בית פורומים החרדים והאינטרנט

אני מציע לא להצביע לשום מפלגה חרדית !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2009 17:42 לינק ישיר 
אני מציע לא להצביע לשום מפלגה חרדית !

בס"ד
אין למי להצביע גב' אילנה לוי ובטח וקל וחומר בן בנו
של קל וחומר שאסור להצביע לש"ס ר"ת שריך סוררים אשר באים בשם תורת ישראל ונתנו הכשר להסכם הארור "אוסלו" ופגיעה בשכבות החלשות ע"י תכנית אג''נס ויסקונסין זה לא תורת ישראל זה כת של ערב רב בתחפושת "חרדית" אלו כת שבאה לפלג את עם ישראל חעדות סקטורים וכדו'' לא מאמין יותר במפלגת ש"ס ר"ת שודדי ספרדים בושה וחרפה עושים חילול השם באיצטילא תורנית ומוצאים כל מיני "היתרים" מפוקפקים לגזול ולמעול בכספי ציבור .
תבדקי כמה גזלנים יצאו עיין ערך יאיר לוי אריה דרעי שלמה בניזרי ראובן אלבז חוגי עופר והרשימה ארוכה עוד מעט מקימים אגף הגנבים מממשלת ישראל עם זקן ובלי זקן ושמה יעשו סיום הש"ס ביחד !
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

תוקן על ידי shay98 ב- 01/01/2009 17:38:50

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2009 04:31 לינק ישיר 

בס"ד
מה בדיוק תרמו לעם ישראל אותם מפלגות "חרדיות" ו"דתיות" כביכול הלא הם שס אגו"י מפד"ל האיחוד הלאומי רק פלגנות וחילול השם גדול !אין שום התקדמות בנושא הצביון היהודי של מדינת הערב רב "ישראל" ונותנים אשליה כאילו יש פה דת ולמעשה אין כאן שום דת ישראל אמיתית אלא הכל "אחיזת עינים",כי חמץ נמכר בריש גלי ויש חנויות למימכר חזיר וחנויות ועסקים הפתוחים בשבת ובמועדי ישראל ,גם בנושא חטיפת ילדים ע"י משרד הרווחה ממשיכות אותם פקידות הסעד לחטוף ילדים וראשי עיריות ומועצות למיניהם חתומים על אותם תסקירים שקריים וכוזבים כולל ראשי מועצה ועיריות הקוראים לעצמם "חרדים" ואינם אלא "נבל ברשות התורה" כמ"ש רבנו הרמב"ן ז"ל פרשת קדושים.עש"ה

תוקן על ידי shay98 ב- 15/03/2009 4:27:54

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > אני מציע לא להצביע לשום מפלגה חרדית !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext