| נשלח ב-21/1/2009 22:42 |
|
| |
"ובלב כל חכם לב נתתי חכמה"
לסיכום לפני שאפסיק לכתוב, כי אתם לא מוכנים לקבל את השונה מכם והחולק עליכם תצליחו.
תדעו שאת האשכנזים תיעבתי ואתעב כל ימי חיי, אנחנו צריכים להיות חכמים, לבנות את עצמנו להאמין ביכולתינו.
ברגע שנהיה חכמי - לב, ה' ישפיע עלינו חכמה.
ואם נחשב שאחרים עוזרים לנו, זה חיסרון באמונתינו.
אנחנו נחליט איך תראה מפלגתינו, ולא המפלגה תראה את אישיותינו.
להתראות ניפגש אחרי הבחירות, מאחל לכם הצלחה בחיים האישיים כל אחד ואחת ושאיפותיו ורצונותיו.
אך לגבי מפלגתכם הנאמנה, אבקש תפילה מבורא עולם, שיוריד מהם מנדט או שניים או יותר, כדי שהציבור יבין שרק לך יש את הכוח, וש"ס אינם השליחים.
הרמב"ם אומר "רוב רובו של העולם טיפש, ומיעוט שבמיעוט חכם"
קורא אליכם קריאת קודש מעומק הלב, באו נתאחד אחרי ה' ותורתו ונקים מפלגה של אנשים יראי שמים, שונאי בצע,אנשי אמת,
היות והחלטתי לפרוש, לכן לא אכתוב את המצע שלי, כי החלטתם שיש לי רעיונות משוגעים, אבל תדעו לכם רק אם תלכו בדרך ההפוכה מכולם נוכל להצליח.
נחכה עוד כמה שנים שתראו איך שוב הספרדים יורדים, וכל מה שבניתם עם המפלגה הזו מתמוטט, תגיעו למסקנה לעקרונות שדברתי.אבל יהיה כבר מאוחר. תודה על הכל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 22:54 |
|
| |
| המלך10 כתב: |  | לסיכום לפני שאפסיק לכתוב, כי אתם לא מוכנים לקבל את השונה מכם והחולק עליכם תצליחו.
תדעו שאת האשכנזים תיעבתי ואתעב כל ימי חיי, אנחנו צריכים להיות חכמים, לבנות את עצמנו להאמין ביכולתינו.
|
|
מעניין אותי איך זה מרגיש לכתוב ביד ימין שאתה שונא אשכנזים וביד שמאל לקשור את הפאות מתחת לכיפה...
|
| נשלח ב-21/1/2009 23:44 |
|
| |
אנחנו כותבים בכל ההודעות, לכן משפט אחד הדבר שה' נתן הוא איש אמת, מכל מה שכתבתי אין מילה אחת שקר, תעקוב אחרי כל ההודעות, אם יש מילה אחת שקר, אבקש מהמנהלים לחסום אותי מיד.
עברתי הרבה בחיים, בור ועם ארץ, בלי יראת שמים, שפל, בזוי, עדיין רחוק מהאמת, כרחוק מזרח ממערב, אם מעשי היו ריח לא הייתי יכול לעבור ברחוב.
נראה לך שבנוסף לכל זה עוד אהיה שקרן!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 23:47 |
|
| |
בגלל כל זה... אתה שקרן!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2009 00:45 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחד ההזויים שראיתי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2009 01:06 |
|
| |
המלך למה עזבתני?!
עדיין לא שכנעת אותי להשתכנז ולהמשיך להאמין במרן.
אתה לא החלטת מה אתה רוצה מעצמך!! פוליטיקה תמיד היתה תמיד תהיה מלוכלכת אין מה לעשות לפחות בש"ס יודעים להציל קצת להבדיל מאחינו האשכנזים שכל היום רק רבים.
|
| נשלח ב-22/1/2009 01:31 |
|
| |
זהו הוא זה, אתם צריכים לקבוע עיתים לתורה.
נשארתם בלי רמה.
תמשיכו להישאר ספרדים ...................................................................................
אתם תתחרטו אחרי הבחירות,
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2009 01:40 |
|
| |
אומרים זהו זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2009 17:29 |
|
| |
אתה מלך אתה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2009 17:30 |
|
| |
מה יהיה עם הפורום הזה??
כל הטרולים הגדולים מגיעים לכאן?
מה מושך אותם כל כך?
או שמא זה אותו אחד עם שלל ניקים וסכיזופרניה מתקדמת???
|
|
|
|
|