בית פורומים אגודה אחת

אוצר החכמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/11/2008 19:33 לינק ישיר 
אוצר החכמה

אולי יש למישהו רעיון איך ניתן לבצע בקלות חיתוך שיציג את רשימת הספרים שיש באוצר החכמה ושהושמטו מגירסת בני תורה?

בשביל מה אני צריך את זה: הסיבה החשובה ביותר היא שהסקרנות הורגת אותי. חוץ מזה, אני חושב שאפשר לנסות להבין מה אסור לחשוב כדי להימנות עם ציבור "בני תיירה" (דע את האוייב).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 23:17 לינק ישיר 

"אאורקה!", קרא ארכימדס בהתרגשות. (אל דאגה, אינני רץ עירום ברחובות קריה.) עבור למאגר בני תורה. בלחיצה ימנית בחר הכל. בלחיצה ימנית הסתר את הספרים. כעת במעבר למאגר הכללי תמצא רק 1300 ספרים לערך, אלו שלא הוסתרו. בדומה תוכל לעשות בכיוון ההפוך כדי למצוא את אלה שנמצאים רק בבני תורה. כדי להחזיר את המוסתרים חזרה, נראה שתצטרך לחזור למאגר בו הסתרת אותם כדי שהבחירה בתפריט "הצג מוסתרים" תועיל, ואז בבחירתם ולחיצה ימנית כנ"ל תוכל להחזירם שלא יהו מוסתרים עוד. את המחקר הלאה אשאיר לך כרגע, ברשותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 14:11 לינק ישיר 

לכשתגיע הרשימה לידך, טוב תעשה אם תפרסמה לטובת כלל ציבור הסקרנים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2008 12:20 לינק ישיר 

כמה אפשרויות:

לבקש את הרשימה מאוצר החכמה: 02-5866078
אם הם לא נותנים, הורד את קבצי רשימת הספרים המלאה ורשימת הספרים בגירסת בני תורה
וערוך השוואה.
http://www.otzar.biz/downloads.php

אופס... לאחר שליחת ההודעה נוכחתי לגלות שהרשימות הינן בקובץ PDF בעוד שבעבר הם הופיעו בקובץ אקסל בר השוואה.

אם כן פנה לאפשרות הראשונה או ערוך השוואה ידנית...

תוקן על ידי יהודים ב- 13/11/2008 12:18:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 01:26 לינק ישיר 

שאלה מעניינת (והצגת גם נימוק יפה שיסביר את הקשר לפורום ;) ). אבדוק בהזדמנות הקרובה. אולי יש משהו עם בחירת הכל, מעבר למאגר הכללי והיפוך הבחירה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > אוצר החכמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext