בית פורומים בחדרי חרדים

צלמי ערוץ 10 הגיעו עם סגל ליד ישיבת ויזניץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2009 15:02 לינק ישיר 
צלמי ערוץ 10 הגיעו עם סגל ליד ישיבת ויזניץ

ק. ויזניץ: אקשן ואבנים על צלמי ערוץ 10 שהגיעו עם סגל ליד הישיבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 23:30 לינק ישיר 

"הרב" שולעם סגל חוזר לכותרות...

https://www.kikar.co.il/355891.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2009 00:11 לינק ישיר 

הוא חסיד ויזניץ מובהק ולא נדבורנא אולי נדבורנא חיפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2009 19:47 לינק ישיר 

דוגמא.

ת"א (הרצליה) 3445-10-08

1  שלום סגל

2  נירית הניה סגל

נ ג ד

1  שלום יונה רוב

2  מרים רוב

בית משפט השלום בהרצליה

[23.12.2008]

כב' השופט צבי דותן

בשם התובעים - עו"ד אלקנה בישיץ

בשם הנתבעים - עו"ד יצחק בר תנחום

החלטה

לבקשת ב"כ הנתבעים, אשר לא קיבל מבעוד מועד לפני הדיון היום את החומר ואת התצהירים של מר שלום סגל, אני דוחה את הדיון ליום 7/1/09 בשעה 10:15.

בהסכמה ניתן בזה צו לאיסור פרסום הפרוטוקולים בתיק זה, שיעמוד בתוקפו מהיום ועד למועד הדיון שנקבע.

למען הסר ספק, מובהר כי לא היה בתוקף איסור פרסום בתיק זה מתאריך 3/11/08 ועד תאריך היום.

ניתן והודע היום כ"ו כסלו תשס"ט, 23/12/2008 במעמד הנוכחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2009 17:17 לינק ישיר 
קיבלתי במייל

בס"ד

הזדעזי בני ברק ת"ק אמה על ת"ק אמה

מסור שפל ונבזה מתגורר בעירינו, שזה כבר מספר שנים  נטפל ומוציא  בסחיטה  ואיומים כספים מיהודים אומללים ולדאבונינו כבר איתמחי גברא, ובעד בצע כסף אימלל והרס עשרות משפחות, ועוד מתפאר ב'אילך ואמסור' ר"ל.

איך יתכן שלא נעזור לאלו שכבר  נפלו, איך יתכן שנעבור ע"כ לסדר היום.

המקרים המובאים להלן הם רק מעט מזעיר ממעלליו.

או כסף או לכלא

1 יהודי מחו"ל בעל אמצעים (י.ט. שמו שמור במערכת) הגיע לארץ וכרעם ביום בהיר הודיעו לו   שכמה ניידות משטרה מחפשים אותו כמי שחשוד בהצתת רכב!  מיד הבין שהוא נפל לתרגיל סחיטה  של "המסור". בצר לו עלה אליו הביתה ל(ש.ס. שם שמור במערכת) והתחנן לו שהוא לא קשור בשום פנים לכל ההצתות שהיו, וגם לא התכוון להצית את רכבו, ורק שיסיר ממנו את הצרה הזאת. והוא ברוב רשעותו הוסיף חטא על פשע באומרו באיום: שיש לו ג"כ חומר מתועד איך שהוא עובר עבירות תנועה, ועוד,,, ובנקל הוא יכול להכניסו למעצר, והוא מתכוין ברצינות להלשין עליו, והציע לו בעבור סכום נכבד שהוא ישלם לו הוא  מוכן "לרדת" ממנו.

היהודי שילם על אתר.

נביא בהמשך עוד עשרות סיפורים שהיה איתו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2009 15:57 לינק ישיר 

האם אמנון לוי יספיק לדחוף את התכנית הזו לפני סגירת ערוץ 10 ביום ב' הקרוב ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2009 15:28 לינק ישיר 

אני רוצה שיביא מבית דין, בית משפט,משטרה, וכו'
שהוא בסדר, אחרי כמה בירורים נודע לי שבמשטרת
ר"ג, הלך ויכוח עם החוקר , ולבסוף היגיש תלונה נגד
החוקר, עוד נודע לי שהיה תקופה בארה"ב ל"שנואר"
וגם שם עשה הרבה צרות עם צ'קים , לתורמים...
ימים ספורים לפני התכנית לעשות פרובקציות ידעו
שזה יגיע, היות ואמר את זה בשחרית בשעה 12-1
בצהרים באיצקוביץ, ויהודי שהיה במקום סיפר ל...

יתכן שהפיטרון כפי שקיבלתי באישי,אישפוז באברבנאל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2009 14:20 לינק ישיר 

הוא לא גובה חובות, אלא ממציא חובות, למשל אם אתה רוצה לבנות והוא החליט לעלות עליך, אם לא תשלם לו סכום עתק כפי שהוא מבקש, הוא יטריד אותך, יגיש נגדך תלונות, תביעות משפטיות ועדות ערר נגר העיריה שאישרה לך לבנות ועד.

ישנם כאלו שסובלים ממנו כבר שנים רבות, אין להם יום ולא לילה, באמצע שמחת וואך נאכט (ברית יצחק) הוא הזמין לבעל השמחה משטרה בתלונה שיש שם מריבות בבית (למרות שאשתו, אם התינוק היתה באם וילד), ולקחו את בעל השחמה לחקירות במשטרה באמצע השמחה.

ועוד הטרות רבות הוא עשה ועושה, נגד כל מי שהוא החליט לעלות עליו, כל דיין שפסק פעם לחייבו סובל ממנו בתלונות במשטרה, משפטים לא מוצדקים, הוצאה לפועל על דברים שאין לדיין כל קשר אליהם וכדומה.

זאת אומרת אתה יכול להיות אדם ישר שמשלם מיסים ועושה הכל לפי החוק אך הוא מעליל עליך עלילות שוא, שכדי להיפטר מהם צריך לשכור עו"ד יקרים ועוד הרבה טרדות ושלוות נפש.

הוא מנסה להכפיש את הציבור החרדי (מעניין למה הוא עדיין חובש כיפה) בכלל ואת ויזניץ בפרט, למטרה זו הוא הביא איתו פעמיים צוות כתבים לתוך ישיבת ויזניץ בדיוק בשעות שבחורי הישיבה בהפסקת הצהריים כדי לעורר פרובקציות ולהכפיש את כל החרדים לדבר ה'.

לא סתם מחה נגדו בערב ראש השנה הרה"צ ר' ישראל הגר בן האדמו"ר מויזניץ בנוכחות דייני בית דינו של הרב ואזנר והרב שפרן.

הוא הפסיד בדין תורה אצל הרב ואזנר ולכן הלשין על בית דינו של הרב ואזנר שמעלימים מס, דבר שהוברר כלא נכון, אך גרם לבית הדין טרדות רבות.

אחרי שהוא הפסיד בדיני תורה הוא נגש עם זה לערכאות לערר על כך.

שופט שפוסק לחובתו הוא מתלונן עליו אצל נציב תלונות נגד שופטים.

בקיצור תבינו לבד במי מדובר ועל מה הכעס.

מסכן בנו (מאשתו הראשונה) הלומד בישיבת ויזניץ שאביו עושה לו בושות כאלו.

תעשו חיפוש במאגר פסקי דין עם השם סגל שלום או הניה סגל ותראו כמה פסקי דין מורשעים הוא ניהל.

רוב פסקי הדין לא תמצאו שם כי הוא מבקש מבית המשפט חסיון על החומר מחשש שמנתקלים לו.

ואחרי הכל יש כאן כאלו שמצדיקים אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 22:32 לינק ישיר 

אני לא מכיר את היהודי הזה אבל לפי המשתמע הוא עוסק בגביית חובות
אם אתם רוצים להתפטר ממנו תשלמו תחובות שלכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 22:19 לינק ישיר 

במאי "שומר מסך" הותקף בבני ברק

אמנון לוי הגיש תלונה במשטרת רמת-גן לאחר שצוות התוכנית שלו הותקף על יד חרדים שעמדו במרכז תחקיר של התוכנית

*--
*במסגרת צילומי תחקיר של מערכת "שומר מסך" הגיעו אתמול (ג') אחר הצהריים צוות של "שומר מסך" עם אמנון לוי לצלם בבני-ברק. אנשי התוכנית ליוו בהסכמה בחור חרדי שלטענת חבריו לקהילה הוא מלשין עליהם כאשר הם מעלימים מס ובתגובה הם הכו אותו ופגעו בו בחודש.

הצוות הגיע אל ביתו של הבחור החרדי וכשנודע הדבר לאנשי הקהילה החרדית המעורבת בדבר הם החליטו לתקוף את במאי התוכנית אבי עמית והשליכו אבן על ראשו, לקחו את המצלמה שהיתה ברשותו ושרפו אותה. עמית נפצע בראשו והוא נזקק לטיפול לעזרה ראשונה אותה קיבל מהאמבולנס שהגיע אל המקום. למזלם של אנשי התוכנית הצלם השני באיזור לא נפצע והוא הצליח לצלם חלק מן ההתקפה אשר תשודר בתוכנית הקרובה של לוי. בתום התקרית הגיע לוי אל תחנת המשטרה ברמת-גן והגיש תלונה בגין המעשה.  

הבוקר פנו נציגי המגזר אל מערכת התוכנית והציעו פיצוי כספי על המצלמה שהושחתה.  

לוי מסר בתגובה: "אני גדלתי בסיקור החרדים ואני לא זוכר אירועים כל-כך אלימים. זה היה ממש מפחיד. אני הגעתי למקום רק אחרי שזה נגמר וזה עדיין היה מפחיד. אני חושב שזה נגמר בנס במכה בראש ולא ביותר מזה".  

תוקן על ידי קו350 ב- 28/01/2009 22:16:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 19:54 לינק ישיר 
באיזה מדינה אנחנו??? רוסיה??? או ישראל???-קיבלתי עכשיו במייל

נפרסם בהמשך!

תוקן על ידי AARR11 ב- 28/01/2009 20:04:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 19:29 לינק ישיר 
דין מוסר על גובה חובות חרדי מבני ברק

*-- two pictures * *-- * *-- * *--end switch about number of pictures in article*
דין מוסר על גובה חובות חרדי מבני ברק
מאת תמר רותם
שלום סגל מבני ברק הותקף באכזריות על ידי רעולי פנים ונאלץ לברוח מביתו; הוא הגיש 8 תלונות, אבל לא נמצאו אשמים בתקיפות
תגיות: דין מוסר, שלום סגל, ויז'ניץ, בני ברק
*-- to *
שלום סגל לאחר שהותקף על ידי רעולי פנים
תצלום: אלון רון
במוצאי שבת, לפני תשעה ימים, המתינו שני רעולי פנים לחסיד שלום סגל מתחת לביתו בבני ברק. הם החלו להכותו בכל חלקי גופו, תוך שהם קוראים "מוסר" (מלשין). לפני שעזבו אותו לנפשו, מוכה וחבול, התוקפים ריססו את פניו המדממים בתרסיס גז שצרב את עיניו ועורו. סגל ששכב על המדרכה מכווץ מכאב, ידו שבורה, עיניו שורפות, וזעק לעזרה. אבל איש מהשכנים או העוברים והשבים לא שעה לקריאותיו. זה קרה ברחוב "אהבת שלום" בשיכון ויז'ניץ בבני ברק. ואם זו אהבה, מהי שנאה.

אשתו של סגל, ששמעה את זעקות בעלה, ירדה אל השכנים בבקשה שיעזרו. לבה ניבא רעות: מאז ראש השנה קיבל סגל כמה וכמה איומי רצח מפורשים בטלפון, והיה בטוח שיום יבוא והמאיימים יממשו את איומם. "תקראי לאמבולנס", אמר השכן בשיוויון-נפש. כשירדה וראתה את בעלה, הניה התעלפה.

בני הזוג
רכבו של עורך דינו של סגל שהוצת
תצלום: אלון רון
בילו את הלילה בבית החולים. מאז התקיפה הם לא מעיזים לחזור לדירתם ומסתתרים אצל קרובי משפחה. האירוע האחרון היה רק אחד מהטרדות ותקיפות רבות נגד סגל בשבועות האחרונים. שבוע לפני שהוכה, הוצת מתחת לבית רכבו של עורך הדין אלקנה בישיץ, שמייצג אותו ושהיה בשימושו. שבועיים לפני שריפת הרכב פרצו לביתו של סגל. כל אותה עת גם נמשכו האיומים הטלפוניים על חייו. סגל הגיש עד כה שמונה תלונות במשטרה, אבל עד היום לא נמצאו האשמים בתקיפות.

סגל צנום וגבוה, בעל מראה ציפורי, כמו דמות מהציורים של יוסל ברגנר. אפשר להאשים אותו בתמימות. לא צריך לחפש רחוק כדי למצוא מי הם שונאיו. כמי שמשלח-ידו הוא איתור בעלי צ'קים ללא כיסוי וגביית חובות, סגל שנוא באופן טבעי על ידי בעלי חובות בבני ברק. "יש הרבה אנשים שהיו רוצים שאסתלק להם מהחיים ומהעיניים ואעבור דירה", הוא אומר.

סגל הוא מעין יזם של גביית חובות. לפני כמה שנים החל לקנות צ'קים חסרי כיסוי מאנשים פרטיים שהיו להם עסקים קטנים. כבעל הצ'קים, פתח בעצמו תיקי הוצאה לפועל, או ניסה לקדם תיקים קיימים. סגל אף איתר חייבים בעבור שתי חברות ועבד בשיתוף פעולה עם ההוצאה לפועל.

במשך השנים רכש לעצמו מיומנות בתחום ופעל גם בשביל כמה בתי דין לענייני ממונות בבני ברק, שדאגו לו להיתרים הלכתיים לעיסוקו. הוא אף פתח "גמ"ח הוצאה לפועל" ואנשים החלו לפנות אליו שיסייע להם. "בהתחלה הוא חשב שיוכל להתפרנס מזה", אומר בישיץ. "אבל הוא לא רואה שקל, כי מדובר בהליכים שלוקחים שנים". הבעיה היא שבעיר שבה מוסר תשלומים ירוד, לא ששו על עסקי הגבייה שלו.

לטענת סגל, השכנים שהוא מסוכסך אתם הלכו, לפני כמה חודשים, להתלונן אצל רב השכונה, הרב ישראל הגר, בנו הבכור של האדמו"ר הזקן מויז'ניץ. כשבוע לפני ראש השנה קרא הרב הגר לסגל ודרש ממנו, לדבריו, לסגור את התיקים של בעלי החובות שהוא מטפל בהם. "אמרתי לו שזו הפרנסה שלי ושיש לי היתרים מרבנים, אבל זה לא עזר". במהלך דרשה שנשא בימי הסליחות שלפני ראש השנה, הכריז הרב הגר בבית הכנסת של ויז'ניץ שישנו "איש רע שמענה אנשים" בשכונה. סגל מוסיף כי אף שהרב לא אמר את שמו, הגבאי דאג להודיע במי מדובר, ולבאי בית הכנסת חולקו דפים מצולמים מהספר "אמרי חיים", שבהם מדובר על דינו של מוסר: מוות. ואמנם, באתר המקושר לויז'ניץ מכונה סגל מוסר ומוקע חברתית.

אחרי הדרשה שלח סגל מכתב לרב הגר, שבו הוא מבקש להגן על עצמו בבית דין נייטרלי. לשווא. בהמשך הופנו אליו האיומים בטלפון, כי אם לא יסגור את התיקים יחול עליו דין מוסר. כעבור כמה שבועות פרצו אלמונים לביתו וגנבו לו את מלאי התיקים של הוצאה לפועל. נואשת מהרדיפה שנוהלה כנגד המשפחה, הלכה אשתו לאשת הרב להתחנן על נפשה. לדברי סגל, הרבנית אמרה לה שעליה לאיים על בעלה בגירושין, כדי שיסגור את התיקים. כעבור כמה ימים הוכה סגל בידי רעולי פנים.

לסגל מערכת יחסים בעייתית עם החסידות. הוא גר בשיכון כל חייו והתחנך במוסדות ויז'ניץ. אך לאחר שהתגרש, לפני 13 שנה, נטש את החסידות והיה לחסיד החסידות הקטנה נדבורנא. יש לו שני ילדים מנישואיו הראשונים. ובנו הבוגר לומד בישיבת ויז'ניץ וסובל מהנידוי של אביו.

סגל מספר על תחושתו הקשה כמי שדמו הופקר ומספר כי בבתי הדין שעבד בשבילם, הרבנים לא מוכנים להתערב בסכסוך שלו עם ויז'ניץ. לטענתו, הוא גם לא זוכה לסעד מהמשטרה, כי ידה הארוכה של החסידות גרמה לביטול התיקים. שיכון ויז'ניץ ידוע במשטרה כמוקד פורענות. בשנים האחרונות מתנהלים במקום קרבות רחוב בין שני הפלגים הנצים בחסידות, "השרוליסטים" הנוהים אחר הבן הבכור רבי ישראל הגר, וה"מנדליסטים", חסידי הבן הצעיר, רבי מנחם מנדל הגר. "אולי בגלל זה הם לא מתרגשים מאיומים על אחד", מציע סגל. "המשטרה לא עושה דבר. היא מתייחסת לעניין כאל סכסוך פנימי בין החרדים", אומר בישיץ. סגל הגיש עתירה מנהלית לבירור טענתו, מדוע לא חוקרת המשטרה את תלונותיו הרבות. היום עתידה להימסר תשובתה.

תגובת משטרת תל אביב: "ביחס לתלונות שהגיש שלום סגל, נעצרו כמה חשודים ואף הובא אחד מהם בפני שופט. בשלב זה אין לנו חשודים והחקירה נמשכת".

מנחם אייזנברג, ראש מוסדות ויז'ניץ: "זה סיפור אישי של בן אדם שאינו קשור לחסידות ויז'ניץ. ויז'ניץ אף פעם לא היתה מעורבת באלימות בדברים האלה. לגבי הדרשה, כל שבוע הרב מדבר על כל מיני דברים. באותו שבוע דיברו על דין מוסר. הרב בכלל לא הזכיר את השם שלו. לפי מה שאני שמעתי יש לו סכסוך עם אנשים חילוניים".

תוקן על ידי זוסמן ב- 28/01/2009 20:06:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 19:17 לינק ישיר 

אם זה נכון שתפקידו לאתר חייבים ולהכריח אותם לשלם, שיבוא על שכרו!

משום מה, אצלנו מתייחסים בסלחנות לגנבים שלווים כסף ולא מחזירים.

לא שמעתם על "לא תגנובו"?

אני מקוה מאוד שהוא לא יישבר וימשיך בפועלו. הגיע הזמן להוקיע את התופעה המבישה של אנשים שמסתובבים ביננו ואין להם בעיה בכך שצברו חובות ואין בכוונתם להחזירם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 18:06 לינק ישיר 

מורידין ולא מעלין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 17:53 לינק ישיר 

משום מה לסגל זה חובות רבים והוא לא משלמם

אני מדבר מידיעה אישית שאנשים שהוא חייב להם כסף ,הוא מפנה אותם לבי"ד של הרב לנדא וטעון סגל זה שבי"ד ישלם ,הוא לא משלם עבור הלוואות שהוא לקח.

אז מי הגנב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2009 17:29 לינק ישיר 

לפני שאתה מגיב {דפוקים}, תבדוק את הנושא,
אני נגד אלימות, הסתה,הלשנה, וכו' וכו'...
בקשר לשריפת המסרטות, או כמו שכבר כתבתי,
חיסול וכו', כמובן שזה לא המלצה, אלא מליצה,

אבל עכשיו, קצת ברציניות, אני פונה לחברי הפורם,
איך מתפטרים ממי שרץ לכל מקום אפשרי,
ומטרתו רק כדי לעשות לך צרות,
זה ברור שהמוסר "סגל", חולה נפש ~ מסוכן ~.!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צלמי ערוץ 10 הגיעו עם סגל ליד ישיבת ויזניץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext