למי שזוכר גם בעבר הלא כ"כ רחוק כאשר נרצחה בנזיר בוטו והיה חשש לתוהו ובוהו וגם כאשר מושארף התפטר והיה פחד גדול שנשק יום הדין יפול לידיים מסוכנות אמרתי שלא עדיין לא הגיע הזמן למלחמת הודוד פקיסטאן .
וגם כעת , כאשר הסתיים לו הפיגוע הרצחני הזה בלב ליבה של הודו וכל הסימנים והעקבות מובילים לפקיסטאן כאחראית למרחץ הדמים האכזרי הזה בצורה כזו או אחרת ושוב מתעורר לו החשש להתנגשות בין שתי המדינות אני שב ואומר :
עדיין לא הגיע הזמן למלחמת הודו פקיסטאן , בדגש על 'עדיין' .
לפי מה שאני יודע מתוך הזוה"ק זה כן יגיע בעתיד . מתי בעתיד ?
בשלב הזה זה נראה כמו - 2010 , לא לפני .
אך כמו שזה נראה עכשיו מסע הרצח וההרס של הימים האחרונים הוא בהחלט הצתת הפתיל שתוביל לפיצוץ הגדול בעתיד .
נשלח ב-12/8/2013 10:08
לא מאמין ואין בזה שום היגיון. ביטול אירועים עוד יכול להתקבל על הדעת אבל שינוי הסדר שלהם? נשמע מופרך לחלוטין.
נשלח ב-12/8/2013 09:39
משנה עיתים ומחליף את הזמנים, יש מצב שתוכניות הגאולה משתנות לפעמים, כלומר ש"סוטה" מהכתובים...?
נשלח ב-12/8/2013 09:29
עוד תחנת ביניים בדרך ליעד של מלחמה כוללת
גבול הודו -פקיסטן : המתח באזור גובר לאחר הפרה נוספת של הפסקת האש מהצד הפקיסטני
הלילה פתח שוב צבא פקיסטן באש לעבר עמדות צבא הודו, בפעם החמישית בשלושת הימים האחרונים. הלילה הותקפו 11 עמדות צבא הודו לא היו נפגעים בהתקפות הלילה. אתמול נפצע שוטר משמר גבול הודי מירי פקיסטני. מינואר התרחשו 57 הפרות של הפסקת האש החמורה בהן ב-5 לאוגוסט בה נהרגו 5 חיילים הודים.
מוזרה בעיני העובדה שהקב"ה דואג לשמר זירות אחרות מאוחרות יותר בציר זמן האירועים
בעוד החזית הצ' קוריאנית הצמודה להתגלות המשיח נשארת רדומה ורגועה.
נשלח ב-8/1/2013 18:04
יילחמו ועוד איך אבל לא עכשיו וגם לא השנה. בציר הזמן המלחמה הזאת נמצאת בשלב השני של התגלות המשיח שזה אומר לאחר ההתגלות השנייה ולפני הפצצה האיראנית בניו-יורק והאסטרואיד ביום הנקמה הגדול. הרבה מים יעברו עד אז בנהר האירועים, נניח לזה בינתיים.
נשלח ב-8/1/2013 17:47
זוהי תקרית הירי השנייה השבוע בין הודו לפקיסטאן, שני חיילים הודים הרוגים, מה שמוגדר כהסלמה בין המדינות, האם נושא האשכול הזה, מלחמת הודו-פקיסטאן יוצא לדרך? מה דעתכם? לענ"ד קשה מאוד להעריך ששני מעצמות גרעיניות יילחמו ביניהן, תסריט כזה מוזר לעת עתה...
שני חיילים הודים נהרגו היום (שלישי) בתקרית אש בגבול עם פקיסטן בקשמיר, כך מסר דובר הצבא ההודי. התקרית מהווה "הסלמה משמעותית בהפרות הפסקת האש", מסר הדובר. עוד נטען כי גופתו של אחד החיילים הושחתה בתקרית. הצבא הפקיסטני הכחיש כי פתח במתקפה שהביאה למותם של שני החיילים בקשמיר.
מאיפה נכנסת ומאיפה יצאת.. לא הבנתי מילה וחצי מילה ממה שאמרת.
הפניתי שאלה פשוטה לאלה שנכחו / צפו בשיעור מלפני שנתיים. האם הקטע המצוטט לעיל לא מזכיר להם משהו? שהרי בקטע העיתון הנ"ל מתואר ברור מצבו הקשה של הצבא ההודי הסובל ממחסור חמור באמצעי לחימה והגנה בסיסיים, מצב שעלול לגרום למשבר קשה בעימות מול פקיסטן השכנה.
איך אפשר לקרוא מילים כאלה ולא להיזכר בתאור המלחמה אותו הקראנו ותיארנו מתוך הזוהר המתאר כיצד בשלב הראשון של המלחמה פקיסטן גוברת על הודו וזה ייראה כאילו היא הולכת לצאת וידה על העליונה ורק בשלב השני יחול מהפך והודו תחזור לעצמה ותכריע את המערכה לטובתה. מתווה שמזכיר קצת את מלחמת יום כיפור שלנו.
נו, כ"כ קשה להיזכר בדבר כ"כ בסיסי? זו בקשה מוגזמת לזכור דיבורים כאלה? וגם אם לא מצליחים להיזכר..לא נורא, אני יכול להבין, אבל למה להתעלם מהשאלה? למה לא להגיב? למה לא להתייחס? בשביל מי אני טורח אם לא בשבילכם?
נשלח ב-19/4/2012 15:35
כבודו שלום רב
לא ברור לי למה אתה מצפה.. וכנראה לעוד מספר קוראים אדוקים כמוני... לאישור ממקורות ממשלתיים בממשלת הודו... אנו קוראים מזה מספר שנים וממתינים .. לכתוב מה לא יקרה זה אכן חכמה לא קטנה הוואו הגדול הוא לראות שמה שאתה אומר שיקרה אכן קורה סוף סוף... וזה עוד מעט .. היום כבר 12 ימים לעומר...
נשלח ב-19/4/2012 15:19
אז זהו? להשלים עם זה שאני עובד עם כיתה טיפולית?
ממש אבל ממש נותן חשק להמשיך לדבר לעצים ולאבנים..
נשלח ב-17/4/2012 15:32
בוחן פתע
למי שצפה בשיעור על 2012 שקיימנו לפני שנתיים - מה מזכיר לכם הקטע הבא?
קחו רמז דק כפואד.. התשובה נמצאת בתיאור שלבי המלחמה בין הודו לפקיסטן כפי שתיארנו אותו מתוך הזוהר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/04/2012 15:36:06
נשלח ב-6/2/2012 08:46
לא תגיב ולא נעליים
המסר הזה מיוחס ל'גורם אירופאי בכיר'. אני מגיב בהנחה שהוא נאמר על דעת הפקיסטנים.
אם ישראל מעוניינת לתקוף באיראן היא לא צריכה לקחת בחשבון את הזבל הפקיסטני. לא יגיבו ולא בטיח. ואם הם בכל זאת חושבים להגיב הקב"ה כבר ידאג לסבך אותם ולהעסיק אותם בצרות מבית ומחוץ כך שלא יעיזו אפילו לחשוב לדחוף את האף המצורע שלהם לאזור שלנו. ימח שמם וזכרם.
נשלח ב-9/5/2011 23:31
הממשל בפקיסטן במסר מאיים לארה"ב: תקיפות נוספות ייתקלו בתגובה מוחצת מצידנו
האם יש משהו במקורותינו ממנו ניתן ללמוד על התנגשות בין השניים?
ובכן, ישנו משפט אחד (במדרש עשרת המלכים) המדבר על תקופת שלטונו של אובמה לאחר המלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה והמלחמה במצרים כתוב שתתחזק מלכות בני מערב ממצרים ושיחור (כנראה הכוונה לצ' אפריקה) עד לנהר פרת במזרח. אני נוטה להבין את 'נהר פרת' כאן לאו דווקא בהקשר של עיראק אלא אפילו מזרחה יותר שזה איזור פקיסטן-אפגניסטן, כלומר האמריקאים יעמיקו את אחיזתם הצבאית באיזורים אלו.
נכון, אני מודע לכך שמדובר בראיה חלשה למדי אבל זה מה יש לצערי כי לא מצאתי חומר ספציפי יותר בשום מקור אחר.
נשלח ב-22/2/2011 08:47
לא זוכר אם אמרתי זאת כאן בפורום אבל כבר אז לפני שנים כשמצאתי את מלחמת הודו-פקיסטאן בזוהר ידעתי שזה יגיע על רקע נפילת המשטר בפקיסטן ותפיסתו ע"י קיצונים איסלאמים ומשם ל'שחרור האדמות הכבושות ע"י ההודים הכופרים' הדרך כידוע.. מאוד קצרה.
והנה, על רקע עידן המהפיכה האיסלאמית החדש שהפציע בשמי המזה"ת כל מילה נוספת מיותרת. בכל אופן נכון לעכשיו התאריך למלחמה הזאת עומד על לקראת סוף 2012.