בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

תגובות על תוצאות בחירות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/11/2008 10:06 לינק ישיר 
תגובות על תוצאות בחירות!

באו נשמע מה יש לכם להגיב על תוצאות החיות שהיו ?
מה היה צריך לתקן ?
מה היה צריך לשפר?
כדי לגרוף יותר מנדטים
ומה גרם לריבוי מנדטים ?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2008 11:33 לינק ישיר 

ראובן מימון וקובי לוי צריכים לדעת שא''א להילחם עם דבר שהרוב לא סובר
ולגבי מה שגרם לריבוי מנדטים בש''ס זה בגלל שהם לקחו אנשים ישרים עם שכל
כמו למשל ארז יעקב שאומרים שהוא הבומבה של ש''ס.......
אתמול הייתי במטות השונות וראיתי את העבודות שטח שלהם
אף פעם לא ראיתי כזה פעילים.....
אפי' שחלקם חדשים בנוף הפוליטי........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2008 13:03 לינק ישיר 

האחדות של דגל התורה עם ש''ס הראה שיש להם הרבה בוחרים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/11/2008 16:42 לינק ישיר 

זה פשוט מדהים המנדטים של מרים
ש"ס הוכיחה לכולם שהיא חזקה מאד (ואולי באמת דפק את קובי הפליירים שהפיצו.... יש הרבה שמועות על מי שעשו את זה.... חלק אומרים שזה קובי בעצמו כי הוא ידע שיש כשלון אז הוא רצה להאשים את שס.... חלק אומרים שזה ר.ג. כי זה הועיל לשס וחלק אומרים שזה נפגעי ההופעות.... וחלק אומרים שזה מליונר מחוץ לעיר שתומך באחד הרבנים שנפגעו מקובי לוי עם הדין תורה.... מה שבטוח היה לו הרבה אוייבים)
שמעון שר הביא את מה שהוא שווה באמת 2 אפילו שאמרו שיהיה 3
קובי נפל מאד חזק לדעתי האתיופים והחרדים (חוץ מהרב תורג'מן) לא הצביעו לו בסוף....)
וראובן מימון לא היה לא סיכוי מהתחלה הרבה עבדו אצלו והצביעו ש"ס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2008 23:18 לינק ישיר 

קוטלר_10 כתב:
זה פשוט מדהים המנדטים של מרים
ש"ס הוכיחה לכולם שהיא חזקה מאד (ואולי באמת דפק את קובי הפליירים שהפיצו.... יש הרבה שמועות על מי שעשו את זה.... חלק אומרים שזה קובי בעצמו כי הוא ידע שיש כשלון אז הוא רצה להאשים את שס.... חלק אומרים שזה ר.ג. כי זה הועיל לשס וחלק אומרים שזה נפגעי ההופעות.... וחלק אומרים שזה מליונר מחוץ לעיר שתומך באחד הרבנים שנפגעו מקובי לוי עם הדין תורה.... מה שבטוח היה לו הרבה אוייבים)
שמעון שר הביא את מה שהוא שווה באמת 2 אפילו שאמרו שיהיה 3
קובי נפל מאד חזק לדעתי האתיופים והחרדים (חוץ מהרב תורג'מן) לא הצביעו לו בסוף....)
וראובן מימון לא היה לא סיכוי מהתחלה הרבה עבדו אצלו והצביעו ש"ס

אכן פגשתי כמה פעילים של קובי לוי במשך הבחירות וסיפרו לי כמה מהם שהם בכלל לא יצביעו לו
אלא זה רק הפרנסה שלהם, מה ההפתעה הזאת ? זה היה צפוי שלא ירצו להצביע לו אחרי המחלוקת שעשה
והסיפור עם הבית דין של הרב קרליץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 11:26 לינק ישיר 

מה שקרה בתוצאות הבחירות בנתניה לא משקף כלום, מה שראש העיר גב' מרים פיירברג אומרת, שהציבור נתן בה אמון, זה קשקוש כי קרוב ל70% איש לא הצביעו כלל בבחירות, וזה נתון מזעזע, שמוכיח, שלציבור אין אמון במערכות העירונויות-וגם הממשלתיות.
ואי אפשר לומר שזה דמוקרטיה כלל, אלא סתם הצגה ותיאטרון של בחירות.
ש"ס קיבלה 4 מנדטים, והסיבה שזה בגלל האיחוד עם דגל התורה.
ועוד סיבה ל4 מנדטים, שפעילי שכונות מצוקה הרבנים שלהם נתמים ע"י ש"ס, והם השפיעו עליהם להצביע לש"ס.
גל הייתה צריכה לקבל מנדט 1 זה שהיא קיבלה 2, זה יותר מדאי, למעשה  גל , חשה מופסדת עוד מיום הראשון של תעמולת הבחירות-
היא כבר לא מצליחה לתעתע בציבור.
קובי לוי - ומימון, הוכח שהשתיים עשו צחוק מעצמם, חוץ מרעש ותעמולה לא קרה כלום, שוק כבר אמרנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 04:06 לינק ישיר 

אם הם רוצים להיות חכמים יותר לפעם הבאה, שפשוט יתחילו לעשות שם משהו!
כל בחירות יש מפלגות ומתמודדים שלא שמעו כלום על העשיה שלהם בקדנציה הקודמת.
אני אמנם בחור צעיר, אבל מוזר לי שעד הבחירות לא ידעתי בכלל מי הם חברי ש"ס במועצה.
אף פעם לא שמעתי עליהם או על פעלם (בכל מקרה הצבעתי להם), גם לגבי שמעון שר, אני יודע שהוא פועל למען לניאדו, אבל זה לא מספיק כדי שיבחרו בו.

