נתניה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 07:09 |
|
| |
לכן קמה מפלגה בשם נתניה לכולנו......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 10:00 |
|
| |
של מי זה בכלל 'נתניה לכולנו' ?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 10:21 |
|
| |
תקשיב לחם !!!
אני לא מגיב בד"כ אבל קודם כל קשוט עצמך ואח"כ אחרים !!! תקשיב טוב טוב
תתנתק אבל מיד ! מחיבור לאינטרנט כי הכל תועבה והרבנים אסרו את האינטרנט !! הבנת ????
אתה מבין באיזו שפה אתה מדבר גבוהה גבוהה רשכבה"ג ובעצם עובר על דעת הרבנים שהביעו דעה נחרצת נגד האינטרנט !
ואני בתומי חשבתי ש"צדיקים" "גמורים" כמוך לא גולשים באינטרנט . אז מי אתה שתדבר נגד רבנים שמכניסים אותך בכיס הקטן אומרים ללכת לבחירות הא? מי אתה שתגיד לא לבחור ?
(חוצמזה שאני מסכים איתך לגמריי בקטע שהפוליטיקאים מבטיחים הרים וגבעות ולא שמים קצוץ אחרי הבחירות - למעט חבר המועצה החרדי הכי ותיק בנתניה ש- כן ! אומר ועושה - בדוק !!!,.)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 13:04 |
|
| |
כמו שנאמר: ליפני הבחירות המועמדים מדברים אליך מהקירות, אחרי הבחירות אתה מדבר אל הקירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 13:09 |
|
| |
בדבר שאלתך:
דבר ראשון קשוט עצמך, הרי אתה בעצמך אומר שהרבנים אוסרים לגלוש באינטרנט, ואתה לא עושה כן, אם כן איזה מין חרדי אתה?.
דבר שני בהצבעה לבחירות, אתה כן מוכן לשמוע לרבנים, אבל בענינים אחרים כגון אינטרנט תועבה וזנות, שזה חמור פי כמה מאי הצבעה לבחירות, אינך מעוניין לשמוע? מדוע אתה עושה תורתך שקר? לחצאין ולשיעורין. מה שנוח אתה עושה ומה שלא לא....?
מי המנהיג שקורה לא להצביע בבחירות, זו שאלה מטופשת בעליל, אם התורה הקדושה אומרת לנו לא לחלל שבת, אזי אני צריך מנהיג או גדול דור, שיורה לי, לא לחלל שבת??, הרי זה פשוט שאסור לחלל שבת מדין התורה הקדושה.
אלא שזה נקרא התחמקות, כי מי שהולך אחרי הזרם והאווירה המטונפת הפושטת ברחבי הרחוב החרדי, מוכרח להיות מקוטלג, אחרי איזה רב הוא הולך וכד'.
כי בלי זה הוא לא שווה כלום.
לא הולכים לפי תורתינו הק', אלא לפי מה שהרחוב חושב, ומה יפה כלפי חוץ, ואיך זה נראה יפה כלפי חוץ.
דבר שלישי אני לא מחובר לאינטרנט, וזה לא שלי, ומה גם שהאינטרנט הזה חסום.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2008 13:13 |
|
| |
אולי תגיד איפה אתה רואה 1000 חנויות חזיר?
איפה אתה רואה...................... טוב לר משנה, מה קרה לך????????????????
|
|
|
|
|