אם לתלמיד בתיכון אליאנס התלוננה כי מחוץ לשערי בית הספר נמצאים פעילי חב"ד שמשכנעים את התלמידים להקשיב לדרשות. עיריית תל אביב: אין בסמכותנו למנוע או לאשר את הפעילות
*--
*--upper kit*
*-- >Article, Credits, Toolbar **-- Article, Credits, Toolbar *
******* src="/online/nrg/include/js/wmv_player_small.js" type="text/">>
******* src="/online/nrg/include/js/slider.js" type="text/">>
*--global_section_pic*
*******>>
*--art_global_gallery_picture*אם לתלמיד בתיכון אליאנס התלוננה השבוע בפני ועד שכונת רמת אביב הירוקה על הימצאותם בחודשים האחרונים של פעילי חב"ד מחוץ לשערי בית הספר ועל ניסיונותיהם לכאורה לשכנע את התלמידים להניח תפילין ולהקשיב לדרשות.
ילדים בשער בית הספר. למצולמים אין קשר לידיעהעודד קרני
חברי הוועד פנו לעיריית תל אביב וליושבת ראש סיעת מרצ במועצה מיטל להבי בבקשה לברר אם פעילות החרדים מותרת.
מלבד זה, בכוונת הוועד לקרוא לתושבי השכונה לפעול נגד התופעה ולבקשם "לעמוד על המשמר" ליד שערי בית הספר בימי שישי שלאחר חופשת החנוכה.
"כתושבת השכונה וכאם מודאגת אני רואה בחומרה רבה את העובדה כי בכל יום שישי בצהריים אורבים אנשי חב"ד לנערים צעירים היוצאים מבית הספר אליאנס ומנסים לשכנע אותם בדרכים אגרסיביות להניח תפילין ולהקשיב לדרשה או שתיים", כתבה האם לחברי הוועד. "שטיפת מוח כזו אינה הולמת ומאותתת על הבאות. אנא עזרו לנו למנוע את התופעה המחרידה הזו".
"הם לא נטפלים לתלמידים, אבל כשאני עובר אני רואה את הפעילים תופסים ילד ומבקשים שיניח תפילין", אומר גורם בבית הספר. "הם תופסים נישה, ועושים את זה בצורה די ממזרית. ההורים נכנסים ללחץ כי מדובר בילדים קטנים שיכולים להיות מושפעים.
*--global_section**--<<>>***--header*
זה מצב בעייתי ותופעה די מדאיגה. העניין הוא שהם עושים את זה ברחבי השכונה, הם לפעמים עומדים בחורשה שליד בית הספר ותופסים גם ילדים מבתי הספר היסודיים הקרובים. ה בעיה היא שהעירייה נותנת להם כל מיני אישורים, ומאחר שמדובר בשטחים ציבוריים והם לא נכנסים לתוך בית הספר אי-אפשר להגיד להם כלום".
יש לציין כי זו אינה הפעם הראשונה שתושבי רמת אביב מתלוננים על "התחרדות" השכונה. לפני כשלושה שבועות נכתב בזמן תל-אביב על תלונותיהם של תושבי השכונה על גן הילדים החדש של תנועת חב"ד שנפתח בבניין ההסתדרות "בית קזנצ'י" שברחוב רידינג בשכונה (הרחוב שגם תיכון אליאנס נמצא בו). הם טענו כי במשך שלוש שעות בכל יום בוקעות מהגן תפילות בקולי קולות וקבלו על הבאת אוכלוסייה חרדית שאינה מתגוררת בשכונה לגן הילדים.
"בימים אלה אני בודקת את נושא סטטוס הרישוי של המוסדות הדתיים שבשכונה, וכבר נמצא שלכמה מהשימושים אין היתר", אומרת להבי. "אני רוצה להיות יסודית ולמצוא דרך לפתור את הבעיה, אך העמדה הראשית שלי היא שאין לייצר התנחלויות במקומות שאתה לא מוזמן אליהם.
במובן מסוים זו הפרעה לאופי של השכונה. רמת אביב אומרת כן להרבה דברים - לקשישים, לסטודנטים, לעשירים וגם לדתיים - ויש לה כבוד לדת, אבל היא אומרת לא למיסיונריות".
עיריית תל אביב מסרה בתגובה: "פעולותיהם של צעירי התנועה בשטח הציבורי אינה טעונה היתר, ואין בסמכות העירייה למנוע או לאשר אותה". תגובת חב"ד לא נמסרה
איזה אנשים יש פה בארצנו לא אי שם בדודו פה פה בארץ הם היו מעדיפים שאיזה כת מסיונרים היו עומדים שם בבית הספר אבל חבד עומדים שם זה לא טוב הוא יניח תפילין אוי וי הבן שלי יניח תפילין מה אני עושה נגד זה זה ממש אסור מדאורייתא וגם מדרבנן שהוא יניח תפילין זה ממש נגד ריבונו של עולם למה הרבנים לא מדברים נגד זה.....
פשוט ערב רב קליפת ישמעאל יהודים בתיאוריה למה בגלל שנולדת לאמא יהודיה אבל את לא ממש יהודיה כי רק אם תחזירי בתשובה תקבלי את החלק של היהודי בחזרה בינתיים זה נלקח ממך לכן את מתנהגת כך
כמה הדור רחוק מהשם ואתם שואלים למה משיח לא בא למה שיבוא למי הוא יבוא פתחתי פה אשכול קבלות לכבוד המשיח אפילו קבלה אחת לא ראיתי קבלה אחת שמע ישראל באיזה תרדמת אתם נמצאים באיזה סוג עילפון זה לא מוכנים לקבל קבלה אחת לכבוד המשיח זה לא ממש משנה אם תקיימו או לא העיקר הוא לקבל לעשות מעשה לכבוד המשיח אני עצבני היום...
כלי תקשורת זרים מתארים באופן קודר את עתידה של העיר העברית הראשונה
כתבה באיטלקית נושאת את הכותרת "ישראל , הארץ המובטחת של המהגרים " ומיד אחריה היא נפתחת במשפט : "Neve Shanan assume l’aspetto di una “piccola Africa נווה שאנן הופכת להיות "אפריקה הקטנה"
בס"ד! הערב רב הכלבים איבדו כל רסן מחמת להיטותם להחטאת בני ישראל בזימה. לא מספיק להם שעשו סרט כביכול של צחוק על סדום ואגב כך מראים את קלונם ברבים ובלא יודעין מעידים על עצמם שהם בעצמם מאנשי סדום המושחתים,אלא שכעת הם מביאים רוסיות למסיבות שחיתות מתוך מטרה להזנותן עם בני ישראל
נשלח ב-8/6/2010 15:58
פחימה לאום אל פחם כמה סמלי
נשלח ב-8/6/2010 15:42
בס"ד! נכון שאתם לא מתפלאים? הפחם הכלבתא התאסלמה
נשלח ב-4/11/2009 10:10
בס"ד
חוקי הטומאה....
היהודים הם קופים וחזירים שקיללם אללה. סורה 5 פסוק 60. עונשם הוא להיות מפוזרים על פני כל הארץ עד תחיית המתים, ויש ללחוץ עליהם ולענותם. סורה 7 פסוק 163. (נלקח מאחד הפורומים פה)
מדאיג אותי מי שנופל לשינהם
שנאמר :
"ומקרני ראמים ענתני"
תגובתי:
הקופים והחזירים הם אלה הערב רב שנופלים לידיהם
ואיתם הם עושים קרקס (הצגה) לעם שנאמר לא בינות הוא = עמי הארץ = החילונים = והם המלכודת של של אדום עמלק וישמעאל ללכוד עוד חסרי דעת להאבידם
ולזבוח עליהם זבח ....
כלומר הערב רב הם הבמה = בהמה = מזבח = שכל מי שרוצה לעלות ולהציג את טיפשותו
לצערי מעלים אותו על הבמה כדי לזבוח עליו זבחי מתים = למה מתים? = רשע = מת = למה רשע ? = כי הוא יצא מכלל שומרי תורה ומצוות
רחמנא ליצלן
שנאמר :
"בשר חמורים בשרם"....
והמשכילים יזהירו....
כן יהי רצון....
נשלח ב-4/11/2009 07:31
טלי פחימה: רוצה להינשא למוסלמי
פעילת השמאל הקיצוני חוצה את הקווים. היא התגייסה לתנועה האיסלאמית של ראאד סלאח ומביעה רצון להתחתן עם מוסלמי. "מקווה שאוליד ילדים שיהיו גאים בדת המוסלמית וישמרו על המאבק הפלסטיני כל עוד הכיבוש נמשך", הודתה פחימה בריאיון שפורסם בערוץ 7
פעילת השמאל הקיצוני, טלי פחימה, אומרת בריאיון ליומון האלקטרוני הליבראלי Elaph כי היא משייכת עצמה לעם הפלסטיני ורואה בראאד סלאח, ראש הפלג הצפוני של התנועה האיסלאמית, את מנהיגה - כך מפרסם אתר ערוץ 7. פחימה אף הביעה תקווה להתחתן עם פלסטיני מוסלמי ולהוליד ילדים שיהיו גאים בדת האיסלאם.
בראיון מסבירה פחימה כיצד שינתה את תפיסת עולמה. "בשנת 2002 התחלתי להתעניין בפוליטיקה, כאשר עבדתי כפקידה במשרד עורכי דין בתל אביב", סיפרה. "האינתיפאדה אשר הגיעה לעומקה של תל אביב שינתה את חיי ועקרונותיי. מעשי הטבח של ישראל נמשכו אחד אחרי השני ובעקבותיהם בוצע פיגוע פלסטיני. כאשר הנער הצעיר פוצץ את עצמו ואת מה שהיה עליו על המטרה הישראלית, אז פתחתי את עיניי והחלטתי לדעת יותר על מבצע הפיגוע".
******* languege="">
oBnrHolder.addBanner('mako', 'news', '180X150XARTICLE', 'article', 'article1', '/vertical1=News_politics/vertical2=security');
>
פחימה הוסיפה שעל תפיסת עולמה השפיע בעיקר ראש הזרוע הצבאית של פתח באזור ג'נין. "זכריא זביידי השפיע עליי מאוד", סיפרה בראיון. "הגעתי לצד השני וישבתי עם קבוצת לוחמים פלסטינים.היחסים ביני לבין לוחמי 'גדודי שוהדאא' אל-אקצא' במחנה הפליטים של ג'נין היו מצוינים".
"גרתי עם אנשים ימים ושעות ארוכות והם מתו תוך שניות", הוסיפה פחימה על חייה בעיר הפלסטינית. "זה העניק לי כוח פנימי, עמידה איתנה ורצון לחלום על החופש של אותם לוחמים. הדברים לא התגלגלו כפי שרציתי, אך עודי מאמינה שצריך לשלם מחיר כבד למען השגת החירות".
"בחרתי בהנהגתו של ראאד סלאח"
* version="1.0" encoding="UTF-8"?>
ראאד סלאח. "הוא המנהיג"
את הזדהותה עם החברה הישראלית המירה פחימה בתנועה האסלאמית. "אני לא מאמינה במדינת ישראל, שיניתי את הכיוון שלי", היא סיפרה. "הפכתי להיות חלק מהצד הפלסטיני, על אף הבעיות המורכבות שיש בחברה זו. בחרתי להיות חלק מהחברה הפלסטינית ובחרתי בהנהגתו של ראאד סלאח ושל התנועה האסלאמית - הפלג הצפוני".
בהתייחס לשיח' סלאח אמרה פחימה: "הבחנתי מקרוב באדם נקי ובמנהיג אנושי בעל עקרונות טהורים. אני לא רואה שיש מישהו שיכול לתפוס את מקומו של ראאד סלאח ולהתחרות בו בתחום הדתי או הפוליטי. צפיתי בו לפני (שריצה עונש מאסר) בכלא ולאחר מכן, והבחנתי שהוא לא השתנה בגלל התנאים".
"הוא עומד איתן כמוני ואני כמוהו מתעמתת מול המדיניות הישראלית ללא פחד", הוסיפה פחימה. "הם מפחדים ממנו, משום שהוא אדם שלא ניתן לקנותו. הוא יכול היה לעבוד בפרלמנט הציוני, אך סירב לשתף פעולה עם מנהיגים ישראלים שביצעו פשעי מלחמה נגד הפלסטינים. אני תחת הנהגתו של ראאד סלאח".
בסיום הריאיון אמרה פחימה כי היא "מודה לאללה על מצבי ועל השקט ושביעות הרצון שאני חשה בתוכי". פעילת השמאל הוסיפה כי היא מקווה להתחתן עם פלסטיני מוסלמי ולהוליד ילדים "שיהיו גאים בדת המוסלמית וישמרו על המאבק הפלסטיני כל עוד הכיבוש נמשך".
אין לך מושג לאן את הולכת לא יהיה לך מנוחה לא בעולם הזה ולא בעולם הבא שהערבים יכו אותך ויתעללו בך למי תלכי?
לפי הכתבה היא שאבה את האידאולוגיה שלה מהתקשורת .
יהודי בלי תכלית עדיף שיחזיר את נשמתו לבורא
נשלח ב-4/11/2009 07:26
הצגה שמאלנית (עלק סאטירית)עלתה על הבמה
מתוך רוטר
חזרתי הערב מ"צוותא",מהצגה שכתב אפרים סידון.
ואל תהרגו אותי-לא ידעתי לאן אני הולכת וגם חברתי שהציעה לי ברגע האחרון לא ידעה בדיוק מה זה.
היא רק אמרה לי "זו סאטירה מצחיקה,שמעתי שמתגלגלים מצחוק".
אז תדעו שההצגה הזו נושאת זרעי שינאה למתנחלים,לימין,לממשלה,לש"ס,בקיצור-לכל מי שאינו שייך לשמאל!
כל הערב חיכיתי שיפגין איזה הומור עצמי על השמאל-נאדה.יבש.
היו פעמים שרציתי לקום ולעלות לבמה ולתת סאטירה נגדית,מרוב שהתקוממתי.
חבורת בנות ששרות מילים שחיבר אפרים סידון למנגינות ידועות.
השירים יוצאים נגד המתים החיילים שמתווספים בגלל המלחמות "המיותרות"..וקורא לנשים בישראל ש"הן הרוב",שיצאו ויפגינו ויעצרו את מה שקורה ויקראו לשלום.
כמו כן ,יש שיר שפונה בתחינה לקהל ההורים שהיו "נוער 73" וכו',שיתקוממו ויביאו סוף סוף את היונה עם עלה של זית שהובטחה לנו.
ויש את השיר על הערבים המסכנים ששרים את השיר "לו הייתי יהודי" עם המנגינה של "לו הייתי רוטשילד"-ואז החיים של הערבים יהיו טובים ללא המחסומים והכיבוש .
כל הערב העלוב והילדותי הזה עובד על אותו מוטיב.
נאמר שם שהם באו לצוותא כי הקהל שבא לשם "ליברלי"-והקהל ממש התמוגג.איכס.
יצאנו ראשונות ואז אחד המנהלים,מחייך, שואל אותנו "מה,כבר הולכות? תשארו לשיחה עם אפרים סידון".
עניתי לו שמכאן אנחנו הולכות להפגנת הימין כי הגענו להצגה הזו בטעות ואנחנו צריכות לקבל מהר תרופת נגד.
הוא פתח עיניים והחיוך קפא.זה בסדר,גם המוח שלי קפא.
נשלח ב-30/8/2009 21:52
מאמר יפה תודה
נשלח ב-30/8/2009 21:17
מידע "כללי" על המושג ערב רב...
מובא בזוהר בראשית: וחמש מינין אנון בערב רב ואנון [סימן נג"ע ר"ע] נפילים גבורים ענקים רפאים
עמלקים... ומאלין שאשתארו מנהון בגלותא רביעאה, אנון רישין בקיומא סגי ואנון קיימין על ישראל כלי חמס, ועלייהו אתמר (שם ו'): "כי מלאה הארץ חמס מפניהם..." "גבורים"מינא תליתאה עלייהו אתמר: "המה הגבורים... אנשי השם", ואנון מסטרא דאלין דאתמר בהון (בראשית י"א): "הבה נבנה לנו עיר ונעשה לנו שם", ובנין בתי כנסיות ומדרשות ושויין בהון ספר תורה ועטרה על רישוי ולא לשמא דייה אלא למעבד לון שם, הדא הוא דכתיב: "ונעשה לנו שם", ובסטרא אחרא מתגברין על ישראל דאנון כעפרא דארעא וגזלין לון...
פירוש הזוהר: "המתמנה על הצבור ומנהיגם ברחמים, בידוע שנשמתו מכנסת ישראל, אבל המתמנה בכלי חמס, נשמתו משורש נחש. הבונים מוסדות תורה לקנות להם שם ולהתגבר בזה על העם, למשול עליהם ביד חזקה, המה ה"גבורים"מהערב רב. "... וזה להם האות כי כל המתמנה על הצבור ומנהיגם ברחמים ונותן נפשו עליהם, בידוע, שנשמתו מכנסת ישראל, כי מרחמם ינהגם. אמנם המתמנים על ישראל בכלי חמס, נפשותיהם באה משורש נחש... כי לא יבנו הם בתי כנסיות ובתי מדרשות רק להיות חרב בידם לעשות חפצם ורצונם להתגבר על העם..." ("כתם פז" מהגאון המקובל האלוקי עיר וקדוש רבי שמעון לביא זצוק"ל בעל מחבר זמר "בר יוחאי" בדף פ"ה).
פעם אחת כשהרה"ק החוזה מלובלין זצ"ל היה סגור בחדרו בליל שבת קודש קודם קידוש, פתח פתאום את הדלת לבית המשמשים והבית היה מלא אדמורי"ם וזקנים מגדולי תלמידיו כולם מלובשים בגדי לבן, ויפנה אליהם החוזה ואמר להם, הנה כתיב "ומשלם לשונאיו אל פניו להאבידו" ופירוש שם אונקלוס "ומשלם לשנאוהי טבוון דאינון עבדין קדמוהי בחייהון לאובדיהון" וכו', אם כן שואל אני אתכם:
בשלמא אם הרשע להוט אחר תאוות ממון או תאות הכבוד, נותנים לו ממון או כבוד הרבה, אבל אם הרשע אינו אוהב לא כבוד ולא ממון אלא אוהב להיות רבי ואדמו"ר ובעל מדריגות, במה משלמין לו העובדין טבין בהאי עלמא?
אלא על כרחך בוודאי כך הוא, שמי שאוהב להיות רבי נותנים לו מן השמים להיות רבי בכדי להאבידו מעלמא דאתי חס ושלום, ותיכף סגר הלדת, ונפל על הנאספים שם פחד גדול מדברי החוזה, וטרם הספיקו להתיישב בדבר הלך אל השלחן לסעודת ליל שבת קודש...
....וחמש מינין אינון בערב רב, ואינון (סי' נג"ע ר"ע) נ'פילים ג'בורים ע'נקים ר'פאים ע'מלקים, ובגינייהו נפלה ה' זעירא מאתרהא, בלעם ובלק מסטרא דעמלק הוו, טול ע"ם מן בלעם, ל"ק מן בלק, אשתאר בב"ל, (בראשית יא ט) כי שם בלל יהו"ה שפת כל הארץ. ואלין אינון דאשתארו מאלין דאתמר בהון (שם ז כג) וימח את כל היקום, ומאלין דאשתארו מנהון בגלותא רביעאה, אינון רישין בקיומא סגי, ואינון קיימין על ישראל כלי חמס, ועלייהו אתמר (שם ו יג) כי מלאה הארץ חמס מפניהם, אלין אינון עמלקים. [וחמש מינים הם בערב רב, והם נפילי"ם, גבורי"ם, ענקי"ם, רפאי"ם, עמלקי"ם, ובגללם נפלה ה' קטנה ממקומה, בלעם ובלק מצד עמלק היו, קח ע"ם מן בלעם, ל"ק מן בלק, נשאר בבל, כי שם בלל ה' שפת כל הארץ ואלו הם שנשארו מאלו שנאמר בהם וימח את כל היקום, ומאלו שנשאר מהם בגלות רביעית, הם ראשים בקיום הרבה, והם עומדים על ישראל כלי חמס, ועליהם נאמר כי מלאה הארץ חמס מפניהם, אלו אלו עמלקים].
ספר עץ הדעת טוב - פרשת בא
וגם ערב רב וכו' מלת וגם ריבה להוסיפם עם יצא הצאן והבקר הנזכר בסוף הפסוק וכאלו אמר וצאן ובקר עלה אתם וגם ערב רב והכוונה להודיע כי הערב רב לא הי' תוך ענני כבוד אלא חוצה להם גם מקנה הצאן והבקר. ודע כי אלו היו נפשות חצוניות מצד עשו שעליו נאמר ורב יעבוד צעיר והם ערבובייא מסטרא דרך וז"ש בספר הזוהר כי לא מצריים היו אלא עמלקים וכו' ה' מינים הנזכר שם בפרשת בראשית בפסוק המה הגבורים וכו' ובזה יתבאר טעם ויאהב יצחק את עשו לסיבת כי ציד בפיו הם אלו הערב רב שהיו מתחברים אז בו והיו עתידים להתגייר נודע כי הגרים מחמת יראה הם מסטרא דפחד יצחק ולא באלה בחר ה' כי אם בזרעו יעקב.
הראשים על ישראל יהיו בכל אתר ואתר - הערב רב, וכל יראי השם יהיו בצער ובדוחק תחתם – המה יהיו הדיינין ויקבלו שוחד, ותמלא הארץ חמס מפניהם.
ה"רעיא מהימנא" מביא (בפרשת נשא דף קכ"ו), וזה לשונו: ואני חשיב בעינייהו בין ערב רב רשיעיא ככלב מת דסרח בינייהו, דחכמת סופרים תסרח בינייהו בכל קרתא וקרתא ובכל אתר דישראל מפוזרין בין מלכוון ואתהדרו אנון ערב רב רעיין על ישראל עאנא דקודשא בריך היא דאתמר בהו (יחזקאל ל"ד ל"א): "ואתן צאני וצאן מרעיתי אדם אתם", ולית לון יכולת למעבד טיבו עם תלמיד חכם ואנשי חיל ויראי חטא מסובבים מעיר לעיר ולא יחוננו, ומחרימין ערב רב בינייהו ולא יהבין לון באתרין סגיאין, אלא דבר קצוב דלא יהא תקומה לנפילו דלהון, ואפילו חיי שעה, וכל חכמים ואנשי חיל ויראי חטא בצערא בדחקא ביגונא חשיבין ככלבים, בנים המסולאים בפז, איכה נחשבו לנבלי חרש בראש כל חוצות? דלא אשכחו אכסניא בינייהו, ואנון ערב רב אנון עתירין בשלוה בחדוא בלא צערא בלא יגונא כלל, גזלנין מרי שוחד דאנון דינין רישי עמא "כי מלאה הארץ חמס מפניהם" (בראשית ז' ג'), עליהם אתמר (איכה א' ה'): "היו צריה לראש..."
הערב רב יש להם קימה פתאום - זהו הסימן
לדעת שהם אינם מצד הקדושה
מהרב הקדוש מקאמרנא: כל תשוקת הערב רב לקפוץ בראש.
הרבי הקדוש מסאסוב אמר: כל מה שיש בקדושה יש נגדו בסטרא אחרא. הצדיקים כפופים לפני הסטרא אחרא, כי דרכם צלחה. יש מפורסמים שמפרסם אותם הסמאל – ראש דסטרא אחרא עולה לגדולה פתאום, אבל ראש דקדושה לאו בשעתא חדא.
הבעל שם טוב הקדוש אמר: יש מפורסמים שמפרסם אותם הסמאל – ראש דסטרא אחרא עולה לגדולה פתאום, אבל ראש דקדושה לאו בשעתא חדא. הרבי הקדוש מלובלין בהאי פחדא יתיב שמא אינו צדיק. כל צדיק צריך לבקש רחמים על עצמו, וכן כל אחד צריך לבקש רחמים, שיתקשר לצדיק אמת וינצל מראשי הערב רב. "קום עשה לנו" – כל תשוקת ערב רב עד היום - "נתנה ראש" – ששרשם מ"ראש", כידוע, ולכן כל חפצם לעלות בראש וראשון, והם מקליפת נגה, ועושין לעצמם ראש ולענה, שהוא שֵׁד יהודי מקליפת נׁגַּה, ואמר הצדיק הקדוש רבי משה ליב מסאסוב: ראשי תיבות עזאזל - זה לעומת זה עשה אלוקים ממש בדומה, שיהיו שניהם שווין במראה ובקומה ובדמים, שיש רבנים ורבי ושוחט וחזן וצדיק מסטרא דנגה קליפה קשה נגד כל אלו שיש בסטרא דקדושה, והם צרעת ממארת וצדיקיא אתכפיא קמייהו, כי דרכם צלחה. עיין (בספר דמשק אליעזר) משם מרן רבי ישראל בעל שם טוב, שיש מפורסמים שמפרסם אותם הסמאל הרשע, עיין שם, וכל ראשים של ערב רב נאמר בהם "קום" – בשעתא חדא יש לו קימה פתאום, אבל ראש דקדושת ישראל לאו בזמנא חדא... אבל לעשיו בזמנא חדא נהיר ליה וכך הם ערב רב, וזה קום של ערב רב בשעתא חדא ונעשה אותך לראש.
הנשפעים מהקליפה רובו רע ומעוטו טוב.
רובו רע ומעוטו טוב, וטמא טמא יקרא, והוא נמצא בבני אדם שיש להם גאוה וגאון להיות רב ורבי וראש. כמה שאמר החסיד: הרבה בדיקות צריכין לבדוק לבבו, שלא יהיה כפרעה וכחירם - רשעים גמורים, שעשו עצמם אלוקות, ורוב קליפה זאת מצוי בין הלומדים וראשי עם ערב רב, ובקל יוכל לדחות מהקדושה להיות רובו רע, רוצה לומר, והטוב שבו חלף. (היכל הברכה פרשת ויצא)
נשלח ב-24/8/2009 13:44
נטורי קרתא יפגינו היום בלונדון נגד רה''מ בנימין נתניהו
מאת: כתב חדשות 24
מנטורי קרתא נמסר ל"חדשות 24" בלשון זה:
היום יום ב' לסדר "כי תצא למלחמה" נשמע שהולך ראש הכופרים להגיע בעיר לאנדאן יצ"ו, יראי השם הטהורים בלאנדאן שליט"א יצאו למלחמה למחות נגד אותו כלב טמא שר"י ולהכריז קבל עם ועולם שאינו מייצג את העם היהודי כלל ועיקר, ורק גדולי ישראל שיחי' הם הם ראשי העם היהודי, כך היה בכל הדורות, וכך יהיה עד סוף כל הדורות, אשריכם גיבורי החיל כה לחי, עלו והצליחו
נשלח ב-23/8/2009 14:19
מה דעתכם על פורים כל השנה?
בס"ד!
קודם כל רציתי לעודד אתכם-משמח אותי לראות שלפתע פתאום ללא שום התראה החלה המתקפה הגדולה של הערב-רב כלפי החרדים יראי ה' וכפי שנמסר לי הם החלו בנוסף לכך ולהשחרת פני ירושלים כהרגלם בטומאה אף לועגים לרב אמנון יצחק (מה שמרוב טיפשותם מביא לו פרסומת חינם) הגבירו את הזימה והדיבורים עליה בכלי התקשורת. זהו איתות ברור שהם לקראת סופם וככל שהם יבאיסו יותר את היהודים החילונים בשנאה ובזימה כך החילונים יקיאו את הטומאה מתוכם כמו אחד שזולל עד שמקבל קבס.
הקב"ה נתן בי הבנה לאחרונה שכל כלי הנשק וההתגוננות כנגדם מצויים כבר בנו מהלידה.
נזכרתי בשני מקרים מאד חשובים שקרו לי בעבר:
1. אחד מהרבנים ראה אצלי שכשאני כותב או נוגע בחפץ אני מותיר אור גדול בכתב או בכלי וכן שאני מושך אליי ניצוצות קדושה למשל בעת דרשה.
2. טמא אחד בעל ראיה רוחנית מצד הטומאה שכשהייתי בירידה רוחנית נוראה ואיומה ראה לתדהמתו (כעדותו כמשיח לפי תומו מעולם לא ראה כדבר הזה) את פניי (לא הגשמיות אלא במלבוש הרוחני שלפני הגוף הגשמי) משתנות ללא הרף ובמהירות כאילו אני עוטה עליי מסכות במהירות עצומה מה שהביא אותי בס"ד למסקנה שיש לי אפשרות הגנה על עצמי בנוסף לשמירה מלמעלה על-ידי התחפשות רוחנית ונשק-משיכת ניצוצות קדושה וטיהור של מקום טמא.
תוקן על ידי טיפתיוסף ב- 23/08/2009 14:18:47
נשלח ב-12/8/2009 17:59
הם לקראת הסוף נלחמים בציפורניים
כמו שחיה שנאבקת בכול כוחה לפני סופה ואוספת את כל כוחותיה למאבק
נשלח ב-12/8/2009 17:54
משהו מדהים ומשמח קורה לאחרונה!
בס"ד!
הערב-רב החל בהסתה פרועה ומוסווה כביכול כנגד הציבור החרדי,אפילו היום ראיתי פירסום שנמצא הילד יעקב שינקולבסקי ואחרי הידיעה על הימצאותו צוין ב"תמימות" שעלות החיפושים של אלפי שקלים תהיה על גב המשטרה מה שלא מצוין כשמדובר בחילוני וגם שחברות הסלולר גובות סכום פעוט מהחרדים בגין מכשיר לדיבור בלבד. אני אומר לכם הם כבר עומדים אוטוטו לאבד את השלטון על העם היהודי!!!