ראובן מימון היה אבוד מראש: לא מכירים אותו מספיק, הוא אחד מתוך כמה חרדים (ומה היה הקטע של פוג'ץ? זה בכלל שגעון..) שהתמודדו, כמה וכמה גבות הורמו על ג'ינגל הבחירות שלו שבו נשים שרות (אישית לא שמעתי, אבל כך אמרו לי וגם קראתי כאן בפורום).

קובי לוי - כמו שקראתי איפשהו - "הוא ידע שאין לו סיכוי בבחירות הנוכחיות, אבל בעקבות ההתמודדות הפעם, יש לו סיכוי בפעם הבאה" מכיוון שהוא כבר נכנס לתודעה כאחד שמתמודד על ראשות העיר. במשך הקדנציה יעקבו אחריו יותר.
אם אני אדע שיש לו סיכוי - אצביע לו. הוא באמת בחור נחמד...

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2008 07:16 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
אם הם רוצים להיות חכמים יותר לפעם הבאה, שפשוט יתחילו לעשות שם משהו!
כל בחירות יש מפלגות ומתמודדים שלא שמעו כלום על העשיה שלהם בקדנציה הקודמת.
אני אמנם בחור צעיר, אבל מוזר לי שעד הבחירות לא ידעתי בכלל מי הם חברי ש"ס במועצה.
אף פעם לא שמעתי עליהם או על פעלם (בכל מקרה הצבעתי להם), גם לגבי שמעון שר, אני יודע שהוא פועל למען לניאדו, אבל זה לא מספיק כדי שיבחרו בו.

ראובן מימון היה אבוד מראש: לא מכירים אותו מספיק, הוא אחד מתוך כמה חרדים (ומה היה הקטע של פוג'ץ? זה בכלל שגעון..) שהתמודדו, כמה וכמה גבות הורמו על ג'ינגל הבחירות שלו שבו נשים שרות (אישית לא שמעתי, אבל כך אמרו לי וגם קראתי כאן בפורום).

קובי לוי - כמו שקראתי איפשהו - "הוא ידע שאין לו סיכוי בבחירות הנוכחיות, אבל בעקבות ההתמודדות הפעם, יש לו סיכוי בפעם הבאה" מכיוון שהוא כבר נכנס לתודעה כאחד שמתמודד על ראשות העיר. במשך הקדנציה יעקבו אחריו יותר.
אם אני אדע שיש לו סיכוי - אצביע לו. הוא באמת בחור נחמד...

בוקר טוב !
לידיעתך מר 'פסנתר כנף' המפלגה שנידפקה (סליחה על המילה אבל זה המציאות) בבחירות הקודמות בנתניה
זה מפלגת ש''ס שנתנה אמון בראובן מימון ועבר זמן לא רב ומימון החליט ש הוא הכי טוב מיכולם ופרש לאופוזיצה ונלחם נגד ראש העיר מרים פיירברג....עבר זמן ומימון גרם שש''ס תפסיד הרבה הישגים למען תושבי נתניה הדתיים ושאינם דתיים,
עוד חוצפה שהחכמולוג הזה עשה (ועוד פעם סליחה שאני מגדיר אותו בהגדרות כאלו אבל הוא ככה) זה שהוא לקח את המנדט של ש''ס בנתניה בשביל המפלגה שלו שהוא פתח......לקחת מנדט של מפלגה זה בסביבות 250.000 ש''ח
אני לא יודע איך ש''ס לא תבעו אותו על החוצפה הזאת.....
עוד דבר שקרה לש''ס בנתניה בקדנציה הקודמת אחרי שהתאחדו עם גל שמיסטר שמעון שר דאג לעצמו (דאג למוסדות שלו)
ואז ש''ס ניפרדה ממנו......(ולא נרחיב בכל הסיפור שאפשר לדבר בו באריכות.........)
בכל אופן....עכשיו ש''ס למדה לקח והביאה נציגים טובים שלחלקם יש קריירה של הישג בדאגה לצרכי הציבור בקהילות שונות בנתניה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2008 13:26 לינק ישיר 
השתלבות במפלגות הגדולות

מה דעתכם האם לא הגיע הזמן להשתלב במפלגות הגדולות כמו באמריקא ולמנוע את השנאת חינם בינינו כמו שראינו בירושלים ובבית שמש ועוד ועוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2008 10:40 לינק ישיר 

נהר אני בעד הלוואי שאף מפלגה אני מדבר בארצי ולא בעירוני ששמה כן חשוב שיהיה יצוג לא תעבור את אחוז החסימה ונראה שנקבל כציבור חרדי הרבה יותר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > תגובות על תוצאות בחירות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext