| נשלח ב-1/7/2009 23:30 |
|
| |
דקות ושעות עוברות בזרימה קבועה. הזרימה זורמת במהירות גוברת ועוד מעט לא ישאר זמן. אולם אין מי שנראה מודאג מכך. מעטים לפעמים חושבים על כך אבל כשמתבוננים מסביב רואים שהחיים מתנהלים כרגיל ולא נראית דאגה גדולה. ממילא גם הם מפסיקים לחשוב על כך.
מה יכול לגרום ליהודים לעמוד ולהתבונן באמת המאיימת הזו? ה' מתאמץ כל כך לעורר אותנו, אבל אין איש הרוצה להקשיב. הסתכל מסביב, הגוויות נערמות ואין איש שואל מדוע. התבונן מסביב ותראה את כל הסערות, השטפונות, רעידות האדמה, השריפות והאסונות האיומים והמוזרים. אין אדם שואל מדוע. הסתכל מסביב ותראה כל כך הרבה מלחמות במקומות רבים בעולם, כל כך הרבה מומתים, נרצחים. על ידי לחיצת כפתור נוכל להיות נשמדים על ידי מלחמה גרעינית, ואין שואל מדוע?
אנחנו יודעים שכל מה שקורה בעולם לטוב או לרע הוא מסר ליהודים.
[רמב"ם הלכות תשובה פ"ט - "הודיענו בתורה שאם נעזוב התורה מדעת, ונעסוק
בהבלי הזמן,
שדיין האמת יסיר מן העוזבים כל טובות העולם הזה – שהן חזקו ידיהם לבעוט
ומביא עליהם כל הרעות, המונעים אותן מלקנות העולם הבא – כדי שיאבדו ברשעם"]
אנחנו מקבלים כל כך הרבה מסרים, ואין אדם מנסה להבין מה יקרה אם נמשיך להתעלם מן האותות האלוקיים שאנחנו מקבלים. אני אתן הבזק רעיוני, רק הברקה, כיצד להתבונן אם אנחנו כן ננסה להבין.
ה' מזהיר אותנו לעשות תשובה
["והסתרתי פני מהם, והיה לאכול, ומצאוהו רעות רבות וצרות, ואמר ביום ההוא הלא
על כי אין אלוהי בקרבי מצאוני הרעות האלה" (דברים לא).
ומבואר הוא "שהסתרת הפנים" הזאת, אנחנו סיבתה, ואנחנו עושים זה המסך המבדיל בינינו ובינו – והוא אמרו: "ואנכי הסתר אסתיר פני ביום ההוא על כל הרעה אשר עשה". רמב"ם (מורה נבוכים – ח"ג פנ"א ע"ש)]
משמעות הדבר, פונה הוא קודם כל לחרדים. הוא אומר: אנכי ה' אלקיך - ולא אחרים חוץ ממני. אולם אנו ממלאים את חיינו באלהים שקריים שאנו מדמים לעצמנו שהם יכולים להיות בד בבד עם אלקים חיים.
אנחנו יודעים
שכל מה שקורה בעולם
לטוב או לרע
הוא מסר ליהודים
רק טיפשים יכולים להאמין שה' מוכן לסבול את אלוהי הכסף והרכוש החומרי ביחד עם תורתו. את האלוה של ההנאות הגופניות ביחד עם תורתו, את האלוה של האנוכיות ביחד עם תורתו. הוא לא ירשה לתועבה הזו להמשיך. כי כל פעם שעם ישראל הכניסו אלהים אחרים, ה' השמיד אותם ביחד עם עובדיהם. היום, יש מהציבור החרדי שהחליטו שהם יכולים לפלוש למקדש ה' (קרי, הקהילה היהודית, בתי כנסיות והבתים), ולהכניס לתוכו את האלים הזרים שלו. אבל ה' יפלוט אותם החוצה, ה' ישמיד את העברינים הנ"ל.
העולם הוא בזמנו הסופי לפני הישועה הגדולה שכולם מחכים לה. זהו גם הזמן שאנו נמצאים בו במצב הירוד ביותר שהיינו אי פעם. יש לנו הרבה תורה אולם מעט אהבת ה' או בטחון. יש לנו הרבה אלילים שקריים שהכנסנו לליבנו. אנו רק נראים כמאמינים אולם ללא לב. אם נשוב בתשובה מיד, נחסוך הרבה סבל ומוות.
הזמן שנותר הוא באמת מאד קצר ממש, בסוף לא יהיה זמן לשוב. ה' ישמיד הרבה מן העולם כדי לנקות אותו מן הטומאה. אלו שישרדו יהיו האוהבים של ה'. אף אחד אחר לא תהיה לו היכולת להתקיים בעולם של אמת. עכשיו, אם אנחנו היהודים החרדים בכל מקום בעולם נבין איזו טעות אנחנו עשינו ונחליט לנקות את ליבינו ובתינו ובתי כנסיותינו ובתי ספרינו, אז נוכל לההפך לאוהבי ה'. אז הגאולה תבוא בדרך הרבה יותר קלה. שלום ימלא את העולם ורק הרשעים יכלו.
מה עלינו לעשות כדי לעצור את המגפה והאסונות ולהביא אותנו לגאולה בלי סבל? זה לא כל כך קשה. אנחנו צריכים רק לרצות לראות ולקבל את האמת. אני אומר לך עכשיו בדיוק מה לעשות. אתם צריכים אחדות, לבוא יחד תחת דגל אחד. כל היהודים החרדים שיבואו יחד מכל המקומות בעולם. ה' עשה את זה באפשרות טכנית לכולם לבוא ביחד כעם אחד מתחת לדגל של ה' ותורתו. תלכו לרחובות ביחד, אנשים ונשים בנפרד, ביחד עם ילדים.
תשבו על הקרקע ושימו אפר על ראשיכם. תבואו אחרי שנמנעתם מלאכול לכל הפחות סעודה אחת. תגידו וידוי ביחד, תבכו ותתחננו לישועה, תתחננו ותבכו. הרבנים שלכם יבואו אחריכם, האחרים והאחים הלא דתיים יבואו אחריכם. אל תפחד זה יושיע אותנו ויביא אותנו יותר גבוה ממעמד הר סיני, מכיון שלא יהיה הר מעל ראשינו. אנחנו נבוא אליו מאהבה.
זה יושיע אותנו
ויביא אותנו יותר גבוה ממעמד הר סיני
אנחנו נבוא אליו מאהבה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2009 14:30 |
|
| |
מתוך הספר של בתיה
באתר דני 18
תראו שאלה מענינת בעמוד 40 מתאימה לכל כותבי החידושים למיניהם....
ש. האם לעסוק רק בתיקון העם או גם בחידושי תורה?
ת. אם היית חי במלחמת העולם השניה ויושב באמצע הקרב, מה היית
עושה? עוסק בהצלת נשמות או חידושים?
|
| נשלח ב-1/7/2009 00:17 |
|
| |
דניאל 2
מסרים חדשים וחשובים לדורנו מאוטיסטים ופגועי מוח
''אנחנו נשלחנו לעולם הזה לתקן ולהגיע לשלמות, העולם נברא בשבילנו. אין לנו עכשיו הרבה זמן כי מגיעים לסוף הגלות - וזה רק חלק של התהליך שאנחנו, הנשמות היהודיות, צריכות לעבור כדי להגיע למטרה וליצירה הסופית. ולכן אנחנו עוברים ממצב אחד למצב השני ואנחנו כבר בלידה! עכשיו זה זמן של בדיקה. מוציאים את התיק של כל אחד ואחת, ה' בוחן כל אחד בנפרד, וזו בדיקה מדויקת ובלי הנחות.
לראות או להוריד את הספר-לחץ כאן
ונפשי יודעת מאד
מבט לעולמם המופלא של פגועי המוח
באמצעות תקשורת חדשה עם פגועי מוח שנתגלתה לא מכבר, ניתן לגלות טפח מעצמתה של הנפש המסתתרת.
ספר זה עוסק בתיאור השיטה, בהסברתה ובהדגמות של התגלות הנפש האלוקית ובעיקר במסרים המופלאים שנמסרו לנו דרכה במגוון נושאים חשובים.
לחץ כאן לראות או להוריד את הספר
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 23:54 |
|
| |
דף חלוקה - הזהרות אחרונות
בס"ד
יהודי עד מתי תישן הגאולה קרובה !!!
הבחירה בידך – חיי נצח או מוות נצחי!!!
מחכים לאסון כאילו זה קרקס שצריך להגיע לעיר
(מתוך החוברת "קול דממה דקה" (מסרים מהאוטיסטים) מספר 1, עמוד 38)
אני רוצה להגיד מה שאתם יודעים, שהמצב מאד מאד קשה.
הסוף בקרוב אבל (אתם) שוב תשאלו מה זה קרוב.
הרי (אתם האוטיסטים) אומרים ואומרים כבר בערך ארבע שנים, ואיפה האסון שמבטיחים ?
טפשים, טפשים, אין מילה עדינה יותר לתאר אותם.
כי מחכים לאסון ולא רק מחכים לו אלא רואים אותו כאילו זה קרקס שצריך להגיע לעיר. גם לא מתכוננים.
פשוט מחכים לראות את הדבר הגדול הזה, הדבר שישעשע אותם.
טיפשים.
נח בנה מאה ועשרים שנה את התיבה. הוא הזהיר והזהיר והזהיר ולא שמעו. רק בסוף, שהמים באמת עלו גבוה, הם הבינו שימותו.
ולמה ?
כי לא התכוננו.
מאה ועשרים שנה לא התכוננו.
אוי עם ישראל.
מה לעשות איתך ?
הכלה האהובה, איפה את ? למה את מחפשת לבלות בחוץ, למה ?
בעלך מחכה לך! ואיפה את?
כן, אתם רוצים לדעת מה לעשות. מצחיק באמת.
באים אלי, ילדה חולת סי.פי. ומפגרת. אוי לעם שאין אפילו נחשון אחד. לא מנהיג רק נחשון. מה לעשות? כל אחד צריך להיות נחשון, אבל איפה הים? ולאיזה כיוון אנחנו קופצים? הכל מבולבל ואף אחד לא יודע לאן ללכת. אף לא אחד. הצדיקים מחזיקים בתורה, אבל גם לא יודעים לאן ללכת עם התורה.
בחוץ כולם נראים אותם צדיקים פחות או יותר. מי שייך למה ?
מי הם הצדיקים האמיתיים ? מי ?
אותם ראשי ישיבות שמתעסקים במחלוקת ? או הבחורים שלומדים כדי להגיע לעבודה כמו ראש הישיבה?
או האשה שבוכה על הילדים ואומרת תהילים כל יום? מי? זה מאוד מבולבל. הכל מבולבל. פוליטיקה, כסף לישיבות, שליטה על הממון.
הכל בודאי לשם שמים.
אוי לעם ישראל.
אני ילדה צעירה מוגבלת בשכלי ואני אגיד לכם מה שאני יודעת.
אני יודעת שה' שולח כל יום אזהרות, כל יום. אבל אנחנו סוגרים עיניים וסותמים את האוזניים כי לא רוצים לדעת. רוצים לשקר את עצמנו כל יום. באמת תשמעו ותראו שכל יום לפחות דבר אחד על טבעי קורה. לעיתים הרבה מאוד נולדים ילדים פגועים כמוני, הרבה מאוד וכו'.
בנוסף אסונות טבע.
אז מה אם יש בצורת השנה? מים בבית יש? מקלחת אפשר לעשות ?
טפשים, טפשים, למה ה' כל כך אוהב את הבנים שלו?
ועכשיו אתן לכם את הפתרון: אחדות! אחדות עִם עַם ישראל ועִם ד'.
עַם ישראל עם ד' (זה) דבר אחד, וזה הדבר היחיד שיציל אותנו, הדבר היחיד. אבל זה נראה בלתי אפשרי לעם כל כך רחוק, כל כך עמוק בעולם הזה. כאשר מתפללים, רצים למנין, מתפללים מהר כדי לעזור לבחירות. טיפשים, צדיקים טיפשים.
תשבו ותגידו וידוי ביחד.
ביחד להגיד תהילים עם לב שבור.
תצטערו על כל חטא, אפילו הקטן ביותר.
לתת את כל האהבה לה' וזה יציל אתכם.
השם יציל אתכם, רק ה'. לא אף אחד.
אנחנו בני מלך ולא מתאים לנו לצאת לרחוב המלוכלך של העולם הזה כדי להילחם באותו צורה שמשתמש יצר הרע. לא מתאים לנו להתנהג כמו החילונים, להשתמש בנשק שלהם. מתאים לנו לשבת בארמון ליד ארון הקודש ולבכות ולבקש מהמלך עזרה. הוא הכח הגדול ביותר בעולם ורק הוא יכול להציל אותנו. ואלה שאומרים אבל צריך לעשות השתדלות, נכון. אבל איזה?
ש. לפעמים צריך להשתמש בנשק של האויב, כמו שהרגו את בלעם בן בעור
בחרב?
ת. אנחנו לא צדיקים כמו פנחס. החרב שלנו זו תפילה. זה חץ שיגיע ללב של היצר הרע. ורק זה, לא שום דבר אחר. הזמן יוכיח את המילים שלי ושל כל הילדים, כי נשלחנו, לא כולם, אבל חלק נשלחנו.
זמן חרום - לתרומות –לפעילות –להפצה 052-7133181
|
בס"ד
יהודי עד מתי תישן הגאולה קרובה !!!
**הזהרות אחרונות !! אל תגיד לא ידעתי לא אמרו לי **
המצב קשה, כי הדתיים לא מחכים למשיח
(מתוך החוברת קול דממה מספר 1, עמוד 41)
שלום, אני רוצה להגיד לכם שאתם חשובים מאוד!
כי ה' שלח את המַדָע כדי לאפשר לכם להגיע להרבה מאוד אנשים בזמן מאוד קצר. עכשיו כולם יודעים את הנבואות, כולם למדו יחזקאל, כולם מוכנים למשהו, אבל כולם רוצים לדעת בדיוק.
לְמַה?
החילונים מחכים לזכות בפיס או להרויח בבורסה, הם רוצים שקט, רוצים עולם שיאפשר להם להמשיך את הקניות.
הדתיים, חלקם גם רוצים שקט, רוצים להמשיך גם את החיים של קניות ושל עולם הזה לבוש כיפה ופאה ויש דתיים מעטים שמחכים לגאולה ובאמת מחכים.
באויר אפשר להריח את המצב המסוכן, אפשר לראות את זה בעיניים, אפשר לטעום את זה בפה, אפשר להרגיש את זה בעור, אבל רק רודפי אמת זכאים לראות ולהרגיש ולדעת את האמת.
היהודים האלה מודאגים ובצדק. כן בצדק, כי המצב קשה.
ולמה המצב קשה ?
כי הדתיים לא מחכים למשיח.
ואם הם לא מחכים אז מי ?! מי מחכה ? רק מעטים.
יש רק (כאלה) שמחכים למשהו, (מחכים ל)איזה דבר מענין.
רעידת אדמה, מלחמה ואולי משהו אחר שיהפוך את החיים לדבר מענין.
אוי לנו!
אוי לעם ישראל! אוי לעולם!
אתם יודעים את הדברים האלה, אתם צריכים להחזיר (בתשובה) את הדתיים, כי הדתיים חייבים להוביל, ואם הם לא מוכנים להוביל, מי נשאר? כן, המצב קשה, אבל בכל יהודי נשמה קדושה ואתם חלק מן השליחים שנשלחו לעזור להציל את המצב.
כן אתם!
אין זמן לא לאכול ולא לישון. להתפלל ולצאת לעבודה זה הכל! יום ולילה לדבר! לדבר! לא במילים רכות, לא בכל מיני דרכים נעימות, זה לא יעזור, צריכים להגיד אמת!
והאמת היא - שאם לא נחזור לה' לבד, הוא יחזיר אותנו, וזה לא יהיה קל ואם נחזור לבד נחיה.
אבל אם הוא יחזיר אותנו, רק המאמינים יחיו, הרבה יפלו, הרוב יפלו.
כן, אבל זה לא חדש, זה כתוב, זה ידוע, רק צריכים לדבר אבל לא רק בפחד, גם לדבר על אהבת ה' לאהוב פשוט לאהוב אותו לומר דברים על זה וזו הבעיה רק אוהבים את עצמם, כולם רק את עצמם! לדבר על אהבת ה' על אהבת ישראל אחדות, אחדות כאשר אנשים אוהבים באמת אחד את השני יש אחדות יש אחדות.
שאלה: האם את יכולה לפרט יותר מה עלינו לעשות?
תשובה: רק יכולה להגיד לכם לדבר, להגיד את האמת לדבר על המצב הרוחני של כל היהודים בארץ. לדבר על הסכנות הרוחניות, כי למות זה לא כל כך מפחיד. אדם שנהנה מהתענוגים שלו – קשה לו לדמיין מוות, אבל להגיד לו שהוא יעלם לנצח, שכל מה שהוא אוהב ומקבל תענוג מזה, זה יתן לו מחלות שיכלו לו את הגוף, כל העוה"ז שלו הוא יהפך לאפר ויעלם עם הרוח, והעולם יהיה עולם רוחני, לא גשמי, ורק אלה שיגיעו לעדינות (קדושה, רוחניות ?) רבה, רק הם יוכלו לחיות בעולם הרוחני.
כי רק דבר קל, קל במשקל, יכול להיות בעולם הרוחני. וכל הזהב, הכסף והבגדים בחיים ותענוגים גסים אלו, לא יוכלו לעבור את המחסום שניצב בין העולם הגשמי לבין העולם הרוחני.
לדבר ולדבר, לבכות, להגיד תהילים, לבקש ולבקש מהיהודים להתעורר ולהבין שאתם פשוט אוהבים ואתם לא רוצים שחלילה ילכו לאיבוד.
לדבר על אחדות, אהבת ה' ואהבת כל יהודי.
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2009 09:30 |
|
| |
איך יהיה מישהו כזה אם ידוע שתהיה נפילת הדור? איך אפשר לצפות לדבר כזה? לכן אמרו - משיח יבוא ע"י תשובה וגמ"ח
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2009 00:59 |
|
| |
בס"ד
שאלה: מה משמעות הפסוק הזה....??
"לָכֵן אֱמֹר לְבֵית יִשְׂרָאֵל, כֹּה אָמַר אֲדֹנָי ה' , ל ֹא ל מ ע נ כ ם אֲנִי עֹשֶׂה, בֵּית יִשְׂרָאֵל:
כִּי אִם לְשֵׁם קָדְשִׁי אֲשֶׁר חִלַּלְתֶּם, בַּגּוֹיִם אֲשֶׁר בָּאתֶם שָׁם....
תשובה:
מראש, ה' אומר בצורה חדה וברורה על דור הגאולה – הדור שלנו:
ל א ל מ ע נ כ ם אני מביא את הגאולה – אלא רק ל מ ע ן ש מ י ! אוי ואבוי לאותו דור ! !
אילו היה בדור זה לפחות נח אחד... או אברהם אחד... או משה אחד... – שהיה ראוי שלפחות למענו – היה ה' מביא גאולה,
אז הרי זה היה כתוב ונאמר!! כי ה' יודע וכותב הכל מראש!... אבל בפירוש לא מוזכר, ולא צדיק אחד!!...
למרות שבדור זה של הגאולה – יש מלאי בלתי נדלה של "גאונים", "ראשוני לציון", "גדולי הדור", אדונים מורים ורבנים" (="אדמו"רים"), "רנטגנים" וכו'....
אדמו"ר הרש"ב - רבי שלום דובער זצוק"ל
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 09/06/2009 1:05:52
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 23:02 |
|
| |
שאלת אותי שאלה חשובה:
"מה עדיף ליפול לתוך ידיו של הס''מ שאתה נפלת?"
והתשובה היא:
כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 22:52 |
|
| |
לך תחפש את עצמך ידידי
אני מעדיף להיות אחל'ה מריונטה של צדיקי הדור מאשר ליפול בפח שאתה נפלת
פחחח הצחקת אותי
מה עדיף ליפול לתוך ידיו של הס''מ שאתה נפלת
אתה מדבר על רבנים דברי הבל ורעות רוח מאיפה המצאת אתת הפסוקים האלה מי פירש לך אותם בטח שלא רש''י
ולא שאר הפרשנים אלא לא אחר מהגוי שאותו אתה עובד והוא עובד עליך יצחק כהן המתקרא משיח ה' עלאק פחחח
פעם קורא לעצמו דיויד מקפייל פעם דויד גולגנר פעם יצחק כהן ראיתי הודעות שלו בכדורינט משיח מתל אביב פחחח
אל תעצבנני זה לא יהיה כדאי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 22:18 |
|
| |
אני מקבל בהכנעה את דברי האוטיסטיים בין אם הם אמת ובין אם לאו...
בבחינת: דברים היוצאים מן הלב...למרות שלא ראיתי תקשור בפועל...
אבל המשקיף היקר, דעת הרבנים שהבאת לא "מספיקה" בימינו,
פשוט מאד האוטיסטיים אומרים לכולם (כולל הרבנים) להתעורר, ומה
להם "גדולי הדור" להתעורר?? הם כבר ערים! הם מרביצים תויירה...
המשקיף, לצערי אתה עבד לרבנים ובאבות, ה' ישחרר אותך מעולם של אלה...
ומי ייתן שייתקיים בך:
לכן, הרועים--שמעו, דבר-יהוה. י כה-אמר אדוניי יהוה, הנני אל-הרועים ודרשתי את-צאני מידם והשבתים מרעות צאן, ולא-ירעו עוד הרועים, אותם; והצלתי צאני מפיהם, ולא-תהיינה להם לאוכלה.
אני ארעה צאני ואני ארביצם, נאום אדוניי יהוה, את-האובדת אבקש... והקימותי עליהם רועה אחד, ורעה אתהן--את, עבדי דויד; הוא ירעה אותם, והוא-יהיה להן לרועה. כד ואני יהוה, אהיה להם לאלוהים, ועבדי דויד, נשיא בתוכם: אני יהוה, דיברתי.
ותזכה להיות עבד ה', ולא מריונטה של כל "צדיקי הדור".
שים לב:
ה' מלך העולם, מבטיח לנו שהוא יציל אותנו מפיהם של
הרועים(מנהיגים דתיים ושאינם דתיים)...להציל אותנו!!!והצלתי צאני מפיהם,
הבנת??? ה' רוצה להציל אותך מהם!!! תבחר במשיח, מי שזה לא יהיה!
מי שיבחר לנו ה' איתו נלך ולו (ורק לו) נקשיב!
עד אז מבחינתי האוטיסטיים כשרים למהדרין.
סליחה אם אני קצת בוטה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 07:01 |
|
| |
ניפנאפ
is this is your best
עדנרן
תודה
הרב אומר שהוא לא סומך על האוטיסטיים בתור נביאים וזה פשוט
ניפ נאפ אני כרגע רק מצטט מתוך מה שאתה הבאת לא ממקור אחר שים לב למה שאתה כתבת
לא הוכח שיש כח רוחני לאוטיסטים יותר מאנשים רגילים. יש השערות כאלה אך הם בגדר השערות בלבד. ויש אומרים שאין כל ממש בהשערות אלו.
אותו גדול הזהיר בהדגשה על התקלות האפשריות הקשורות ל FC. נשמע מדבריו שאין לשאול אותם שאלות מהסוג של קביעת החלטות לדוגמא: בעניינים הלכתיים ורפואיים, שאין הם משמשים כתחליף לגדולים, לרבנים, או לרופאים. הוא הוסיף שהנכים אינם מדייקים תמיד במסריהם ותשובותיהם. עוד הוסיף, שכשהנכים חוזים טרגדיות או אסונות ר"ל, הם עצמם הרבה פעמים אינם מסוגלים להגדיר בדייקנות מה שהם רואים...".
נו אז מה המסקנה מתוך דבריך
אחת לקבל מהם מוסר כדי להיתחזק אף אחד לא טוען שדבריהם אמיתיים או שהם נכונים גם מתוך דבריך וכל ענין התקשור נעשה כדי להוריד מהעול הנפשי שהם חשים ועל ידי שמתקשרים איתם הם מרגישים חלק מהמשפחה
אני תכל'ס מעדיף לקבל מוסר ממסילת ישרים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 03:35 |
|
| |
בס"ד
כדאי לשמוע דעת הרב חיים הכהן (החלבן).... שמעתי מפי מקור שני שאין ליחס להם אמיתות של נבואה...לפי דעתו של החלבן.
כדאי גם לשמוע התיחסות דברי הרב דהן בעניין האוטיסטים בהקלטה לפרשת בהעלותך: פרשת "בהעלותך" בדקה 41:20
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 00:11 |
|
| |
בס"ד
המסקנה מי שלא רוצה לראות את האמת תמיד ישמיץ אותה, זה לא חדש, זה מתקופת הנביאים, שיצאו "נגד" הנביא שניבא "נבואה רעה"
לא משנה באיזה כלי נמסר הידע, תמיד יש דרך לברוח מזה, תוך שלילת לגיטמצית המזהיר בשער, רק חבל כי הפעם זו גאולה אחרונה, אין אופציה נוספת חבל...
פרק 110ג - שאלות ותשובות
ש. אנו במשפחתנו כ"כ שבורים ממקרה שקרה לנו, אחי היקר נפטר לפני כשבועיים וחצי ממחלה קשה. הוא נלחם במשך שנה שלמה בייסורים קשים מאד ואנו המשפחה עשינו ככל יכלתנו לעזור לו. חזרנו בתשובה, התפללנו עבורו המון תפילות המוניות ואישיות נתנו צדקות ובסוף הוא נפטר והוא רק בן 30, והשאיר אחריו תינוקות יתומים. מדוע? מדוע לאחר כל הסבל שלו וההשתדלות שלנו הוא נפטר? ואם הוא בא לעשות את התיקון שלו מדוע השאיר 2 יתומים ואלמנה? מדוע הם צריכים לגדול ללא אביהם?
ת. היהודי שנפטר, הוא ודאי עשה תיקון וכל הסבל שעוברים עכשיו, זה התיקונים האחרונים וב"ה הוא עשה את התיקון. שני היתומים הם גם עושים תיקון, אבל אם חזרתם בתשובה, כנראה חזרתם בתשובה קצת מאוחר, ואם אתם שואלים אם היה כדאי לחזור בתשובה, אז אוי ואבוי לכם, ואוי ואבוי לקרבן, אבל דבר אחד אני יכול להגיד, הוא סבל מאוד, אבל הסבל העתיד לבוא והפחד שעתיד לכולנו, זה לא יהיה הרבה פחות, זה יהיה רק בצורה אחרת.
שאלות ותשובות (מתורגמות מאנגלית)
ש. יש לנו קהילה יהודית גדולה כאן בוונצואלה, האם הקהילה בסכנה ? האם עלינו לעלות ארצה ? (יצחק, ונצואלה)
ת. טיפשים, אתם לא רואים מה קורה ? אם הייתי במקומך הייתי (scramble) בורח מהר מאד.
ש. אני גר במונטריאול קנדה עם משפחתי. האם עלינו להתייחס להזהרות ליהודי ארה"ב ? (רחל, קנדה)
ת. בכל מקום בעולם היהודים יהוו מטרה. הם כבר מטרה בהרבה מקומות. לפי הנבואות א"י לא תחרב, אבל אדום בטח שכן, ואתה בטח חי בחלק של אדום.
ש. האם כל היהודים בא"י ינצלו מהמלחמה המתקרבת ? (רבקה, ק.מלאכי)
ת. הקב"ה איתנו. האם הוא עם כל יהודי זו שאלה אחרת בגלל שכל יהודי צריך להתקרב לקב"ה להגיע לישועה שלו.
ש. אני מבקש לדעת מה עלי לעשות על מנת להינצל ע"י הקב"ה. אני מתפלל על עם-ישראל כל הזמן, אני חושש בקשר לעולם הפיננסי והרוחני, אך כתוב "אם אין קמח, אין תורה", אז אנו צריכים את שניהם על מנת לעשות את רצון ה'. (ס. צרפת)
ת. אתה צודק, אך קודם כל עליך להתקרב לה' ולבטוח בו. אנו מתקרבים לזמן כמו שבני ישראל היו במדבר ללא מקורות מחיה, אנו (בשלב) של התנתקות מהעולם הזה, הכלכלי, הגשמי וכו'. אם נלמד לבטוח בה' עם כל הלב, ונדע כי הוא יספק לנו את צרכנו, אפילו אם לא נצליח בהשתדלות שלנו, אז נוכל להינצל. אך אלה שבוטחים רק בהשתדלות (ולא עושים מעשה) לא יינצלו. ואלה שעדיין חיים בצרפת, אוי להם.
ש. האם זה יותר בטוח להיות בקנדה מאשר באמריקה בזמן המשיח ?
ת. יותר בטוח להיות עם הקב"ה.
ש. איך אדם יכול לדעת אם יינצל ממלחמת גוג ומגוג ? (משה, ברוקלין)
ת. אף אחד לא יכול לדעת מראש, רק תהיה קרוב לקב"ה, תתרחק מעגל הזהב ומהשקרים של העולם הזה.
ש. מה יקרה לאדם המבולבל מאד בחייו, האם הוא ילך לגהינום או לגן-עדן ?
ת. בילבול זה נגד התורה.
ש. אנו משפחה עם חמישה נפשות, בקושי יש לנו כסף לחמישה כרטיסי טיסה, אין לנו היכן לגור בא"י, מה ניתן לעשות ? אנו בוטחים שה' ישמור עלינו. אנו גרים בארה"ב, נישמח לעלות, אך לבעלי לא תהיה עבודה יותר. אנא ייעץ לנו.
ת. אני מבין את בעייתך. קודם כל, ההגנה הטובה ביותר היא להתקרב לה' ולסלק את הגשמיות. דבר שני להתפלל שכל עם-ישראל יינצל. דבר שלישי פתחי את עיניך. ה' לבטח יעשה לכם ניסים.
ש. אני עובד ביוקוסוקה, יפן. האם אני צריך לעזוב את העבודה ולעלות לא"י ? האם לפדות חסכונותיי ולקנות דירה בא"י ?
ת. אני לא יועץ השקעות. אוי למי שביפן. היפנים לא הוכיחו עצמם כצדיקים גדולים, אמנם יפני אחד הציל הרבה מאוד יהודים במלחמת העולם השניה. זה היה תיקון אישי שלו. אדם צריך לרצות לעבור לארץ, אני לא יכול להגיד לו כן או לא. הוא צריך להבין מתוך עצמו שלחיות רק בארץ ישראל, לא מדינת ישראל, בארץ ישראל, ואם ח"ו למות, גם זה המקום הכי טוב.
ש. רציתי לשאול בקשר להזהרות שלך ליהודי אמריקה, לעזוב ככל המוקדם. אני יהודי חרדי שלא יכול לאפשר לעצמו לבוא לא"י, לקנות בית, לחפש עבודה. מה יעשה יהודי כמוני על-מנת לברוח בזמן ?
ת. שוב אני אומר, לכל היהודים שלא מוצאים דרך לעלות לא"י, לעשות תשובה, לשנות את החיים. אתם חיים חיים של שקר, רובכם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 00:05 |
|
| |
טוב לגבי דעות הרבנים הדבר שנוי במחלוקת כפי שמגדיר זאת הרב מלמד:
הרה"ג זלמן מלמד שליט"א
לאחרונה פורסם ספר "דניאל", המספר על אוטיסט. וראיתי במודעת פרסום שלפעמים מגיע לעולם ילד אוטיסט, אך דווקא בגלל שהיכולות הגופניות שלו מוגבלות - הוא מחובר יותר לעולם העליון.
א. האם אכן יש יותר כוח רוחני לאוטיסטים על פני אנשים רגילים?
ב. האם נכונה הטענה שיש להם כוחות לתקשר?
ג. מדוע ברא רבש"ע אנשים כאלו? שהרי הרבה יעודים ומצוות נמנעים מהם, כמו ללמוד תורה, להקים בית ולהתחתן וכו'?
תשובה:
לא הוכח שיש כח רוחני לאוטיסטים יותר מאנשים רגילים. יש השערות כאלה אך הם בגדר השערות בלבד. ויש אומרים שאין כל ממש בהשערות אלו.
גבהו דרכי ד' מדרכינו ומחשבותיו ממחשבותינו ואין אנו יודעים לענות מדוע ברא ד' אנשים עם חסרונות שונים אך מאמינים אנו באמונה שלמה שכל מה שעושה ד' הוא בחכמה ולטובה.
של הרה"ג זלמן מלמד שליט"א
מאידך ישנם רבנים שכן תומכים בתיקשורים ומעודדים אותם:
דברי הגאון הגדול רבי אהרן יהודה ליב שטיינמן שליט"א
נמסר לי אישית מפיו של הגרא"ל שטיינמן בעניין התקשורת החדשה עם פגועי המוח, שהוא רואה בזה רחמי שמים מרובים לעורר בזה את הישנים השוכחים את האמת בהבלי הזמן, ושוגים כל שנתם בהבל וריק, ואף לחזק את בני התורה בדברים שיש לחזק את בני התורה של זמנינו.
באשר דבריהם הם מוסר חוצב להבות אש ומעורר מאד את כל המעיינים בהם. על כן, טוב להפיץ ולפרסם דברים אלו.
הגרא"ל נכח אישית בתקשורות עם פגועי מוח והתפעל מאד מהתשובות שהם השיבו לו על שאלותיו. לדעת הרב שליט"א חשוב מאד להתבונן בדברי המוסר שלהם לצורך חשבון הנפש ואין להתעלם מהם.
הקב"ה שולח לנו הארה ממרום ואילו אנשים רבים מתעלמים ומזלזלים בה. לכן, עודד אותי מאד הרב שליט"א להוציא את הספר המעביר מסרים אלו לציבור הרחב. מאידך, בקש להזהיר בזה שאין להשתמש בהם למעשה לשום עניין והוראה. כמו כן הזהיר לא לשאול אותם בענייני עתידות. לא זכינו לגילוי תופעה זו אלא לצורך מטרה אחת לקרב את לבבות עם ישראל לאביו שבשמים.
דברי הרה"ג ג. קראוס ראב"ד מנצ'סטר באנגליה אודות התקשורת בFC-
לאחרונה יצאה חוברת שנכתבה על ידי הרה"ג ג.קראוס ראב"ד באנגליה בשם "שמעו ותחי נפשכם". בחוברת זו תקשורות רבות של ילדים פגועי מוח, והיא מוכיחה בעליל כיצד דבריהם מתאימים להפליא לדברי חז"ל. ואלו חלק מדבריו בהקדמתו שם:
"כל נכי הנפש בארץ ישראל המתקשרים באמצעות תקשורת FC וכו' הביעו לאחרונה את משאלתם לפרסם ולהדפיס חלק ממאמריהם עם מקורות מפסוקים ודברי חז"ל ושאר ספרים במידת האפשר, אני מרגיש שדבר זה הוא חיזוק גדול לעשות כן, באשר זה מוכיח עד כמה דבריהם מעוגנים ומושרשים במקורותינו הקדושים. בהתאם לבקיאות המוגבלת שלי אני בטוח שהחסרתי הרבה מקורות, מכל מקום אותם מעט מקורות שמצאתי מוכיחות לנו שאין אנו יכולים להתעלם מדבריהם... במשך אלפי שנים אוטיסטים, בעלי תסמונת דאון ושיתוק מוחין נחשבו לשוטים. עתה מתברר לנו שהם מבריקים ומסוגלים להביע את עצמם בתקשורת עמנו בדרך הרבה יותר נעלה ממה שאנו מסוגלים, עבור רבים דבר זה לא מתקבל בנקל, אולם אין זה משנה את העובדה שהיא אמיתית, כמו שהוכח בלי שום צל של ספק הרבה פעמים. לבסוף, שני תלמידי חכמים מסרו את הקונטרס הזה עבורי לאחד מגדולי הדור שליט"א, אע"פ שלמעשה הוא לא קרא את הקונטרס הוא נתן את הסכמתו החמה והלבבית לפרסומו, ואמר שהוא תיקון עבור נשמות הנכים, וזכות עבורנו אם זה יעוררנו לתשובה. אותו גדול הזהיר בהדגשה על התקלות האפשריות הקשורות ל FC. נשמע מדבריו שאין לשאול אותם שאלות מהסוג של קביעת החלטות לדוגמא: בעניינים הלכתיים ורפואיים, שאין הם משמשים כתחליף לגדולים, לרבנים, או לרופאים. הוא הוסיף שהנכים אינם מדייקים תמיד במסריהם ותשובותיהם. עוד הוסיף, שכשהנכים חוזים טרגדיות או אסונות ר"ל, הם עצמם הרבה פעמים אינם מסוגלים להגדיר בדייקנות מה שהם רואים...".
דבריו של אחד מגדולי הדור בענין התיקשור
"לאחרונה התגלה מחזה נדיר לדורנו (זכיתי אני שיתגלגל על ידי), להגיע למהות הפנימי והאמיתי של הילדים, שהוגדרו כי הם מפגרים בכל שטחי החיים מחמת פיגוע המוח שלהם, השוללם מכל אפשרות של הנהגה מינימלי של אדם רגיל בעולמנו. אחרי העמדה על טיב אופי המהותי התברר כי יש כאן אדם מסוג אחר אשר תפיסתו התת הכרתי שלו (והוא משתמש בו, אכ"מ לבאר טיב פעולה זו) הוא "פינומלי", וחי חיים מלאים של תוכן, אבל במסגרת אחרת השייך יותר לעולם האמת, ששם עניין השכר והעונש גלוי לעין כל. אחרי ידיעה זו ניגשנו אל מהות הבעיה עצמה, וברוך השם הצלחנו להגביה רוחם של הילדים בכלל, ליתן להם ערכי חשיבות ולשלבם במידה מסוימת בחיי הציבור שמחוץ להם. זה הקל מעליהם הרבה מרגש הנחיתות והבדידות שחיו בו עד אז, (שהם ייסורי נפש נוראים) וגם להאיר עיני ההורים והמשפחה, שאכן יש להם ילד נפלא מסוג אחר במשפחה, התופס מקום עיקרי בכל חוויות המשפחה... "
אלו דבריו בעניין התועלת העצומה לילד ולמשפחתו. ועל התועלת היוצאת מתקשורת זו לציבור הרחב כתב :
"העיקר הנוגע לנו מכל זה, הוא זה: המציאות שכל האווירה שדורנו חי בתוכה, הוא חזון הכפירה בעיקרי האמונה, אנו חיים בתקופה ששולטת בה אנדרלמוסיה של הפקרות בכל השטחים, עיקר הנהגת הכלל נלקח בשבט רשע מאת מאורי האומה, על ידי העמדת שלטון רשע השולט על כל אמצעי המגע עם האומה, וזורעים כפירה והרס בכל מה שנמצא ביסוד הבניין שקדושת הציבור, פעם במישרים ופעם בעקיפין נכנסים גם בציבור שלנו הסרחון של דעותיהם הכוזבות והמפורסם אין צריך ראיה, מעיקרי עיקרי פגיעתם הרעה הוא: עקירת אמונת שכר ועונש ולהפוך כל מה שנעשה בעולם ל"מקרה", שהרי זרעו של אותו 'אשר קרך בדרך' הם, (כמפורסם בשם החפץ חיים זצ"ל) והצליחו במידה גדולה לעמעם מאד אמונה זו, ולהשריש בציבור כי העולם הוא ג'ונגל כזה אשר רק כל דאלים גבר בו, והכל הוא ממקרה דכל דאלים גבר. הגר"ח ז"ל מוולוז'ין אמר פעם על תופעת דיבוק בשעתו: 'יבוא זמן שישתוקקו לראות דבר כזה (כדי לחזק האמונה ולהביאה לידי מוחש ועל ידי זה תהיה מעשית ממש) ולא ימצאוהו, כי זהו רק מחסדי ההשגחה העליונה להוציא הציבור מבור שנחשים ועקרבים מצויים בו, לעוררו מתרדמת השיקוע בדמיונות כוזבות. אין אתנו יודע עד מה, אבל כבשי דרחמנא הוא סיבת גילוי זה של הנהגה גלויה של דין ודיין, וכן העונש הגלוי הכרוך בחטא ושאין להימלט הימנו, המציאות החושית הזו מזעזעת את האדם, אבל זעזוע זה הוא רק כמי שהעירוהו באופן פתאומי משינה עמוקה ומתוקה שלו, והעמידוהו פתאום מול האמת הנמצא וגלוי והוא היפוך חלומותיו המתוקות. אמנם גם מי שיזדעזע אין זה עדיין ישועתו, כי אם יניח להרגל לשלוט על ההתעוררות הזו אז יהיה מעמיא עמיא ואזיל (כלומר, הולך ודועך) ולא ישאר מזה כלום בידו, אבל עניין ההתעוררות יועיל רק אם החלטה שהוא מוכן להפוך הרגלו ולהתאים להילוך חדש בחיים להיות דבוק אל המציאות האמיתית לטוב לו בזה ובבא. וכשיניח התפעלות בעובדה גמורה יהיה לה קיום וכידוע בזה דברי הרמב"ן עה"פ עד שתחפוץ, ויתכן שכיון שנתגלגל זכות זה על ידי ילדים אלו, יהיה זה גופא ממהר הוצאתן מן הסבל הנפשי הנורא שלהם.
עוד צריך לדעת שהגם שנמצא אצלם ידיעות רחבות, מכל מקום לשום בעיה בציבור אין זה נוגע כלל, כי הנהגת עמנו מסר הקב"ה למאורי האומה לבד ולדעתם מסכמת דעתו יתברך שמו, ואין להשתמש עם ידיעות אלו לשום בעיה בציבור, אמנם מהחיים שלהם שחיים כאן בעולמנו סוג חיי העונש אשר גדרה שייכת לעולם האמת זה מותר לשמוע וליקח מהם, אבל כוח של חוות דעת אין כאן, שהרי אינם בעלי בחירה וחיים הם כבר בעולם ברור שנטלה השליטה מהם להשתנות על ידי כוח הבחירה בחיים".
כמו כן ישנם עוד דעות של רבנים ופרופסורים שנכתבו בספרים כמו גליה, ונפשי יודעת מאוד וכו'.
וכמו שאמרתי כבר דובר רבות בענין הזה גם פה בפורום ובפורומים אחרים.
כמה הערות לגבי מה שהובא בשם הרב אליהו והרב מוצפי:
- לגבי נשמה טובה או רעה שממשיכה להתנהג ככה גם אחרי מותה מדובר בעולם הנשמות , ובקף הקלע כפי שמאריך בזה הרב יהודה פתיה, בספרו הרוחות מספרות.
על האוטיסטים כבר העידו צדיקים גדולים וביניהם הרב לופס (הובא הסיפור באחד האשכולות) שמדובר בנשמות של צדיקים ולא של רשעים, שאינם צריכים לקיים תורה ומצוות אלא צריכים להשלים תיקון מסוים ולכן באו לעולם בצורה כזו.
- אף אחד לא אומר לפסוק הלכה מהם כבר אמרו חז"ל לא בשמים היא (להבדיל מתורתו של האר"י ז"ל אבל זה דיון אחר...), הכוונה לקבל מהם אינדיקציה על מה שנגזר בשמים, ועל מצב עם ישראל.
- האוטיסטים מעולם לא אמרו דבר שנוגד את ההלכה או את התורה שבכתב או בעל פה. והם אומרים שכל מה שהם אומרים כתוב בחז"ל.
- אף אחד לא אומר שהאוטיסטים באים להחליף את חז"ל
- אף אחד כולל האוטיסטים לא אומרים שהם נביאים ולא בני נביאים.
- מה שהרב מוצפי הביא שרבי אברהם אזולאי אמר שעל ידי הצרות בסוף הרבה יחיו...(איפה זה כתוב ?) במקום אחר כותב רבי אברהם אזולאי שכשיבוא המשיח ויתגלה יהיו הנותרים כ 7000 יהודים, כפי שמקובל מרבותיו.
לכן רבותי לא לסלף ולעוות את הדברים, האוטיסטים לא מחליפים רבנים ולא נביאים ולא פוסקים, האוטיסטים בגלל מצבם הגשמי, יש להם התחברות לעולם הרוחני יותר ברור מאיתנו ואת זה אנו מנסים לדעת...
ליעקב אני לא נעול. חקרתי בעבר את הנושא, ראיתי במו עיני תיקשורים איתם, קראתי הרבה חומר של פרופסרים וספרים בנושא, והיגעתי למסקנה שחז"ל אמרו אותה:
"דברי אמת ניכרים".
תוקן על ידי nipnap ב- 08/06/2009 0:03:29
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2009 22:20 |
|
| |
דעת הרבנים על האוטיסטים
| |
תשובה מהרב שמואל אליהו
בס"ד
זה לא זה.
תקשור עם אוטיסטים יכול להיות נכון ומענין ומרתק וכו' ויכול להיות,,,, שקר.
יכולה נשמה שנמצאת בעולם האמת לשקר. כן ממש כך.
לשקר בעולם האמת?
כן!
נשמה שהיתה נשמה של שקר בעולם הזה - לפעמים תמשיך במנהגה הרע גם בעולם הבא.
לפעמים - לא.
מי יד להבחין?
ויש נשמות שלפעמים מדברות אמת ולפעמים מדברות שקר. לפעמים הן עושות הכל במזיד להטעות ולפעמים בגלל השגתם הנמוכה בעולם האמת
מי ידע להבחין?
לכן הדרך הזו של אוטיסטים היא לא הדרך של היהדות ושל התורה.
יש לנו דרך משלנו.
תורה
נביאים
כתובים
משנה
גמרא
ריף
רמבם
ראש
שו"ע
וכו'
זו דרך הרבה יותר בטוחה ומסודרת והוכיחה את עצמה
בהצלחה.
שהר' שטיינמן בדק את העניין...לא זכור לי הלשון בדיוק אבל זה היה משהו בסגנון:
"אפשר להתחזק מדבריהם אבל ח"ו לא לפסוק הלכה מהם"
ולמשל, מדוע הרבנים אינם אומרים לצאת לרחובות עם שקים ותעניות? יש להם סיבה, לא?
אגב, באותו מפגש עם בנימין שאלתיו להדיא...מדוע הרבנים אינם "צועקים" את מה שאתם אומרים בשער בת רבים? מדוע זה בא ממכם?
תשובתו: "אינני יכול לדבר על זה"
למה הוא לא יכול לדבר על זה וזה לא חארטה
"אובאמה הזה הופיע פתאום בלי הכנה מראש שיש כזה אדם. מופיע מהשמים ורוב העולם הולך אחריו. ומי זה האובאמה הזה? אף אחד לא יודע. הוא סימן שאלה בראש של האנשים. המקור שלו מפוקפק מאוד, אפילו עד כדי כך שלא יודעים אם הוא נולד באמריקה או לא ואם יש לו אזרחות נוספת או לא"
ואתה רוצה לומר לי שאוטיסט כתב את הטקסט הזה לך תעבוד על משהו אחר
אתר דני אמר על ראש השנה תשס"ח שהוא יהי''ה "הגדול בהסטורי''ה" - נו, מה ראית ? הוא אמר על שנת תשס"ח שתהי''ה שנת הגאולה? נו ? הוא כבר הזהיר 100 פעמים שכל רגע עומדת לפרוץ מלחמה נוראה ? נו ? הוא דיבר על הושענא רבא תשס"ט - נו ? הוא הזהיר ממאורעות עצומים בשלושת השבועות תשס"ז - נו ? הוא אמר שכל מערכת הכספים העולמית תקרוס - נו ?
הוא כבר אמר 100 פעם להכין אוכל ומים לקראת המלחמה..ומי שקנה- הי''ה צריך לזרוק...
ומה תאמר על זה
בדיחה חדשה של אבא של דניאל הוא האוטיסט ביקש מאביו להוסיף ידיעה מתיק דבקה נו......... עד לאיפה ימשך הטמטום הזה
פרק 98 - העולם כולו נגדנו
דניאל ביקש להוסיף מאמר זה, אשר הועתק מאתר "דבקה"
הלינק למאמר - http://www.debka.co.il/headline.php?hid=3451
דניאל הוסיף: "זה הולך ומחמיר"
מה אתה רוצה לומר לי שאתה מאמין שילד אוטיסט יודע מה כתבו בתיק דבקה ואמר לאבא שלו להוסיף את המאמר הזה לאתר שלו נו.. באמת עד כמה אתה חושב שאנחנו טיפשיים
אני מחפש עד היום דמות רבנית גדולה מאחד מצדיקי הדור
שיבוא ויאמר לי תשמע התקשור עם האוטיסטים זה אמיתי
עד אז אני לא מאמין תסלח לי על הביטוי "על החארטה הזאת"
אוטיסטיים שיודעים מה קורה באתרים איזה כתבות להביא משם לידיעת הציבור (תסתכל בדף מס' 2)
אוטיסטיים שיודעים דברים שרק מי שממש מקשיב לכל תוכניות הרדיו יודע אותם דוגמא
האם ברק אובאמה הוא אזרח ארצות הברית או לא ראה תקשור 97
ועוד כאלה ואחרים
בדקתי באתר של הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א בשאלות ותשובות
והוא גם אסר זאת
מה כבוד הרב אומר על הספרים שמפרסמים בזמן האחרון של אוטיסטים שמספרים כל מיני דברים על העתיד על זמננו ועל הגאולה? יש לנו את דברי חז"ל בלבד,ושום דבר אחר מחוץ להם.
שאלות ותשובת מפי הרב בן ציון מוצפי
לכבוד הרב הגאון נטריה רחמנא ויפריקה
שלום רב,
לאחרונה ישנו פרסום רב לגבי מסרים של אוטיסטים על העתיד שצפוי לקרות. דברים מסוימים שאמרו אכן מתרחשים (כמו ההתדרדרות העולמית בכלכלה).
האם יש יסוד באמת למסרים שלהם? (המסרים שלהם מאוד מפחידים, ואומרים שכרגע רק מיעוט קטן בעם ישראל יזכה לגאולה)
הדברים מאוד מפחידים...
תודה רבה לא שמעתי שהם נעשו נביאים. רבנו אברהם אזולאי כתב שריבוי הצרות לפני שיבוא משיח יביא לכך שישארו בחיים הרבה.
27/11/2008 לכבוד הרב שלום רב
רציתי לדעת מה דעת הרב לגבי "נבואות" האוטיסטים שמנבאים הרבה שחורות ונבואות קודרות.
האם יש להתייחס אליהם ברצינות?
תודה וכל טוב!! עיין לעיל.
27/11/2008 לכבוד הרב מוצפי שליט"א מה הרב חושב על הספר דניאל ילד אוטיסטי שמתקשר עם העולפ העליון?הרבה אנשים באמריקה קראו אותו פשוט נכנסו לפניקה.הספר באמת מפחיד עינתי בו .חברה טובה מבקשת אם הרב יכול לברך את ילדיה עוברים תקופה קשה מאוד שמעון בן אורה חוזר בתשובה אמיתי פרנסה ושידוך רינה אפרים ושמחה חזרה בתשובה אלעזר שידוך אני חיבת לצין שהאמא אורה מתפללת הרבה עבורם ועוסקת בזיכוי הרבים .תודה רבה האוטיסטים הם ילדים כשרים ונחמדים, אבל לא נביאים.
ובכל ענין כדאי להביא ראיה מגדולי ישראל שהם מבינים הרבה יותר מאתנו.
והמבין יביןשהרב לא רוצה לפגוע ולהשמיץ אבל ברור שאין דעתו נוחה מזה
|
תענה לי על מה שכתבתי כאן ותהיה ענייני ונדבר הלאה
 |
|
|
|
|
|