בית פורומים א חרדים ספרדים

אטיאס:לקחו את בובליל בשביל הרייטינג, ולשפרה נתנו את המיליון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2008 15:41 לינק ישיר 
אטיאס:לקחו את בובליל בשביל הרייטינג, ולשפרה נתנו את המיליון

לקחו את בובליל בשביל הרייטינג, ולשפרה נתנו את המיליון"
שר התקשורת אריאל אטיאס תקף אתמול את יוצרי תוכנית "האח הגדול" ששודרה בטלוויזיה.

מאת: יעקב ישראלי
תאריך: 24/12/2008 12:05

שר התקשורת אריאל אטיאס, תקף אתמול בראיון לרדיו "אמצע הדרך" את יוצרי התוכנית "האח הגדול", ששודרה בתקופה האחרונה בטלוויזיה.

תוכנית האח הגדול זכתה ברייטינג גדול, על אף היותה תוכנית חסרת טעם, ויש אומרים, אף משעממת.

בתוכנית, שבה שהו מספר משתתפים בוילה באזור ירושלים, הכניסו בין השאר את יוסי בובליל, יהודי מסורתי מזרחי מהסגנון של מוכרי הפלאפל במחנה יהודה, ואת ביתו עינב בובליל, וזאת במטרה אחת, להעלות את הרייטינג של התוכנית. האמירות של יוסי וכל עצם שהותו בוילה, העלו לא פעם חיוכים מטעם הצופים.

"לקחו את בובליל בשביל הרייטינג, ולשפרה (קורנפלד) נתנו את המיליון". תקף אטיאס את "קשת" שהם יוצרי התוכנית שלטענתו הקצינו את הדמות המזרחית. עוד אמר השר אטיאס, כי החזרת העטרה ליושנה, היא לא להפוך את המזרחים לכוכבי טלוויזיה, אלא להכניס ערכים וחינוך למיליון  ילדים שעדיין לא יודעים מה זה יהדות.

"שמעתי על העניין, זה לא נעלם מעיני", סיפר אריאל אטיאס כשנשאל על 'האח הגדול' בראיון, "אני לא יודע פרידמנים ובובלילים, אבל בסוף בחרו באשכנזים ולא בספרדים. איך אמר לי מישהו? לקחו את בובליל כדי להביא את הרייטינג ובסוף נתנו את המיליון לשפרה". 

על בחירת הדמויות שהשתתפו בתכנית אמר אטיאס: "מכיוון שהם רצו לייצר רייטינג, ואני מבין שהם באמת קיבלו משהו מטורף, אז בשביל לעשות דבר כזה תסתכל את מי הקצינו: לקחו את המזרחי שמייצג איזו תפיסה של שנות השישים ושמו אותו על ראש שמחתם. את הפרידמנים לקחו יותר אינטליגנטים, דוברי אנגלית, מבינים יותר – 'עכשוויים וטרנדיים' כמו שאומר אהוד ברק. ועכשיו, עם ישראל, יראה הקהל וישפוט מי זה המזרחיים ומי הם האשכנזים".

"אני לא יודע אם אחד כמו בובליל הולך בכלל לבית כנסת", המשיך אטיאס, "למה אנחנו רוצים להחזיר עטרה ליושנה, כדי שהמזרחיים יהיו כוכבי טלוויזיה? זה מה שמעניין אותנו? מה פתאום! ודאי שלא זו הייתה המטרה של ש"ס. היא הוקמה כדי להחזיר את הערכים והחינוך".

"מיליון ילדים בבתי הספר לא יודעים מה זה 'שמע ישראל' ואין להם מושג ירוק ביהדות. כלום, פשוט כלום. אין ליהדות משמעות, אין חגים, אין תפילות ואין כבוד. אני לא אומר תהיו חרדים, אבל בבסיס? באל"ף-בי"ת? מזה מתחילה חלילה התבוללות. שבכוכב נולד ייבחרו מזרחיים ולא אשכנזים? זה לא מעניין הדבר הזה בכלל. בשביל זה לא צריך אותנו".

תוקן על ידי ac22 ב- 25/12/2008 19:09:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 11:41 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחח
משחק חדש יש לנו
לזהות את הסדר ע"פ שגיאות כתיב.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 07:27 לינק ישיר 

אטיאס מתלונן כי ההפקה בחרה בספרדי נחות , כדי להרויח הרבה כסף,
אבל זה רק משחק.
הרבה יותר חמור כאשר מועמד לראש ממשלה בוחר בש"ס לקואליציה
למרות שיודע כי אין בהם תבונה כמו בובליל, ועושה זאת כדי
להרויח שילטון, ומשלם להם לא מכספו הפרטי (כמו ההפקה) אלה כספי ציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 00:20 לינק ישיר 

נו חבר"ה ברצינות אל תהיו מגוחכים .
זה לא פריימריס וזה לא מפלגה. זוהי אחת ההפקות הכי יקרות וגדולות שנעשו בתחום הריאלטי בישראל .

ההכנסות מפרסום היו: 26 מיליון דולר!!!!
אף אחד לא יסתכן במיוחד שהמערכות כ"כ  ממוחשבות (מניסיון של לפחות 2 קמפיניםעם תרומות באמצעות ה SMS ) .

היתה כאן התמודדות תרבותית  שהרבה צופים  הכריעו אותה באמצעות ה SMS .
בנינו : הפרידמנים תמיד יותר עשירים ויודעים יותר טוב לשלוח SMS  אז הם ככה ניצחו .

את הטענות הללו ודאי השר לא השמיע .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 00:00 לינק ישיר 

היו טענות על זיופים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 22:42 לינק ישיר 

הניתוח כאן לצערי לא נכון .
את הבחירה עשו הצופים ולא המפיקים ובטח לא "שידורי קשת " .

ההתנהגות וההצהרות של הגב עינב בובליל שמצד אחד רצתה שבכספי הזכיה יעשו ספר תורה  ומצד שני  התלבשה כמו נערת ליווי  מעצימים  את התהום והבלבול  במסורת ספרד המעטירה .

זה בדיוק דומה לסיפור על היהודי  שהגיע במכונית מרצדס בשבת לציונו של הבאבא סלי  להודות ולהתפלל  על המכונית שקנה .

אנחנו בניתוק ערכים ומוסר  וצריכים לפעול לקרב בכל דרך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 19:18 לינק ישיר 

איך אמר לי מישהו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אטיאס:לקחו את בובליל בשביל הרייטינג, ולשפרה נתנו את המיליון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext