בית פורומים בית שמש

הטור של שימי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2009 20:50 לינק ישיר 
הטור של שימי.

לשימי יש טור בחדש,   למה שלא יכניס את זה לכאן כל שבוע?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2009 15:54 לינק ישיר 

בס"ד

מקווה...

אף פעם לא הייתי  איתך במלחמה ואף פעם לא הייתי לכן כל הדיבורים על מלחמות הם בגדר אין אדם מדבר אלא מהרהורי ליבו!

וזה שאמרתי שאין לי כח אליך זה בגלל שאתה אף פעם לא מגיב לעניין ותמיד אבל תמיד תגובותיך ציניות ומשתלחות לכן אין לי כח אליך

ידידי לאו בהכרך איתי באותן הדיעות אותן אני מחזיק...ואפילו שאני יודע שכווווווולם "יודעים" שהצבעתי "טוב" אני עשיתי כמצוות מורי ורבי שאותו אני שואל כל שאלה....

אני אף פעם לא רוצה להתקיף את החרדים ונהפוך הוא אני שואל שאלות כואבות והם מיצידם משיבים מלחמה שערה ואין לי מושג למה הם מרגישים צורך לעשות כך.... לפני שעזבתי את הפורום למדתי שאת דעותיי עדיף שאשמור לעצמי בכדי שאף אחד לא ירגיש צורך להתדונן וכך יהיה שקט לכולם....ומסתבר שצדקתי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/10/2009 22:09 לינק ישיר 

ערב טוב צהרים טובים בוקר טוב שבוע טוב חודש טוב ושנה טובה.

תודה על הקומפלמינט,

אמר פעם מישהו חכם, לא תמיד החזק יותר מנצח בקרב, אבל טיפש תמיד מפסיד.

אם אתה לא מסוגל להתמודד עם מה שאני אומר, זוהי זכותך, אבל תדע שתמיד אני מוכן לקבל אותך ואת טענותיך, לנסות להסביר לך מידי פעם כמה שאוכל. אני בלנ"ד אנסה לתת לך שירות VIP קח את זה בחשבון, שמאז שעזבת נוספו עוד כמה ידידים שלך והם די מנסים להתמודד. ואני לא חושב שהם התיאשו כ"כ מהר כמוך.

לא חבל? בא תתמודד! אני לא יאכל אותך................ בין היתר כי אני גם לא מסוגל.

על איזה נושא אתה רוצה להתקיף את החרדים? בחר נושא ואשיב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2009 21:32 לינק ישיר 

בס"ד

שימי לא הלך ולא התאכזב ולא נעליים

פשוט יש לי דברים אחרים בחיים שלוקחים לי זמן ואין לי זמן לשבת ולכתוב....וחוץ מזה שאין לי כח למקווה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2009 18:00 לינק ישיר 

ואיפה הוא לאחרונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2009 14:22 לינק ישיר 

אם אתה זוכר, שימי התאכזב לא' הבחירות שלא מתייחסים אליו ולכתביו, והנה כעת חוגג בגדול וכולם מתייחסים אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הטור של שימי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext