בית פורומים הליכוד החרדי

פייגלין - אנשים מסוכנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2008 15:29 לינק ישיר 
פייגלין - אנשים מסוכנים

פייגלין ואנשיו מתנהגים בצורות פסולות ומכוערות יש להם עטיפה של אנשים ישרים . אבל ממה שידוע לי הם פועלים בצורות טרוריסטיות. למשל הם הציבו צוות שלהם שיתקשר לחברי ליכוד ביש"ע ויגיד שיוסי פוקס לא מתמודד.

שקרים ונוכלים

זהירות  - רק לא פייגלין

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2008 01:57 לינק ישיר 

הבא נא את הידע שלך "הידוע לך" אודות מי הם ה"הם הציבו" ומי ה"צוות שיתקשר" למוקד "מנהיגות יהודית" ונעשה את שביכלתנו למנוע שתצא מתחת ידינו תקלה כזו ואם התקלה עליה הנך מדבר בבטחה בכלל יצאה מאיתנו נתקנה ונתנצל אצל יוסי פוקס. (זה שיש חמומי מוח בכל מחנה שעושים מיוזמת עצמם טריקים בלתי הגונים אינו חידוש ולרוב אין דרך לעקוב אחר כל צעד שלהם אם בכלל.)

ולהנהלת הפורום אקרא למנוע פרסום מודעות כגון אלו מכל צד שהוא עד שלא תיוודע אמינותן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2008 00:43 לינק ישיר 

המתבונן36

כתבת:
1. שהם מתנהגים "בצורות פסולות ומכוערות"
2. "הם פועלים בצורות טרוריסטיות"

אם אתה רוצה לנקוט בדוגמאות אוכל להתייחס, אבל אם לזרוק משפטים שאין תחתם קבלות עדיף שלא תלאה את הקוראים סתם כך.
לגבי יוסי פוקס אני מפנה אותך למאמר שכתב בועז העצני בערוץ 7 שהוא המתמודד במחוז יש"ע מטעם "מנהיגות יהודית" מול יוסי פוקס, ובמאמר ישנן תגובות נגד פוקס, העצני עצמו מתערב בתגובות וכותב כך:

"אין בכל הנסיון שלי להיבחר דבר וחצי דבר נגד יוסי פוקס שהוא בחור מצויין."
אם יש לך השמצות על פייגלין כדאי לפני כן לבדוק את העניין, בפרט כאשר אתה נושא את שמך כ"ה"מתבונן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הליכוד החרדי > פייגלין - אנשים מסוכנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext