אלפי דפים, ובהם צילום הכתבה של אבישי בן חיים, על חס"ג (גערערס) מחולקים כעת בבני ברק, בדרכי החלוקה המקובלים במקרים שכאלו.
יש מקומות שבהם מפלס הכביש עלה בכמה סנטימטרים.
נשלח ב-23/11/2008 09:35
הסתדרתי כתב:
נשאר רק לבדוק את מקורות המימון. להדפיס אלפי אלפים של ניירות זבל ולהפיצם בכל הריכוזים החרדיים עולה הרבה מאד כסף. מי הפילנטרופ? כנראה אדם שהצטבר אצלו סכום לא מבוטל של כסף לא כשר.
ואני חשבתי עד עכשיו שאתה רק רוצה להנמיך את להבות השנאה.....
כנראה שהמאמצים האלו הם רק בכיוון אחד....
נשלח ב-23/11/2008 09:28
גם בתוך שכונת הר נוף בירושלים השבת זה פוזר.
אבל תסלחו לי זה חילול השם כל המחלוקות הללו. שלא נדבר על ליכלוך וטינופת של עיר הקודש.
העיקר שפרוש יהיה ראש עיר?
נשלח ב-23/11/2008 09:23
אני מקווה שכולם קראו את הכתבה היטב,
ושיזהרו בפעם הבאה לא להתחיל עם הגורים,
ראו הוזהרתם!!!!!!!!!!!!!!!!.
נשלח ב-23/11/2008 07:39
לפי מה שכתוב שמה אז יש הרבה מה לפחד מה"גרערעס"
נשלח ב-23/11/2008 04:42
בחור חכם, הבן חיים הזה. תאר בצורה די מדוייקת ופשוטה את מה שקרה לציבור החרדי. כל הכבוד לו. צריך להפיץ את זה כמה שיותר.
נשלח ב-23/11/2008 03:16
אולי למרות שכל הרבנים אוסרים לכתוב כאלה דברים הפוגעים בעדה קדושה וחפה מפשע- בכל זאת הרב שלו התיר לו לכתוב זאת ,ומי הם כל הרבנים לעומת ה"עשה לך רב" של בנש"ק.
נשלח ב-23/11/2008 03:12
אני חושב שאם הבנש"ק אכן חישב לאחל להם שם... אז מדובר בדבר שהנהלת הפורום לא תעבור עליו לסדר היום אם תופנה תשומת ליבם לכך.
ייתכן אולי אולי אולי שהוא התכוון שרק לאחר... ייתכן מצב של שלו'
כעת רואים את רוח הקודש של מייסדי מעריב זצללה"ה שהקימו עיתון שלציבור החרדי יהיה במה לפרסום ולא יצטרכו לשבועוני השחץ שנאסרו ע"י כל גדולי ישראל והמפחדים מהגעררערס
נשלח ב-22/11/2008 22:52
ברקת באמת אוכל נבלות וטריפות?
נשלח ב-22/11/2008 22:48
נשאר רק לבדוק את מקורות המימון. להדפיס אלפי אלפים של ניירות זבל ולהפיצם בכל הריכוזים החרדיים עולה הרבה מאד כסף. מי הפילנטרופ? כנראה אדם שהצטבר אצלו סכום לא מבוטל של כסף לא כשר.
נשלח ב-22/11/2008 22:44
גם על יד ביהמ"ד של גור בירושלים מישהו חירף נפשו ועם הצפצוף כשבמקום נכחו מאות געררס השליך אלפי פשקווילים ונמלט מהמקום בתום ביצוע זממו.
הליכלוך האמיתי נמצא בתוכן הפשקוויל , אנשים חרדים שליחי ליצמן עזרו למחלל שבת אוכל נבלות וטרפות לנצח את שנוא נפשם =המועמד של כל גדולי ישראל!
נשלח ב-22/11/2008 22:37
כולם שמעו ברדיו קול חי בשידור חי בליל הבחירות כשישב בן חיים סביב השולחן עם מטה פרוש שהחל לקלוט את הההפסד.
איך שהוא מקבל את הנתונים הללו, וממי הוא מקבל...