בית פורומים בחדרי חרדים

גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2009 21:00 לינק ישיר 
גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?

איך גורמים לבן אדם להבין שאתה לא מתחבר אליו , לא רוצה אותו,לא סובל אותו, ולא אוהב אותו ורוצה גט?

תוקן על ידי מוגז_עדין ב- 08/01/2009 20:57:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2024 16:27 לינק ישיר 

הקפצה עבור הניק של ישראל פריי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2009 04:00 לינק ישיר 

מה עצוב בזה שבור סוד עושה צחוק מעצמו?.
מצד שני אתה צודק- נורא עצוב שבן אדם עושה צחוק מעצמו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 14:07 לינק ישיר 

הסיפור ככל הנראה, לפחות ברובו, אמיתי. אך הרבה יותר מורכב ועצוב ממה שנראה.

http://bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=6&topic_id=2678117&forum_id=771

שה' יעזור לבני הזוג ויתן את השכל לצד האחד ואת ההצלחה לצד השני ...

תוקן על ידי המלש ב- 27/08/2009 14:05:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 06:18 לינק ישיר 

מטייל לו יהודי אמריקאי בחשכת הלילה בשיקאגו, לפתע הוא שומע צעקות אימה ! גיוואלד הצילו !!!

הנ"ל הולך אחרי הקולות, והנה הוא מבחין בבור שנפתח על המדרכה - מרוב שלגים- ובתוכו יהודי מפואר תקוע בפנים.

לא התעצל היהודי, פיקוח נפש, רץ הביא מגרפה חפר עבד עד כלות כוחותיו והוציא את היהודי מהבור בו נפל.

והנה מסתבר שהיהודי הניצול הזה, הינו  בנש"ק, נכד בן אחר בן ,לאחד מגדולי צדיקי הדור זצוקללללללל"ה.
אמר הניצול למציל שלו. יש לי הבטחה מזקני זצ"ל , שאם אי פעם אני יהיה בצרה, ויהודי יציל אותי, אוכל לעשות נס, ולעשות פעם אחד בחיים המופת הכי גדול שאפשר לעשות, והנה כאן מכיוון שהיצלת אותי אני מוכן לעשות את המופת הכי גדול והכי קשה בעולם, לא אימנע מכלום , רק תגיד לי מבוקשך, וזה ימולא תיכף ומיד.

מגרד לו המציל את פדחתו, ועונה:
יש לי אימא , אישה קשישה שהיא גרה בהוואי, -לשם נסעה לפני 40  שנה- אחרי שהתחתנה בזיווג שני עם הרב החבדניק דשם.
הייתי מאוד מאוד רוצה לבקר אותה, אני והיא משתוקקים להיפגש, דא עקא, היא לא יכולה מרוב זיקנה לטוס אלי.
ואני לא יכול לטוס אליה מכיוון שיש לי פחד מוות מטיסות, פחד גבהים, וכך אני סובל וסובל שאני לא יכול לראות את אימי מורתי ,אותה לא ראיתי זה ארבעים שנה

חשבתי כבר לנסוע בספינה, ממשיך לו ההא, אבל מחלת הים ממש הורגת אותי, אני מקיא כל מה שאכלתי ב50 שנים האחרונות באם אסע בספינה על הים.

אז מה הנס והמופת שאתה רוצה שאני יעשה ? שואל הבנש"ק שזה רק ניצול ?

עשה לי מופת במטותא מינך,פליזזזזזז , שתוך לילה ייבנה גשר בין שיקגו להוואי (מרחק אלפי מיילים), כך שאוכל ליסוע ברכב כדי לבקר את אימה שלי.

מסתכל לו הבנש"ק הניצול, על המציל שלו , ואומר לו, נכון אמת הדבר שאני אוכל לעשות לך כל נס שאתה רוצה, אבל כאן במקרה דנן, אין לך מושג כמה סידרי בראשית צריכים להפוך כאן, מיליוני טונות של עופרת, מיליוני מלאכים לשים את היסודות, מיליוני קוב של ביטו מזויין. אנא ממך בבקשה, חשוב על דבר אחר, כל דבר הכי קשה בעולם , רק לא זה.
מגרד לו  שוב היהודי המציל את פדחת, מיישר את עיניו לכיוון הניצול הבנש"ק, ומתאונן :
את חטאי אני מזכיר היום:
זה כבר פעם הרביעי שאני מתחתן ומתגרש, אני כבר אובד עצות, נשותי שיחיו היו עושים לי פתאום,סנקציות, תעניות דיבור, פרצופים חמוצים,מבלי לדעת למה, כל מה שעשיתי לא ריצה אותם,לא יכולתי לרצות אותם בשום פנים ואופן, וגם לא הצלחתי להבין למה הם כועסים?
הגעתי מוקדם הביתה, היו מתלוננים, הגעתי מאוחר, היו מתלוננים.
היו לילות שפשוט היו בוכים מרטיבים את הכרית בדמעות, וממש סירבו להסביר לי למה.
כל מה שעשיתי היו מתלוננים, ממש הפסקתי לגמרי להבין את מהלך הראש שלהם, נלאיתי מלמצוא הסבר לוגי להתנהגות שלהם.
אנא ממך , אני רוצה להתחתן בקרוב שוב.
עשה מופת ולמד אותי סוף סוף מה מתבשל במוחם של הנשים, זה כל כך חשוב לי לדעת איך סוף סוף אוכל לשמח אותם, ולהפסיק לתת להם להתלונן.   בקיצור למד אותי את הראש של הנשים

מחייך לו הניצול הבנש"ק אליו, ושואל אותו,  הגד נא לי, הגשר להוואי שרצית, כמה מסלולים אתה רוצה ? שתיים יספיקו ? או שאתה חייב ארבע מסלולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 04:24 לינק ישיר 

מוגזת מתוקה- תעברי על כל התגובות שלך כאן...היית פרח..את פרח...תחזרי להיות מודעת למה שקורה לך ואולי עם קצת עזרה הכל יסתדר לך בסוף..אל תשכחי, אני תמיד כאן בשבילך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 02:09 לינק ישיר 

מקווה כתב:
עם כל גלגולי נישואיה  המוגזת עשויה להוציא לניקים את המיץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 00:35 לינק ישיר 

עם כל גלגולי נישואיה  המוגזת עשויה להוציא לניקים את המיץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 00:23 לינק ישיר 

אמיץ ומוגז נשמעים מאותו מקרר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2009 22:45 לינק ישיר 

עכשיו אולי א מ אמיץ תרצה את הסיפור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2009 02:31 לינק ישיר 

לכל המעוניינים - אמר לי כבר בהתחלת שבוע שעבר מי שאמר שאני חייבת לעקוב אחרי הסיפור של א.מ. אמיץ וכך עשיתי... רחמנות על האישה , אבל לא בגלל סיפור כזה או אחר אני יכולה לבטל את מה שנראה לי נכון לעשות ( בנעליים שלי עם הסיפור שלי שאגב לגמרי לא שיתפתי אותכם בכל לבטי כי אם כן הייתי כותבת ספר עב כרס...) אני מתפללת כל הזמן אשמח לקבל גם את השתתפותכם וגם אם לא- ה' גדול וטוב ויהיה טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 02:34 לינק ישיר 

ואתם עדיין מאמינים לה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 02:17 לינק ישיר 

noy1972 כתב:
מוגזת יקרה!איפה את?הכל בסדר איתך?קראת את הסיפור שהיה השבת בעיתון משפחה של א.אמיץ?את ממש חייבת לקרוא את זה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 02:03 לינק ישיר 

אוקיי.

לקח לי הרבה זמן לקרוא את האשכול הזה, להלן פנינותיי:

1. בדקתי, ולא מדובר באשתי...:)))

2. החלטתי להגיב כאן ולא בתיבה, שלא יחשדו שאני בהליכים, או הייתי / עתיד להיות / הייתי בסביבה / הרחתי מקרה כזה ממרחק של ק"מ.

3. למציצים כאן מעניין יותר השאלה: מי זאת המוגזת לעזאזל, ולא ממש הרצון הכן לעזור.

4. כנ"ל וביותר מכך למציעי העזרה... וד"ל ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2009 22:25 לינק ישיר 

מוגזת יקרה!איפה את?הכל בסדר איתך?קראת את הסיפור שהיה השבת בעיתון משפחה של א.אמיץ?את ממש חייבת לקרוא את זה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 22:45 לינק ישיר 

מוגזת דעי לך שהכל עניין איך שרואים את הדברים, את רוצה לראות ובטוחה שאת רואה שאין כאן מצב איתו לכלום כי את נעולה על זה.שני את כיוון הראיה והחשיבה שלך (באימון אישי מלמדים אתזה מצוין!)ואני בטוחה שתראי דברים אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext