חשבתי לכתוב על העניין קטע ממצה, אבל החלטתי שיהיה יותר מעניין לכתוב את זה בצורת "מילון חרדי שידוכי".
אז ככה:
אם אומרים לך ש:
"הבחורה לא רזה ולא שמנה. ובכלל, מי אוהב בכלל לראות את כל השחיפות האלה".
מה שמתכוונים בעצם זה ש: הבחורה שוקלת לא פחות מ80 קילו. היא לא שומרת על כושר, ומשכנעת את עצמה שזה בריא לאכול ממתקים.
אם אומרים לך ש:
"לא הייתי אומר שהוא חתיך. אבל הוא בחור נאה. לגמרי".
מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש:
הבחור נמוך, נראה סתמי, מחוצ'קן, עם משקפיים שאפשר למכור את העדשות בתור חלונות קדמיים של אוטובוס.
אם אומרים לך ש:
"תראה. לא הייתי אומר שהבחורה כהה. היא לא בהירה כמו שלג. אבל היא צבע מוקה בהיר."
"הבחורה שחומה כמו תמניה שהרגע ירדה ממרבד הקסמים. אם באמת חשוב לך מישהי בהירה, רד מהעניין".
אם אומרים לך ש:
"לא הייתי אומר שהבחור שמן. הוא פשוט בחור חזק. יש לו נוכחות."
"הבחור כל יום אוכל ארוחת בוקר במרציאנו, צהרים בהלו תימן, ארוחת ערב בקפה רימון. לכן הוא שמן כמו שהוא נראה".
אם אומרים לך ש:
"הבחורה נראית טוב מאוד! . אה, יש לה עינים מהממות!."
"לבחורה יש לוק כללי של ספרנית בפוטנציה. הדבר היחיד שאפשר לומר שיפה אצלה זה העינים ספק ירוקות שלה ".
ויש עוד, אבל הבנתם את הפואנטה.
בקיצור- אני לא מבין מה הבעיה לאנשים לייחצן את המראה שלהם כמו שהוא בלי לנסות לייפות את עצמם.
חשבתי לכתוב על העניין קטע ממצה, אבל החלטתי שיהיה יותר מעניין לכתוב את זה בצורת "מילון חרדי שידוכי".
אז ככה: אם אומרים לך ש: "הבחורה לא רזה ולא שמנה. ובכלל, מי אוהב בכלל לראות את כל השחיפות האלה". מה שמתכוונים בעצם זה ש: הבחורה שוקלת לא פחות מ80 קילו. היא לא שומרת על כושר, ומשכנעת את עצמה שזה בריא לאכול ממתקים.
אם אומרים לך ש: "לא הייתי אומר שהוא חתיך. אבל הוא בחור נאה. לגמרי". מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: הבחור נמוך, נראה סתמי, מחוצ'קן, עם משקפיים שאפשר למכור את העדשות בתור חלונות קדמיים של אוטובוס.
אם אומרים לך ש: "תראה. לא הייתי אומר שהבחורה כהה. היא לא בהירה כמו שלג. אבל היא צבע מוקה בהיר." מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: "הבחורה שחומה כמו תמניה שהרגע ירדה ממרבד הקסמים. אם באמת חשוב לך מישהי בהירה, רד מהעניין".
אם אומרים לך ש: "לא הייתי אומר שהבחור שמן. הוא פשוט בחור חזק. יש לו נוכחות." מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: "הבחור כל יום אוכל ארוחת בוקר במרציאנו, צהרים בהלו תימן, ארוחת ערב בקפה רימון. לכן הוא שמן כמו שהוא נראה".
אם אומרים לך ש: "הבחורה נראית טוב מאוד! . אה, יש לה עינים מהממות!." מה שמתכוונים בעצם לומר זה ש: "לבחורה יש לוק כללי של ספרנית בפוטנציה. הדבר היחיד שאפשר לומר שיפה אצלה זה העינים ספק ירוקות שלה ".
ויש עוד, אבל הבנתם את הפואנטה.
בקיצור- אני לא מבין מה הבעיה לאנשים לייחצן את המראה שלהם כמו שהוא בלי לנסות לייפות את עצמם.
האמת, (כשמבררים אצלי), הבחורים התימנים הכי חופרים על הצבע....
נשלח ב-30/10/2011 16:22
משתדכת כתב:
[
אם אומרים לך ש:
"תראה. לא הייתי אומר שהבחורה כהה. היא לא בהירה כמו שלג. אבל היא צבע מוקה בהיר."
"הבחורה שחומה כמו תמניה שהרגע ירדה ממרבד הקסמים. אם באמת חשוב לך מישהי בהירה, רד מהעניין".
משתדכת מוחה בזאת על גזענות המוכרזת בגלוי בשורות נגד אנשים שחומים, ותימנים ! ולא בהירים !