| נשלח ב-26/1/2009 13:12 |
|
| |
מה אני צריכה לעשות?
אני בחורה דתיה ואצלנו בבית איין טלויזיה בבית.
יצאתי עם איזה בחור רווק שהורי ההכירו אותו באיזה שימחה הוא לא קשור למשפחה שלנו ובבררתי אליו והכל טוב ויפה.
ויצאתי איתו בחור מאוד נחמד אחרי שעה שנפגשתי איתה הוא שואל האם יש לכם טלויזיה בבית ברור שאמרתי לו שלא והוא אומר שאצלהם יש והוא חייב שאצלו זה יהיה בבית זה חובה אצלו הוא אמר.
רציתי לשאול אותכם האם לפני שיוצאים אייך אני צריכה לשאול את זה והאם להגיד את זה בטלפון לפני שיוצאים ככה נראה לי מה דעתכם.
דרך הגב האם זה נראה לכם נורמלי שהבחור שואל האם יש לכם טלויזיה בפגישה הראשונה
תודה וחודש טוב.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 26/01/2009 13:14:31
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 19:23 |
|
| |
תודה על העזרה וחודש טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 18:59 |
|
| |
שמעי, זה נורמלי ביותר מצידו לשאול את זה. זה פרט טכני מאוד, לא אישי או משהו כזה, בפרט שאצלו זה בסיסי וחיוני.
להבא, בררי את הנקודה הזו קודם. אם את לא בכיוון, וב"ה שכך, תחסכי לך את דייטים מיותרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 17:10 |
|
| |
חכמה.. מותר לעזור גם למי שלא מהמגזר שלך..
לענינינו - את צריכה להודיע שאת לא מעוניינת בזה, מראש, לא להיפגש ואז להתפשר על משהו עקרוני שכזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 17:07 |
|
| |
אני רק מזכירה שזה פורום שידוכי חרדים ....
בהצלחה בכל אופן, חמודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 16:24 |
|
| |
לא הבנתי על מה השאלה, על הטלוויזיה או על העיתוי שהוא שאל את זה או על מה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 15:23 |
|
| |
האם את שואלת אם הוא מעשן לפני הפגישה או במהלכה?
מכיוון שאני למדתי בישיבה, היה ברור לבנות שנפגשו איתי שלא תהא בבית טלויזיה. אצל חמי וחמותי יש ואצלנו ב"ה אין.
אבל אם לא, אז זה בהחלט "סיכון" שאחד מבני הזוג חושב שצריך בבית טלויזיה וכמו כל דבר ניתן לברר עמו בשיחת טלפון שלפני הפגישה או במהלך הפגישה.
בכל מקרה בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2009 14:57 |
|
| |
אני לא ככ מחוברת למגזר שלך אם זה נושא במגזר, אז כדאי שתבדקי לפני ולא תבזבזי זמן אם זה היה נושא רק אצל הבחור ספציפית, אז אין צורך מה זה נורמלי אם שואל בפגישה ראשונה - מה הבעיה בשאלה הזו? אם זה משהו חשוב לו אז מה הבעיה ששאל?
|
|
|