כבוד המייחל
העלבון הוא ברור קיים ובועט ואי אפשר לפסוח עליו ! הפרטים למרות שהם עיקר המיקוד של הכאב – אינם חשובים.
מייחל יקר, שים לב שהרוב המוחץ מאנשי בפורום - לא מיהרו להפנות אותך אל דברים בפורום האמור.דבר שלכאורה סמוי מן העין.בטוח אני שרבים מהפורום שלך ידעו על הדבר אך לא הסבו תשומת ליבך לדבר מפאת הכבוד שהם רוחשים לקידוש שם שמיים שבפועלך ובדבריך. שים לב לכמה התרחקו אנשי הפורום מלגעת באותו עניין– דבר עצום בגודלו !!
קשה לקבל בשמחה ובקלות את אשר אומר, אך אחזור על דברי מורי ורבי כשבא אני עליו בעניינים דומים - כמות הביזיונות והעלבונות גם הם קצובים לו לאדם וכל אחד מהם (לא אני צריך ללמדך) שקול כנגד עונשים ומירוקים גדולים יותר שאין המקום להיכנס אליהם.
עדיף בעולם הזה מאשר בעולם הבא.
עדיף על קידוש שם שמים מדברי חולין.
אומר ואוסיף: אין אדם בעולם שהיה רוצה להיות במקומך ! זה הניסיון שלך, שרק אתה היית יכול לעמוד בו – ולהמשיך בכתיבת הפורום (לא אני צריך ללמדך) !
שמת לב לעוד דבר? התזמון . . . – בדיוק כאשר "במקרה" (רק-מ-ה') קרם עור וגידים הרעיון של מפגש - צץ לו קטרוג נוסף וחדש ועל מה ? כמובן – על הפגש !! איך יכול להיות שרעיון כזה יעבור חלק?!? ו"בהפוך על הפוך" זה הקטרוג הינו עדות שהמפגש מרעיש עולמות בשמיים והינו מצווה וחובה להזדרז בעניין !
אחי ! אתה קולט או שאני מתחיל לצעוק !!!
ל-א ל-ה-י-ת-ב-ל-ב-ל !!
אחי אתה לוחם יחידה מובחרת של העולמות העליונים שירד לעולם הזה לאסוף יהלומים גדולים – והרבה !!
שאלה אחרונה (הודעה הזאת ...) :
זה הזמן לכאוב או להגדיל תורה ולהאדירה ?!