בית פורומים הליכוד החרדי

אתם לא מתביישים לצאת נגד הרבנים ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2008 20:41 לינק ישיר 
אתם לא מתביישים לצאת נגד הרבנים ???

אין לכם בושה לצאת נגד הרבנים ??? שאמרון להצביע למפלגה מסוימתיהדות התורה או ש''ס מי נתן לכם רשות להצביע ליגוד אתה גדול לעצמך ולא רק זה אלא אתה גם מסית אנשים לדבר עבירה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2008 21:10 לינק ישיר 

סליחה, למי בדיוק קראת רבנים???

לאותם אלו שפעלו בשם הכבוד שלהם, (שאינו מחול...) להעלות את ניר ברקת בירושלים??

או שמא, לאלו שציפצפו על מרן הגראי"ל שטיינמן והצניחו את מנחם כרמל למקום השביעי בלי להתייעץ או לפחות ליידע אותו???

למי בדיוק אתה מתכוון, למרן שמוליק אלישיב הליטאי או שמא דווקא לכ"ק ר' יענקל ליצמן החסידי???

די!!! הציבור לא כזה מטומטם כמו שהעסקנים שלו חושבים, הציבור יודע טוב מאד איך הגיחזי שנמצא בכל חצר, מסובב את הרב או הרב'ה שלו כראות עיניו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2008 13:31 לינק ישיר 

ולכן מה? נצביע ליכוד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2009 14:06 לינק ישיר 

קשקשת,., מי אתה שתחליט עבור מי להצביע... ברגע שיש הוראה ברורה...האם אתה תצביע למה שהרב אלישיב אמר בגלל שיש לו כזה נכד. או למרות שיש לו כזה נכד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2009 10:37 לינק ישיר 

מה אתה חושב??? שהקול הקטן והעלוב שלך בבחירות לכנסת יעלה או יוריד את ליצמן פורוש גפני כרמל. צר לי ידידי אתה טועה!!! שום דבר זה לא ישנה. הקול שלך נבלע בכמעט 2מליון קולות זה בערך 0.000001 אז יש רב אחד שמקובל עליך. אחד לא חתימות בעיתון... ואומר לך לשים ג. כהוראת איסור והיתר ואתה בזה מקיים מצווה דאוריתא של ועשית ככל אשר ירוך.(נכון העסקנים עבדו שיקרו .רימו. עצמו את עיניו.פיו וראיתו.) אבל הוא הורה. לך קיים את המצווה בשמחה. בידיעה ברורה ששום דבר ממה שאתה עושה לא יעשה כלום אצל נציגי הציבור.... מושחתים או לא? את מי זה מענין. את עוכרי העיתונים..... מצווה לשמה.... . . . . תחשוב על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2009 14:11 לינק ישיר 

הליכוד בראשותו של מר בנימין נתניהו חרטה על דגלה, את הפגיעה בשכבות החלשות
ביבי קיצץ את קצבאות הילדים
ביבי קיצץ את קצבאות הבטחת הכנסה ע"י תוכנית ויסקונסין אג'נס שנועדה להכשיל ולמלכד את המשתתף בה. ולגרום לו להיפלט מהתוכנית, ע"י הערמת קשיים מכוונים,כדי לבטל לו את קצבת ההבטחת הכנסה הזעומה.
ביבי הוריד את המס למוצרי חשמל, וייקר את הלחם והחלב.
ביבי נותן גב חזק רק לשלטון ההון,העשירים,האמידים.

ביבי חתם על הסכם וואי, למסירת עיר הקודש חברון, לערבים.
זה הביבי החרדי שלך
ביבי הוא בושה וחרפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2009 18:21 לינק ישיר 

למפלגה חרדית אני אצביע סתם כי אני לא פושעת.
אבל מה שקשור לביבי אשמח מאוד אם הוא יקבל הכי פחות מנדטים כדי להעמיד אותו במקומו
ומצד שני שלא תעלה המטומטמת ותעשה לנו צרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 00:28 לינק ישיר 

אחי החרדים, אל תזכירו את הסכם וואיי כאחד מכשלונותיו של ביבי, הגם שאכן הוא כשל בענין, משום שההסכם נעשה בתמיכת ש"ס כתמורה לנסיון החילוץ של דרעי המושחת ממערכת המשפט מה שהתפרסם כ"בראון-חברון".
טלו קורה מבין עיניכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 21:42 לינק ישיר 

אני בכלל לא מבין למה בכל מערכת בחירות צריך ללכת ולהצביע באופן גורף למפלגה אשר הרבנים מחליטים.וכי אנחנו ללא דעה מנימלית? כל בן אדם יש לו את דרכו בחיים וכמו שאף אחד לא מתערב לי לאן לשלוח את הילד שלי ללמוד כך אני יחליט לעצמי למי להצביע.אני לא רואה שום תוצאה מכובדת שג' השיגו בקדנציה הנוכחית ולכן לא מגיע להם את הכול שלי. אם יש כאן מישהו שליצמן או גפני עזרו לו בבקשה שיצביע להם ויתן להם כח להמשיך וללבות את הרוחות בציבור החרדי. בכלל אני חושב שעצם המפלגות החרדיות גורמות לנו רק נזק ומשום שהיה לנו הרבה יותר כח אם היה לנו כמה נציגים בתוך המפלגות החילוניות וכן היה יותר השגים. תנו לכל אחד את החופש שלו ואיש הישר בעיניו יעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2009 22:16 לינק ישיר 
לנועה

לנועה:

אסור  להצביע  לליצמן  כי  הוא  עשה  בלגן  בבחירות  לעירית  ירושלים 
וחוץ  מזה  אני  עצמי  הולך  להצביע  לליכוד  שימי בקלפי  : "מחל" 
והכל   יהיה  בסדר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הליכוד החרדי > אתם לא מתביישים לצאת נגד הרבנים ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext