בית פורומים הנה ימים באים

" יש דין ויש דיין"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2009 22:49 לינק ישיר 
" יש דין ויש דיין"

הסרטונים מדברים בעד עצמם צפו ותיהנו

תוקן על ידי המשקיף ב- 01/01/2009 22:57:52

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 09:19 לינק ישיר 
בימים אלו מופצת בציבור החרדי חוברת כך הביא עלינו ליצמן את ההתנתקות

http://www.f2h.co.il/1824086101

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2009 07:47 לינק ישיר 

בשיחת י"ט כסלו תשמ"ג, דיבר הרבי מליובוויטש בכאב רב על כך שבימי הבחירות מתעסקות המפלגות רק בדאגה אחת: למי יהיו יותר קולות בבחירות, אך מזניחות את הנושא החשוב באמת: שלימות הארץ. הרבי זועק בכאב על הטיפשות שבהפסקת האש שהיתה באותה עת עם מצרים, כאשר נראה כי הדברים נאמרו ממש עבור ימינו אנו

תוקן על ידי המשקיף ב- 09/02/2009 7:45:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 09:27 לינק ישיר 
תזכורת מה היו דברי הרב על ההתנתקות

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/01/2009 9:24:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2009 18:19 לינק ישיר 

סיפור ששמעתי היום וממש גרם לי צמרמורות בכל הגוף אני אנסה לספר אותו לכם ונראה מה תהיה תגובתכם

גברת אחת הגיעה לכבוד הרב שני ראשי תיבות של הרב יוסף נחמן שבתאי מחבר הספר שדי תפוחים כל כל התיקונים למי שעבר על נשג"ז נידה שפחה גויה זונה.

גברת ג. הגיעה אליו עם גברת ש. גברת ש. אומרת לרב כל מה שתספר לך גברת ג. הוא אמיתי ואניעדה לכך

גברת ג. מספרת

נולדתי למשפחה חרדית בויליאמסבורג כשנולדתי אבא שלי אמר הנה הגיעה למשפחה השיקצה

מגיל קטן העבידו אותי בבית בנקיונות בעוד שאחיי נהנו להם במגרש המשחקים בגיל 6 שלחו אותי לעשות ביביסיטרים במשפחות בשכונה ואת הכסף חילקו לאחיי כדי שיקנו לעצמם דברים טובים וכו'

כאשר הגעתי לגיל 18 אבא שלי אמר לי את יודעת שאנחנו לא יכולים לסבול אותך לכן סידרתי לך שידוך עם איזה שיכור
והשכרתי לך דירה לכמה חודשים מהכסף שחסכתי מעבודתייך

הייתי שמחה לפחות לא להיות בבית ששונאים אותך

ביום החופה התאספו עשרה אנשים ערכו את החופה ואבא שלי אמר לי שלא תעזי להתקרב לבית שלי

הגעתי לבית בעלי קם ב12 בצהריים ונתן לי מכות וביקש שאני יתן לו כסף לקנות שתייה חריפה וכך הוא יצא לו וכך היו חיי איתו

לאחר מכן נולדו לי בן ובת ולא יכולתי לתת לילדים לסבול ועזבתי את הבית והשכרתי דירה במקום אחר

וניתן לי גירושים אזרחים וצו האוסר עליו להיתקרב עליי ביום אחד הוא לביתי ואמר לי את עדיין על פי ההלכה נשואה לי
ואני מעדיף להשאיר אותך עגונה לכל חייך והלך ומאותו יום לא ראיתיו

כאשר הילדים גדלו הם נתנו לי הרבה חום ואהבה

יום אחד הופיע בביתי אבי והוא אמר לי נכון שאת לא הבת שלי אבל הילדים הם נכדיי ואני רוצה שהם ירגישו את חום המשפחה ויבואו אלי לשבת

רציתי בטובת הילדים ונתתי להם ללכת לבית אבי

וכך נמשך הקשר ביניהם

בערב פסח בא אלי אבי ואמר לי שהוא לוקח את הילדים לחוג את הפסח ואמרתי שאני לא מסכימה אבל הילדים בכו שהם רוצים ללכת לבית הסבא אז נתתי להם ללכת
בערב החג ניגשתי לבית אבי כדי לחוג את החג בקרבת ילדי וגיסתי באה ודחפה אותי מכל המדרגות ושברתי את הברך וכך בעזרת שכנים רחמניים הגעתי לבית החולים ובילית שם שבוע ימים

והילדים חזרו לביתי אבל עם הרבה שטיפות מוח

הגיע הקיץ ושלחתי אותם למחנה קיץ כאשר באתי לביקור במחנה נאמר לי שהילדים נלקחו על ידי אחי והם לא חזרו עדיין
הגעתי לבית אחי וקראתי לו מן החלון וביקשתי שיחזיר לי את ילדי והא אמר לי שאני ילד לבכות במקום אחר

התקשרתי למשטרה והגשתי תלונה ואחי נשבר לאחר מאסר וגילה כי הילדים נמצאים בפנימייה בלונדון בית המשפט פקד עליו לינסוע ולהביא את הילדים

כאשר הגעתי לכבש המטוס על מנת לקבל את ילדיי הבן שלי אמר לי למה היית צריכה לעשות את זה ולהוציא אותנו מפנימיה כל כך טובה

והבנתי שהילדים עברו שטיפת מוח ולקחתי אותם לביתי בכניסה לבית הם סירבו להיכנס וכך ביליתי איתם חמה שעות בחוץ והם לא רצו להיכנס לבית בכלל
אבי בא לביתי ולקח אותם ממני וכך נותק הקשר ביני ובין ילדיי לאחר מכן שמעתי שלבני נולד בן ואני אפילו לא מכירה את אשתו

עד דברי ג. פחות או יותר כמובן שיש עוד אריכות אבל בזה העניין פחות או יותר

הרב אמר לה את בגלגול קודם באת מאותו משפחה והיתחתנת עם גוי לנגד רצון המשפחה

וחיית חיים טובים עם הגוי ונהנהת הרבה מחייך ונפטרת בגיל שיבה

נולדו לך שני ילדים

ולכן את באת בגלגול הזה לתקן את כל הנחת ששבעת עם הגוי ולכן משפחתך וילדייך מתנהגים כך

אני יתן לך תיקון לעשות ותקראי אותו במשך שנה שלמה

ובכן לאחר שלושה חודשים כשהיא קראה את התיקון בפעם השמינית מצלצל הפעמון בביתה ולמולה עומד הבן שלה ואומר לה אמא אני ואחותי רוצים להכיר לך את משפחתנו ואת בנותינו וילדינו
ולכן הוא הסיע אותה לביתו ושם היא פגשה לראשונה בביתה ובעלה ובאשתו של בנה ואת ילדיהם ומאז היא נאושרת עם ילדיה
וגם בעלה נתן לה גט פיטורין

אין יסורים בלא עוון ואין מיתה בלא חטא

כמה ראוי לעשות את התיקונים שתיקן לנו רבינו הארי"זל הנה מגיעים השובבים ומתחילים לעשות את התיקונים
חזקו ואמצו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2009 13:16 לינק ישיר 

כבר נאמר: "הלכה - עשו שונא ליעקב"!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2009 07:46 לינק ישיר 

אח........ איך הסרטון הזה מעלה בי צמרמרות....
כואב הלב על ההתנתקות והנה עכשיו אנחנו אוכלים את מה שבישלנו
כן בישלנו אנחנו כעם שותפים למהלך
ואיך הרבי מלובביטש זצ"ל זועק וכואב רואים את הכאב שלו אייי..
אסור למסור אפילו שעל ואפילו חצי שעל וזה לביטחונם של שלושה מיליון היום זה קצת יותר
אני באמת מודה היום בפה מלא לחברי ניפ נאפ
אסור למסור אפילו מטר אחד משטחי ישראל כי אין כזה דבר שלום אין!
עם מחבלא לא תעביד שלמא.
זהו פסק התורה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > " יש דין ויש דיין"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext