|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:29 |
|
| |
אשר מדינה יהיה דובר מועצת אלעד.
אשר מדינה יהיה דובר מועצת אלעד.
לאחר שאבי בלום ירד מהפרק
מה זה אומר לגבי אפיקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 11:58 |
|
| |
למה בכלל אבי בלום היה על הפרק??
לא נמאס מהבזיונות הללו???
יש דוברים מוכשרים עיתונאים רהוטים ואנשים אינטלקטואליים (ולא, לא התכוונתי למר סודרי) בכמו ובאיכות מספקת במגזר המזרחי, למה צריך תמיד להתרפס להשתחוות ולהיכנע אל הבני דודים???
אכלנו מרורים מיעקובזון שעד היום אני לא מבין מה הערך המוסף שלו לש"ס (קודם שנראה מנכ"ל מזרחי בדגל או באגודה ואח"כ נדון בזה).
מר לחמנוביץ הדובר של ש"ס רהוט כמו כדורגלן בינוני מינוס.
וצוות המשא ומתן האשכנזי של ש"ס רק גרם להם צרות לאורך כל הדרך.
משה גלסנר הדובר הקודם של צביקה כהן (שהוא היה רא העיר מטעם ש"ס למרות שזה היה נראה שהוא מטעם דגל - אני מקווה שאף אחד לא לקח ברצינות את השטות להריץ אותו ברשימה הארצית זה יהיה הרס בלתי הפיך) היה בכלל סוס טרויאני.
בהצלחה אשר!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 21:19 |
|
| |
| patros כתב: |  |
אכלנו מרורים מיעקובזון...
וצוות המשא ומתן האשכנזי של ש"ס רק גרם להם צרות לאורך כל הדרך.
|
|
פרט הסבר ונמק!
(השמועות אומרות שיעקבזון עושה עבודה טובה).
ובאותה מידה שלא נאה לפסול אנשים רק בשל מזרחיותם לא נאה לעשות זאת רק בשל אשכנזיותם.
בכל אופן, גם אני מאחל לאשר מדינה בהצלחה בתפקידו החדש.
תוקן על ידי ונשךלשונרא ב- 07/12/2008 21:16:12
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 09:18 |
|
| |
נשך,
ראשית לא מחפשים הוכחה למה שלא עושים מחפשים הוכחות למה שכן עושים - אני עוקב אחריו כבר המון שנים הוא לא עשה כמעט כלום למען ש"ס.
תצביע לי על דבר חיובי אחד שהוא עשה, אחד!
שנית יש את המושג אפלייה מתקנת, הרי שמונים שנה דוחפים אשכנזים לכל משרה באשר היא בכל מקום ציבורי ופרטי, עד אשר לא יתאזן המצב חייב לבצע אפלייה מתקנת ולחפש תמיד את המועמד המזרחי. עד אשר ייצוג מזרחים בכלל המשרות הציבוריות והממשלתיות במשק יהיו כחלקם באוכלוסיה היהודית.
אתה רוצה להיות ליברלי? אתה חושב שהאשכנזי יתפחו לך על השכם? הם יצחקו כל הדרל אל המינוי האשכנזי הבא שלהם.
תראה את החינוך העצמאי למשל, למעלה מחמישים אחוז מהתלמידים בחינוך העצמאי ספרדים.
כמה מורות ומחנכים ספרדים יש שם? אפילו לא 2 אחוז.
אז אם אתה רוצה להתיפיף תתיפיף אבל לא על חשבוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 09:54 |
|
| |
אני עם פרטוש בנושא האפלייה המתקנת הבעייה היא שמביאים רק בני משפחה וחברים קרובים לתפקידים הללו ואז הכל הופך לחמולה אחת גדולה.
דוגמא מחרידה להסתאבות ספרדית שלקחה דוגמא מהסיאוב האשכנזי השבע והדשן : רשת מעיין החינוך התורני - אנשים שם לא מסתכלים על הנזקקים לעזרתם (שאינה ניתנת בהתנדבות! זהו תפקידם!), כל מי שמתקשר לשם או פונה לשם חש כעני בפתח הנתון לגחמותיו של בעל הבית , השליט היחיד שמאחורי אפרכסת הטלפון או גם השולחן. הם למדו זאת מאחינו היקרים היושבים במגדלי השן של החינוך העצמאי, אך בכל זאת, ממי שסבל במשך שנים כה רבות היינו מצפים לקצת יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 16:34 |
|
| |
אם צביקה יעקבזון עושה את מלאכתו במסגרת תפקידו בכנסת נאמנה די לי בכך.
| patros כתב: |  |
שנית יש את המושג אפלייה מתקנת, הרי שמונים שנה דוחפים אשכנזים לכל משרה באשר היא בכל מקום ציבורי ופרטי, עד אשר לא יתאזן המצב חייב לבצע אפלייה מתקנת ולחפש תמיד את המועמד המזרחי. עד אשר ייצוג מזרחים בכלל המשרות הציבוריות והממשלתיות במשק יהיו כחלקם באוכלוסיה היהודית.
אתה רוצה להיות ליברלי? אתה חושב שהאשכנזי יתפחו לך על השכם? הם יצחקו כל הדרל אל המינוי האשכנזי הבא שלהם.
תראה את החינוך העצמאי למשל, למעלה מחמישים אחוז מהתלמידים בחינוך העצמאי ספרדים.
כמה מורות ומחנכים ספרדים יש שם? אפילו לא 2 אחוז.
אז אם אתה רוצה להתיפיף תתיפיף אבל לא על חשבוני. |
|
אני מבין את הטיעון שלך אודות אפלייה מתקנת, מבין אבל לא מקבל, והדוגמא שנתת מן החינוך העצמאי היא הנותנת.
לא מדובר בהתייפיפות מצידי אלא בטיפול שורש הבעיה.
שורש הבעיה נעוץ באי מינוי ספרדים רק בשל צבע עורם שמם ומוצאם, את הדבר הזה צריך בהחלט לתקן בין בקבלת תלמידים למוסדות ובין במשרות לראויים לכך מתוך הבנה שהחשיבה כאילו יש איזה הבדל ביכולות וההעדפה של קרובים ומכרים יסודה בחשיבה מעוותת וגזענית ובשנאת זרים ח"ו.
אבל אם ניקח אותי, למשל, אני אשכנזי (גילוי נאות :)) מכל צד וכיוון שאין לאשכנזיותו שום משמעות בשבילו מלבד תפילות ומנהגים, וכשעומד לפניי יהודי באשר הוא עדת מוצאו אינה משחקת אצלי כלל, לבד מהתעניינות וסקרנות להכיר ולהיחשף לדברים חדשים שאינני מכיר. אני מצביע שס מתוך אמונה בצדקת דרכה.
אשכנזים כמוני אינם חלק מהבעיה הנ"ל, אם כבר חלק מהפתרון.
תוקן על ידי ונשךלשונרא ב- 08/12/2008 16:32:06
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 17:08 |
|
| |
נשך,
אם רק 10% יחשבו כמוך הבעיה תימחק (עוד דור או 2)
אבל לדאבוננו אתה בטל בששים ריבוא
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|