כיון שאין לי כניסה לפורום, אבקש אם משהו שיש לו כניסה, יוכל לבדוק לי את שם הספר.
נשלח ב-5/2/2012 04:33
מישהו יודע מה קורה באוצר החכמה??? עד לפני תקופה היתה אפשרות להוריד למחשב קובץ התקנה שדרכו היה אפשר להתקין את התוכנה למחשב וליהנות מחיפוש חופשי ופתיחה של עד ארבעים דף מהספרים. המעלה הגדולה בזה היתה שלא היה צורך להיכנס לתוך הרשת, כך שיכלתי לחסום כליל את הגישה לדפדפן על כל גרורותיו [דרך יועץ התוכן] ועדיין ליהנות בצורה חיצונית מהאוצר. בחודשים האחרונים זה לא עובד, ולכן נאלצתי לצערי לפתוח את הדפדפן כדי שתהיה לי אפשרות ליכנס לאוצר החכמה דרך האתר שלהם, כאשר בדרך היצה"ר גורר ליכנס לעוד מקומות המאבדים את הזמן לריק. זאת ועוד שהחיפוש החופשי דרך האתר הרבה יותר מסובך ממה שהיה בעבר. אשמח לקבל ידיעה בענין, [מסיבות שונות איני שואל ישירות באתר שלהם]. תודה רבה.
נשלח ב-13/12/2011 23:16
הודעה של *שקשוקהה*
אוצר החכמה
האם ניתן עדיין לחפש 'חיפוש מוגבל' באוצר החכמה בלי להיות מנוי? ניסיתי את הלינקים הישנים בנושא, שעולים בגוגל, והם לא פועלים.
הודעה של *chouteng*
לפעמים התוכנה עובדת, ולפעמים לא. כרגע היא לא עובדת אצלי.
לקראת עדכון 10 אנו מפרסמים את רשימת הספרים שיכנסו בעדכון זה. רוב הספרים, כבר נמצאים באוצר המקוון, חלקם יכנסו בימים הקרובים. לתגובתכם נשמח. *-- w *www.otzar.org/listnew.pdf*-- w *
ומי שרוצה ספרי יזכור - אני מוכר מה שיש לי (כ - 40 במספר).
לא מאות ולא מאה, אלא בין עשרים לשלושים.
שמחה, אולי תתן להם מה שיש לך לתועלת הכלל.
נשלח ב-27/1/2011 22:37
לעיל כתבתי: " נשגב מבינתי הדבר הלזה: אם רוב ספרי מוסד הרב קוק זצ"ל מצויים באוצר החכמה, כיצד יתכן שדוקא ספר חשוב כמו ילקוט שמעוני! יופיע ממנו רק כרך אחד בלבד? מדוע לא נסרקו והוכנסו למאגר כל כרכיו????". אחר הבדיקה נתחוור שכל כרכי הילקוט שמעוני מהדורת מוסד הרב קוק מצויים באוצר החכמה. ותשואות חן חן להם, וזכות הרבים מסייעתם ושכמ"ה.
נשלח ב-2/1/2011 09:31
לא מאות - אלא 120.
ומי שרוצה ספרי יזכור - אני מוכר מה שיש לי (כ - 40 במספר).
נשלח ב-22/12/2010 19:41
שמעתי שבעדכון החדש הם העלו מאות ספרי 'יזכור'
נשלח ב-8/12/2010 22:53
נשגב מבינתי הדבר הלזה: אם רוב ספרי מוסד הרב קוק זצ"ל מצויים באוצר החכמה, כיצד יתכן שדוקא ספר חשוב כמו ילקוט שמעוני! יופיע ממנו רק כרך אחד בלבד? מדוע לא נסרקו והוכנסו למאגר כל כרכיו????
נשלח ב-8/12/2010 21:12
האוצר המקוון (בין באתר ובין בתכנה) מתעדכן כל הזמן, ולא עם שדרוגי התכנה לרוכשי הדיסק, ושם יש רק על נביאים אחרונים.
נשלח ב-8/12/2010 21:10
בעידכון החדש של אוצר החכמה מצויים כל כרכי 'ילקוט שמעוני' מהדורת מוסד הרב קוק, או רק הכרך האחרון על נביאים אחרונים?
נשלח ב-8/12/2010 20:20
האם בעקבות העידכון החדש יהיה ניתן להשתמש בתוכנה בחינם לאיזה חודש?