בית פורומים רפואה שלימה

פסיכולוגית חרדית באזור המרכז-דחוף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2009 16:30 לינק ישיר 
פסיכולוגית חרדית באזור המרכז-דחוף

אני רוצה המלצות על פסיכולוגיות טובות באזור בני ברק/רמת גן לטיפול בבעית דכאון די חריפה.
אם מישהו שמע/או טופל ויכול להמליץ -אודה מאד!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2009 00:11 לינק ישיר 
כללי

דכאון באופן כללי יכול לנבוע מתזונה לקויה. אם לא אוכלים מקבוצת ויטמיני B הכולל דגנים מלאים (לחם מקמח מלא, אורז מלא וכו') סביר להניח שחסר. יש להתחיל לאכול מאכלים אלו או לקחת בתור תוסף מזון. מומלץ לקחת מולטי ויטמין מחברה איכותית כמו: סולגר. נייצ'רס סנשיין. מקסיהלס וכו' המכילים כמות מספקת של ויטמיני B ועוד... כל אחד יכול לקחת תוסף תזונה זה.
כמו כן אם לא אוכלים דגים או זרעי פשתן או אגוזים יש חוסר של אומגה 3 שעל זה כבר נערכו אין ספור מחקרים שזה טוב לדכאון פחדים וחרדות. אז אם אינכם אוכלים דגים מינימום 3 פעמים בשבוע התחילו לאכול או לקחת תוסף (מינון יומי באופן רגיל הוא כ1000 מיליגרם) וזה גם מומלץ לכל אחד.
ספר שמאד מומלץ לקרוא 'ללא פרויד ללא פרוז'ק' כשמו כן הוא. לתת למדוכא לקרוא ספר זה. או כל אחד אחר הרוצה להעשיר את ידיעותיו. (הספר מומלץ לאנשים נשואים בלבד)

רופאה אלטרנטיבית מומחית שאני יכולה להמליץ עליה בכל נושא היא:

פלדמן יוכי

08-9744591

054-8424762

היא גרה בברכפלד
תנסו אותה - אל תגידו לה מה הבעיה. היא תאבחן לבד (ע"י אירודיאולוגיה פנים וכף היד)
בכל אופן היא נותנת דיאטה קצת קשה. אבל יש לי נסיון טוב מאד איתה בהרבה מטופלים ששלחתי אליה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2009 03:58 לינק ישיר 

את מוכנה לקחת על אחריותך ? ואולי מצבה כבר דורש טיפול פסיכיאטרי ! לפי מה קבעת שפסיכולוגית טובה תועיל והאם בדקת חלופות אלטרנטיביות ?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > רפואה שלימה > פסיכולוגית חרדית באזור המרכז-דחוף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext