מנסים לעצור את זה האם יצליחו האם אובאמה ייבחר לנשיא ארה"ב מה דעתכם והאם הוא יהיה טוב ליהודים ולישראל
דברו
נשלח ב-4/8/2009 23:25
זוכרים הוותיקים את האשכול הזה אוי כמה צחוקים רצו באשכול הזה
נשלח ב-20/1/2009 03:18
סגן הנשיא של ברק אובאמה, ג'ו ביידן, נתן הצהרה מוזרה ביותר, שהציתה גל של השערות ונבואות זעם,
ביידן: "….והנה הנקודה שברצוני להעביר, זכרו את המלים שלי, זכרו את המילים שלי. העולם יבחן את ברק אובאמה" ….זיכרו שאמרתי זאת בעודי עומד כאן אם לא תזכרו שום דבר אחר שאמרתי. חכו ותראו, עומד להיות לנו משבר בינלאומי...."
קולין פאוול: "עומד להיות משבר שיגיע ב-21-22 בינואר, שאנחנו אפילו לא יודעים עליו כרגע"
ג'ון מקיין דיבר על האיום של מלחמה גרעינית, ואמר ש"לנשיא הבא לא יהיה זמן להתרגל למשרד",
נשלח ב-28/11/2008 12:24
אם כבר אז כבר
נשלח ב-27/11/2008 22:15
אוי לעבד כי ימלוך!!!! כדי שמלכות הקב"ה הנגלית דרך עם ישראל תעמוד לנצח ויצאו לפועל אורות החסד, היה צריך לתת גם למלכות הרשעה שהיא בחינת עבד (ותיהיה כולה משועבדת לקדושה) לצאת לפועל. ואם זו יצאה לפועל קל וחומר כעת גם מלכות הקדושה תעמוד לנצח. ואמר רבי נחמן (ליקוטי מוהר"ן תורה נז' פיסקה ח') וזהו ששאלו את רבי יוסי בן קסמא אימתי בן דוד בא. והשיב ...כשיפול השער....(סנהדרין צ"ח) כי שער ארם זה בחינת שער דס"א וכשיפול נפילה אחר נפילה... אז יבוא בן דוד ויבנה שערי הקדושה. ועיקר רבינו אומר כשזה קם זה נופל, כלומר שעיקר המפלות לשער ארם, הוא ההקמה של שערי הקדושה.!!! ומוסיף: .....כי נכנע כבד כועס, שהיא עשו אדום כנ"ל...וזהו הנפילה פעם שלישי שער של ארם. עד כאן. לסיכום זה העבד הוא נפילת אדום לנצח. ברוך השם. ונמצא העת והמקום הנכון להרחיב ולספר בעניני זו המלכות הרעה רשעה וכיצד נופלת. והעיקר באמת להרחיב ולספר בזאת המלכות הקדושה כיצד נבנית וזה רצונו של מקום. וכן יהי רצון. אמן.
נשלח ב-26/11/2008 14:05
אהבתי מאוד חזק וברוך
נשלח ב-26/11/2008 09:53
נשלח ב-25/11/2008 17:45
עוד משהו על ארה"ב
אישית נראה לי וגם קראתי שאובאמה מוכשר ביותר וגם ברור שהוא נואם פנומנאלי - פשוט גאון שגם סיים משפטים בהצטיינות בארוורד
אבל בדיחה היא רק בדיחה : תמונה עולה ?
תוקן על ידי המשקיף ב- 25/11/2008 19:54:06
נשלח ב-25/11/2008 14:56
הנה משהו שקצת יצחיק אותכם ראיתי את זה אצל המייחל שהביא את זה מח"ח מהניק אבי השובב משהו כזה
מכיוון שאובאמה מתגלה אצלי כ אחד שיעציב אותנו בתקופה הקרובה אז מגיע לנו שקצת נצחק עליו
משפחת אובאמה בדרך לבית הלבן
נשלח ב-16/11/2008 14:19
אם תהינו מה יהיה יחסו של ברק אובאמה הנה התשובה לא איחרה לבוא
דיווח: אובמה יסתמך על יוזמת השלום הסעודית
מקורבים לנשיא הנבחר אמרו כי תוכנית השלום שהוא יציג תהיה דומה ליוזמה הסעודית: ישראל תיסוג לקווי 67', אולם תקבל וטו על זכות השיבה
בעוד בישראל ממתינים בציפייה דרוכה לראות כיצד יפעל הנשיא האמריקני הנבחר ברק אובמה בסוגיית התהליך המדיני במזרח התיכון, חושפים גורמים המקורבים לאובמה כי הוא מגבש תוכנית שאפתנית שבמסגרתה יכירו מדינות ערב בישראל בתמורה לנסיגתה לקווי הגבול של 1967.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/812/134.html?hp=1&loc=101&tmp=9515
תוקן על ידי המשקיף ב- 16/11/2008 14:16:37
נשלח ב-14/11/2008 11:27
עוד קצת משעשע:
אשתו של בוש פונה לאובאמה ואשתו ואומרת: בבקשה, הנה יש כאן 18 חדרים בבית הלבן, תרגישו בנוח. אז מתי אתם מתחילים לנקות?
נשלח ב-13/11/2008 23:57
קצת משעשע
הנה לכם המשימה הראשונה של אובאמה דבר ראשון זה לצבוע את הבית הלבן בשחור וכך זה ייראה
נשלח ב-13/11/2008 21:44
אני לא הבאתי שגוג הוא גילגול של תדעל למען דיוק בדברים כנראה שהתבלבלת עם פורום אחר שכן אמר את זה
בכל אופן איזהו חכם הרואה את הנולד ולפי כל ההסתברויות שאנחנו מכירים
ולפי העבר ההסתברות היא אותה הסתברות
מסקנה: ירצחו את אובאמה ולא רחוק היום הזה תזכור את דבריי וכשיקרו תחזור לכאן ותאמר אני חוזר בי
נשלח ב-13/11/2008 20:36
גוג ימות?
בס"ד!
הרב אמנון יצחק אמר שאובמה הוא תדעל מלך גויים ואתה הבאת שגוג הוא גילגול של תדעל אז כנראה שלא תהיה התנקשות
נשלח ב-12/11/2008 15:04
למה יש לך איזה מידע שאין לי שתף אותי
וללא קשר לדבקה או לא דבקה
הסברא אומרת שאובמה ירצה להראות את שלטונו כשלטון חזק להראות לעולם שהוא השולט בכיפה ולכן אני מאמין שאולי בהתחלה יקח לו חודשיים להתארגן על עצמו אבל הוא בהחלט ינסה להביא לשינוי כי הרי כל המוטו שלו הוא יס ווי כן בתרגום חופשי זה כן אנחנו יכולים דהיינו להביא לשינוי
אני גם מאמין שירצחו אותו בדיוק כמו שרצחו את קנדי
אובמה זהו רק חלום זמני שהאמריקאים יתעוררו ממנו עם כאבי ראש
ובהחלט צפויים לנו בחירות שניות באמריקה תוך פחות משנה