עבריינים איימו על חייו של קובי לוי המתמודד על ראשות העיר
נתניה - איומים על חייו של קובי לוי; לינצ' בוצע באחד מפעיליו
|
| אופירה חסיד - קול השרון 30.10.2008 |
| פרסום ראשון: עשרות שהזדהו, לכאורה, כפעילי גל, היכו מכות רצח והשחיתו את רכבו של מדביק המודעות של קובי לוי, כי האשימו אותו בהסרת מודעותיהם. "הם איימו על חיי ועל חייו של לוי". תלונה הוגשה במשטרה. הרב שמעון שר מסר בתגובה, כי "מדובר בגימיקים של בחירות וקובי לוי במצבו הנואש מחפש גימיקים. הסיפור הזוי. אנחנו בכלל לא מדביקים מודעות בעיר, כי זה מלכלך ולא יעיל" |
לראשונה בבחירות הנוכחיות: מכות רצח בין פעילים. תלונה הוגשה במשטרה על-ידי י.א. (שם מלא שמור במערכת), האחראי מטעם סיעת החינוך והרווחה בראשות המועמד לראשות העיר קובי לוי על הדבקת המודעות - לאחר שהותקף והוכה בכל חלקי גופו ופניו על-ידי פעילים שהזדהו, לכאורה, כפעילים מטעם סיעת גל. הרקע, לטענתו: "הם אמרו לי שאני הסרתי או הדבקתי על שלטים שלהם"
לטענת י.א.: "בסמוך לשעה 12:30 בלילה חתך את הרכב בו נסעתי במסגרת עבודתי כאחראי על הדבקת השלטים של תנועת החינוך והרווחה, רכב. מהרכב יצאו שישה חבר'ה "אשכנזים" שהזדהו כצאנזרים מגל. זה היה ברחוב בנימין. הם הורו לי לא לזוז מהמקום ואם אברח הם יידעו לאתר אותי. בגלל שהייתי לבד וחששתי, נסעתי ואספתי ליתר ביטחון עוד אדם, וחזרתי".
עוד לטענת א.י: "איך שחזרתי הגיחו לפחות חמישה רכבים נוספים ומהם יצאו עשרות. ניסיתי להמלט מהמקום בנסיעה, אבל באיזשהו שלב במרדף שהם ניהלו אחריי, הייתי חייב לעצור כדי לא לפגוע במישהו. נעלתי את עצמי ברכב והם התחילו להכות ברכב שפשוט נהרס. כשפתחתי אותו אמרתי בלב "שמע ישראל" והם היכו אותי והאשימו אותי באחריות על הסרת השלטים שלהם והדבקת שלטים עליהם. ניסיתי להסביר להם שאני לא יודע על מה הם מדברים, וזה לא עזר לי".
"פשוט חטפתי מכות רצח על כלום. זה היה ממש לינצ'. הם הודיעי לי, שאם מישהו מאנשי קובי לוי יתלה מהיום ועד הבחירות אפילו שלט אחד בכל העיר, הם ישברו לקובי לוי וגם למדביק את הידיים ואת הרגליים... הם אמרו... תזמין, תזמין משטרה אם אתה גבר... הם פשוט לא רואים בעיניים אף אחד".
לאחר שעזבו שהתוקפים עזבו אותו, התקשר י.א. לקובי לוי, שהגיע למקום עם פעילים נוספים שהבהילו את א.י לבית החולים - שם אובחן כי הוא סובל משטפי דם בכל אזור הפנים והגוף וכן מזעזוע מוח. בבוקר הגיש א.י תלונה במשטרה, ואף מסר שמות של חלק מהתוקפים אשר הזדהו".
יו"ר סיעת גל, מ"מ ראה"ע הרב שמעון שר, מכחיש את הטענות כי לכאורה מדובר בפעילים שלו. לקול השרון מסר בתגובה: "מדובר בגימיק של בחירות וכנראה שקובי לוי במצבו הנואש מחפש גימיקים ואשמים. הסיפור הזוי גם מבחינה הגיונית. ראשית, אין לנו שישה רכבים במטה, בהוראת האדמו"ר אנו לא מעסיקים "בחורים" כי תפקידם ללמוד בישיבות ולא לעסוק בזוטות, אנחנו לא מדביקים מודעות ברחבי העיר כי זה מלכלך. יתרה מזאת, בשל לקח מהבחירות הקודמות ולאחר שנוצרו חיכוכים בין מדביקים, החלטנו לוותר לחלוטין על האופציה הזאת. ואנחנו תולים בהסכמה שלטי בד בבתי תומכים. בזה אכן נגרם לנו נזק כבד על-ידי כאלה המסירים אותם, ואין לנו מושג מי. יתרה מזאת, האם זה הגיוני שמי שחושש לחייו נוסע אוסף עוד אדם וחוזר לאותו מקום? והאם נשמע הגיוני שקבוצת תוקפים תזדהה, ועוד תספק שמות? כנראה שהצעיר הותקף, אבל זה לא קשור אלינו. אם לוי רוצה כותרות, שיעשה את זה על חשבון מפלגות אחרות".
|
תוקן על ידי יוסי_לביא ב- 07/11/2008 0:21:31
 |
|
|