| נשלח ב-4/12/2008 12:18 |
|
| |
עיניהם הקדושות של אנשי החצר לא טועות
בוקר טוב לכם תושבי אלעד,
אחרי ש"ככל אשר יורוכם" הדחתם ראש עיר אהוב על הציבור, הצבעתם למועמד התורן של חלפני החצר, והאמנתם שמן השמיים דואגים ומוודאים שאנשי חזון איש 5 לא טועים, אני מבין שכעת הגיעה שעת פירעון השטר, והמצב, כפי שאני שומע הוא, איך לומר בעדינות, לא מרנין.
אז אלעדים יקרים, אל נא תרפה אמונתם ב(ח)צרותיהם של גדולי ישראל, כל שעובר עליכם ועל נציגיכם הוא לטובה.
לפניכם חמש שנים חשובות, כל יום בהם יהיה שלב חדש של התחזקות באמונת צדיקים.
תהנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 12:15 |
|
| |
| מוזיאון כתב: |  | מי שעשה את הבעיה זה שייקה קרליץ שהבטיח על דעת עצמו שהמקום ה12 יפנה את מקומו. לא לפני שהוא דאג אישית שזעליג יהיה המקום ה12. הוא הבטיח את זה בלי ליידע את מי שהיה צריך כמו למשל את זעליג עצמו...
חוץ מזה לא ראיתי שמישהו סבל מעידן. הוא עוד לא עשה כלום ואתם מקטרים. קצת מצחיק, לא?
ואם אתם מדברים על המינויים שהוא עשה, גם אני לא מבין על מה המהומה. מותר לבן אדם למנות כמה מקורבים למשרות אמון כמו מנהל לשכה ועוזר. זו זכותו הלגיטימית. אז מה, זה לא מסתדר לכם עם תדמית ה'סבא עידן'? מה לעשות, כנראה הוא לא כזה פראייר.
ועל הקטע של ה'מרא', לא הבנתי חזו"א 5, על מה בדיוק הוא מחכך ידיים? על זה שבובת המריונטה שלו עפה מהמועצה? או על זה שמעכשיו הוא יקבל כמו כולם בדיוק? |
|
א. אם לא שמעת הבחירות היו כבר....
ב. אתה שמעת את שייק'ה מבטיח ? כי אם כן קום ותאמר זאת ברור , בש"ס מחפשים עדים...
ג. לגבי עידן ראיתי שמישהו כתב שמלל מהסוג שאתה שותל מגיע או מהדיוטיזם או מבוריזם ,
הסבא נשאר סבא , (ואם היית קצת יותר בקי היית יודע....) ,וכדי שנשתכנע שלא מדובר בסבא ,
הוא מוקף באנשים שנשלחו על ידי אינטרסנטים שונים , אנשי פנחסי , אנשי הרב מלכה ,
ואפילו בבנו יאיר שמנסה להציל את כבוד הסבא רבה וללחוש על אוזנו.
ד. אם היה לך מושג בהיסטוריה העירונית של יותר משנה וחצי... היית מבין שהאנשים שמקיפים אותו ,
כל אחד וההיסטוריה שלו , זהו תחילת הסבל של כולנו!!!
ה. להרב גרוסמן יש מספיק סיבות טובות לחכך ידיים , אם היית מכיר את הדמויות החדשות ישנות שמתחילות לשלוט ,
היית מבין את עוצמת הסלידה שתלך ותגבר.
בעצם , כאחד שישב במטה ושמע את גואטה פה ושם היית אמור להבין....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:45 |
|
| |
מכיון שאף אחד לא מכיר את החיה הזאת לכן התפקיד לא היה מאויש עד היום. עד שבא הרב מלכה ודרש בתוקף תפקיד כלשהו בלישכה ולפתע מצאו לזה תקציב.
ואחר- כך יגדו לנו שהסבא פועל בצורה מקצועית נטו.........
ואם הסניגור הגדול (והיחיד) של הסבא בפורום גם הוא לא מצליח להבין כמה דברים- מי אנחנו שנצליח??
תוקן על ידי אלעדנאן ב- 06/12/2008 22:43:01
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:39 |
|
| |
אני לא מיתמם וכן קצת בעניינים. ובכל זאת אני חושב שמינוי מנהל לשכה ועוזר לא יכולים להצביע על שום כיוון להמשך הדרך. מקורבים לא חייבים להיות אנשים שהכרת מיום הולדתך, הם יכולים להיות גם אנשים שהוכיחו לויאליות ועזרה. לא אומר שגואטה הצליח נורא. אבל הוא איש חזק ובדיוק בגלל זה הוא מינה אותו (אני גם חושב שזה זמני) מה שחורה כאן זה שכשהוא לא אמר כלום צעקו שהוא סבא בלי שיניים, וכשהוא עושה כבר משהו אומרים שזה לא בסדר.
את הקטע עם מנחם שם טוב, גם אני לא ממש מבין, אבל בחייכם, תלונות הציבור?! מישהו מכיר את החיה הזו?
אני מרשה לעצמי לחלוק על נבואת השחורות שמנסים לצייר כאן. אני חושב שעדיין אי אפשר ללמוד כלום על מה שהולך להיות.
נכון שיש בלגן במועצה. אפילו הרבה, אבל להאשים את עידן בזה זו ההיתממות האמיתית. כי כולם יודעם שאין אף אחד במועצה שאין לו טענות על שכנו לשולחן. מה לעשות, קורח קבור כאן ופעם בכמה שנים הוא מוציא כמה יריקות. בסופו של דבר ה'אחדות' ובעיקר החוק (עד חודש צריך להציג קואליציה) יביאו את הפיתרון...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:32 |
|
| |
מוזיאון- את מי בדיוק הוא מינה? מקורבים?? תזכיר לי בדיוק מתי הוא הכיר את בועז דוכן ומנחם שם טוב והשכיל להבין שהם יותר טובים מהקיימים? חודש? חודש ושבועיים??
גם את יגאל גוואטה לא נראה לי שהוא הכיר כ"כ למרות שגרו באותה עיר. אולי אתה לא יודע (או מיתמם, ע"ע חזון איש 5) אבל גוואטה הגיע להציל אותו פה מהפדיחה שהוא לא הצליח אפילו להקים מטה בחירות כמו שצריך!!
תוקן על ידי אלעדנאן ב- 06/12/2008 22:29:21
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:28 |
|
| |
מוזיאון, ישנם שני סוגי אנשים שאי אפשר להתווכח איתם:
1. אלו המיתממים.
2. אלו ש"לא בעניינים"
למי מהם אתה מסווג את עצמך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:22 |
|
| |
א. הוא לא הפנים עד היום האחרון. זכרנו ונזכור את הבג"צים ובית המשפט.
ב. הוא מלגלג? איזה קטע, עוד אין על מה, גם אם הוא מאוד רוצה. פשוט כי לא קרה עוד כלום...
מה כבר יכול להיות יותר גרוע ממה שהיה? קיבלנו משהו בחמש שנים האחרונות? עוד לא עבר מספיק זמן כדי לשכח את שלטון הבלהות של "קיבלת? גם אני אקבל"...
על איזה יבלות הוא בדיוק דורך לנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:17 |
|
| |
המרא האשכנזי הפנים כבר לפני חודשיים שהפסיד בקרב.
כעת, לנוכח המצב, הוא מלגלג בכל הזדמנות על אלו שהעיפו את צביקה וחשבו להועיל לעצמם ולציבור שלהם.
בקטע הזה, מה לעשות, הגולם דרך לנו חזק על היבלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:04 |
|
| |
מוזיאון-
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 21:59 |
|
| |
גולם, אני לא מבין על מה המהומה. זה שלא קמה עדיין קואליציה זה בגלל הבעיה על המקום של ששון עמרם. (המקום ה13 אם אתה עדיין לא יודע) מי שעשה את הבעיה זה שייקה קרליץ שהבטיח על דעת עצמו שהמקום ה12 יפנה את מקומו. לא לפני שהוא דאג אישית שזעליג יהיה המקום ה12. הוא הבטיח את זה בלי ליידע את מי שהיה צריך כמו למשל את זעליג עצמו...
חוץ מזה לא ראיתי שמישהו סבל מעידן. הוא עוד לא עשה כלום ואתם מקטרים. קצת מצחיק, לא?
ואם אתם מדברים על המינויים שהוא עשה, גם אני לא מבין על מה המהומה. מותר לבן אדם למנות כמה מקורבים למשרות אמון כמו מנהל לשכה ועוזר. זו זכותו הלגיטימית. אז מה, זה לא מסתדר לכם עם תדמית ה'סבא עידן'? מה לעשות, כנראה הוא לא כזה פראייר.
ועל הקטע של ה'מרא', לא הבנתי חזו"א 5, על מה בדיוק הוא מחכך ידיים? על זה שבובת המריונטה שלו עפה מהמועצה? או על זה שמעכשיו הוא יקבל כמו כולם בדיוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 21:34 |
|
| |
כואב כמה שכל גולם צודק.
לפי מה ששמעתי, שלוחת אלעד של משפחת פנחסי, טרם אמרה את המילה האחרונה בתחום המינויים הפוליטיים.
כשהם יסיימו את איוש מועצת אלעד בברנז'ה שלהם, חוששני שנזדקק לאמונת חכמים בכמויות שקשה להשיג.
ומי שיושב כעת בצד, מחכך ידיו בסיפוק ובהנאה גלויה, ואומר "נו, תאכלו מה שבישלתם", הוא לא אחר מאשר המרא האשכנזי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2008 00:43 |
|
| |
גולם , באת לבקר והשחלת לנו בגדול.
קרא רגע לטמבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 18:17 |
|
| |
א. אני יודע שניתן לבוא לרב שטינמן די בחופשיות, כך אמר לי חבר שהלך להתייעץ בנושא אישי.
ב. יושבי החצר יכולים להמציא דברים מפה ועד הודעה חדשה, ניתן לודא אם הרב אמר משהוא בצורה מאוד בסיסית, מכתב בכתב ידו (ולא מודפס) או לראות אותו (בוידאו) או בשמע (בהקלטות).
אני לא בא לספר לך סיפורים, אין לי קשר לשום חצר חרדית, אני לא תומך נלהב (בלשון המעטה) בדרך המופקרת של כותבי יתד, אבל אין לקשר את כל ה"טוסים והבלוסים" הללו לרבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 15:53 |
|
| |
לנו יש הערכה גדולה לגדולי ישראל אבל לצערינו הרב גדולי התורה מוקפים באנשי חצר שעל פיהם ישק דבר ולכן אנו יודעים שכל הוראה שיוצאת מביתו של הרב מחזו"א 5 היא הוראה מפיהם של הצדיקים הנ"ל . וזה ממש לא דעת תורה צרופה.
ואל תספרו לנו שאפשר לבוא לגר"יל שטיינמן מתי רוצים ומי שרוצה וכו' עם כל זאת הצדיקים הנ"ל (והמעטפות) הם אלו שקובעים
וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 14:55 |
|
| |
לא ידידי.
מי שפוגע בגדולי ישראל הם חלפני החצר. הם, ולא אחרים זולתם.
אנחנו, בסך הכל הנפגעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 14:54 |
|
| |
החוצפה בפורום גודלת עם הזמן, פותח האשכול גם פגע בכבודו של הגאון אוהב ישראל הרב שטינמן ואתם מחרים אחרים.
|
|
|
|
|