שמתם לב שבחודשים האחרונים נהיה כאן פחות מעניין? וההסבר לכך פשוט, בגלל שרק ניקים עם אישור כותבים. דבר שפוגם בהומגניות ובמקוריות של הכותבים.
אל תשכחו שזה לא בחדרי חרדים כאן. הרבה אנשים שכותבים כאן, גולשים כאן לתקופה. הפורום מפספס הרבה ניקים ודעות מ מענינות.
אני בעד לפתוח את הפורום לכולם כמו שהיה פעם. (אני מודע לכך שזה פוגע מעט ביוקרה למנהל הפורום. כי זה כבר לא "פורום סגור", אבל אני חושב שזה שווה את זה.
בקשר לסינון, יש כאן מנהל פורום מעולה, וגם מנהלות משנה לא פחות מעולות, שיכולות לאתגר הזה.
מי בעד הרעיון? שיגיב/תגיב.
מי שנגד הרעיון, אין צורך שיגיב.
בתקופה שהפורום היה פתוח אמנם לא קרו הרבה מקרים מצערים אבל המקרים המצערים היו מצערים גדולים - שבוע שלם של מלחמות עריכה וחסימות.
יהיה אנוכי מצידי להצביע בעד פתיחת הפורום כיוון שאני לא נמצא כמעט ב'זמן' עצמו.. לכן אני נגד..
בבין הזמנים אם אוכל להיות פה מספיק על מנת להשגיח מבחינתי אהיה בעד הפתיחה לרענון השורות.
נשלח ב-8/1/2009 00:56
חח תגידו מה יש לכם אתם?!
משעממם לכם אה?...
מי ישמע על כמה חוזים יש לכם לחתום..
מי שנאה לו בבקשה..
מי שרוצה להמשיך ולחיות בפחד החרדי השמרני שאמאל'ה חס וחלילה חס ושלום בר מינן לא עלינו ולא עליכם יזהו אותו בטעות, אז סורי שימצא את עצמו במקום אחר...
תפסיקו כבר עם כל השטויות האלה...
מי שרוצה להגיב, לשאול שאלה, או סתם לפתוח אשכול.. מוזמן בשמחה..(ותעשו לי טובה אפשר לשמור על אנונימיות בלי שום בעיה).
יש מנהלות משנה שכפי שנראה פה זמינות רוב היום.
כך שצריך לשאול אותן אם הן מוכנות ליטול על עצמן תפקיד של שוטרות לתקופת ניסוי.
אם תקופת הניסוי תצלח נראה שאפשר להשאיר את הפורום פתוח.
אם לא אז לא.
נשלח ב-3/1/2009 22:52
אני מבין את מכלול השיקולים שלך.
סך הכול אמרתי את דעתי ודעתם של עוד כמה ניקים מובילים בפורום.
ולהזכירך, מאז שבחדרי עבר לדומיין פרטי, נגמר עניין הפורומים המלוכלכים כמו שאתה מכנה אותם.
נשלח ב-3/1/2009 22:48
בס"ד
ניק בשם "קיס" לי לא מפריע.
לי משפריע ניקים שמסתובבים בפורומים מסריחים. עיין בחוקת הפורום.
לי מפריע, ניקים שזורקים אשכולות פרסומת של כל מיני שטויות שאני צריך למחוק כל יום 10 כאלו ולחסום את הניק.
לי מריע ניק מטומטם שכותב דברים מגיעילים כי הפורום פתוח.
לי מפריע כל מיני דבילים שמכירים אותי ובשעת שטות עלולים לכתוב שטויות..
אני לא מוכן להיות זמין 24 שעות ולעקוב אחרי כל האשכולות
כבר כתבתי, אם אתה מוכן להיות זמין 24 שעות אני אפתח את הפורום.
אסיק, גם בתקופה שהיה פתוח, אציין שהיו רק פעמיים בתוך שנה וחצי דברים לא הולמים.
וכמובן שההחלטה היא שלך, אני רק בא להאיר את הצדדים שלטובת הפורום כדאי לפתוח אותו.
נשלח ב-3/1/2009 22:35
הצטרפתי לכאן לא מזמן. הפורום מכיל דברים מעניינים, והרבה לא מוכנים להרשם מחשש של תגובת המנהל שמא תהיה פוגעת. מי שקופץ למים הללו, אולי מצליח, אבל בהחלט יש חשש. יתכן ובאמת כדאי להצויא את הנעילה, או אם רוצים לנעול, אז לגמרי, בלי רצון להציץ מה כתוב...