You have a great blog Luckywolf ( I'm one of your secret -secret admirers (
ברוקלינאי - יש הבדל בין כיף לבין פרייראית - פענח לבד ת'עניין.
יושר - יש סוד על מיאמי שת'לוידעת?
נשלח ב-20/1/2009 12:37
תהילה16 כתב:
לדעתי הכי יפה זה האלבום אור חדש, (מישהו יכול להסביר לי איך זה שיש לי שתי קלטות שונות שנקראות "צליל וזמר 1"?)
כי לפני שאברהם רוזנברג הקים את המקהלה בצורה רשמית בשם צליל וזמר, הוא עשה מקהלה מקעפ גן ישראל במונטריאל, קנדה והקליטו ( תקליטור ) ואח"כ קלטת של שירים באנגלית עם שיר אחד באידיש. האלבום הזה נקרא WAKE UP YIDDEN ויש בו לפי דעתי, את מבחר השירים המרגשים ביותר באנגלית.
נשלח ב-20/1/2009 13:04
greenie כתב:
יושר - יש סוד על מיאמי שת'לוידעת?
זה בדיוק מה שניסיתי לברר...
נשלח ב-20/1/2009 15:07
LuckyWolf- The first CD ROM of chasidishkeit came out on Nisan 2000. -Zichron Menahchem is organization that used to do concerts for the sake of cancer sick children. Menachem brought this tzlil vzemer's song at his third chasidishkeit of chodesh Av, And said then- that's happend few years ago. Ohh...I hope that after such a stress, I have no many mistakes... A worm regards to all jewish in America!
נשלח ב-21/1/2009 07:48
Greenei,
Secret! why secret?q
ברוקלינאי,
Menachem toker brought the whol concert or only 1 song of it? it seems Galpaz sells the whole video as Elmonsey posted a picture of it on page 2 here
נשלח ב-21/1/2009 10:46
Menachem toker brought only this specific song. You'r right LuckyWolf, the whol concert is on this CD you said, I did'nt put attention (as always..) Now, I did another mistake too... At chasidishkeit 3 it is MIAMI boys from the HASC concert.. Tzlil vzemer at Zichron Menachem it's on chasidishkeit 4.
ראיתם בסוף הדקה הראשונה? יש שם מישהו שדומה לשאול אלסון פחד!
פשוט מפחיד כמה שהם דומים.
נשלח ב-17/12/2009 16:57
לא מאד מפחיד.
סה"כ יש לו שפתיים קצת עקומות והוא הרבה יותר כהה משאול אלסן....
נשלח ב-17/12/2009 18:15
תודה ברוקלינאי ........... הם בכלל לא דומים הוא ממש קהה.....
נשלח ב-17/12/2009 19:56
חמוד הוידאו.
תודה ברוקלינאי.
נשלח ב-17/12/2009 22:43
אתם רואים שכתוב על זה JEM?
ההופעה הזאת של צליל וזמר היתה בשידור חי מסביב לעולם של הדלקת חנוכיות במרכזי חב"ד בעולם בזמן שהרבי היה חי וצליל וזמר הופיעו גם כן - אני זוכרת את השידור!!!!