| נשלח ב-31/1/2009 18:55 |
|
| |
על ג'נטלמניות אמיתית וג'נטלמניות מזוייפת (בע"מ)
בס"ד
מהו ג'נטלמן?
אתה ג'נטלמן כי אתה משלם על השתיה במלון.
אתה ג'נטלמן כי אתה משלם על המונית חזרה.
אתה ג'נטלמן כי אתה משלם על התכשיט לכבוד החג.
אתה ג'נטלמן כי את משלם משלם משלם ומשלם ו... עוד פעם משלם.
למה לא תהיה ג'נטלמן כי אתה...
מגיש כוס קפה למיטה.
שוטף את הבית/כלים לפני שהיא מגיעה.
נכנס הביתה על קצות האצבעות כדי לא להעיר אותה.
האם ג'נטלמניות זה רק מתי שקל לך.. להוציא כסף?
האם ג'נטלמניות זה לא מתי שקשה לך ואתה בכל זאת עושה?
האם ג'נטלמניות זה לא בתרגום לאידיש "מנט'ש" בתרגם לעברית "אדם" ובקיצור, מישהו שמסוגל להעביר על מדותיו ומכבד ודואג ולא איזה ספונסר לתכשיטים?
ובכלל... למה יש רק ג'נטלמנים ולא ג'נטלמניות?
שאלה מורכבת אה? כן, שלא יהיה לכם משעמם השבוע!
ואם בכל אשכול אני דואג שלא יסטו מהדיון המקורי באשכול זה הערה זו תקפה בדיון זה ביתר שאת...
למה? כי זה אשכול שלי...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 01/02/2009 14:31:56
חדש! מאורסים בעדכון יומי.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/11/2011 14:33:25
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 14:33 |
|
| |
הקפצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 14:32 |
|
| |
זה יפה, אני אף פעם לא חשבתי לשלם על הגבר בפגישות... אולי זה בגלל שאני לא סוחבת פגישות? לא יודעת. אבל בפגישות מתקדמות זה בהחלט יכול להיות רעיון. נחשוב על זה...
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 13:12 |
|
| |
קרה לי מס פעמים שבחורים ממש התנגדו לשותפיות הזו. כאילו אני גוזלת מהם
את התפקיד שלהם, את החלק שבו מצפים שהם יוכיחו את עצמם.
יש שלב שבחורה רוצה להרגיש בנוח ולא מחפשת את גינוני הנימוס או את ההרגלים
שהוטבעו. רוצה להרגיש חברה, לזרום טבעי יותר, לצאת מהמלאכותיות.
ואלו שאיפשרו לי את ההרגשה הטובה הזו, אני מוקירה להם על כך.
תוקן על ידי משתוקקת ב- 02/02/2009 13:08:53
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 12:54 |
|
| |
משתוקקת
לפני כמה שנים אני נפגשתי עם בחורה ובפגישה 3 רצתה לשלם ואני הרגשתי לא נעים שהיא משלמת, כי התרגלתי שאני משלם תמיד ואף פעם לא קרה לי שבחורה אמרה הפעם אני ישלם ,
לכן אמרתי לה מפתאום וכו בסוף היא שלמה , ופגישה 4 אמרה שכל פגישה כל אחד בתורו ישלם לפי הסדר , וכך היה עד פגישה 14 משהו כזה לא ספרתי ,
אני עד היום מעריך אותו על זה הייתה הוגנת מאוד ,
לכן לדעתי זה לא אגו אלא כך הרגלנו בן משלם ,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 23:58 |
|
| |
לענ"ד, עדיף גבר שלא מבין נשים, כי חונך בחינוך נפרד, מגבר שמזלזל בנשים כי חונך עמם ביחד מהתחלה.
כמובן שכמו בכל דבר הכי טוב זה באמצע, להתנהג לאשה די בשוויון, תוך הערכת יכולותיה האישיות, במנותק מזה שהיא אשה (ולהיפך). הבעיה היא שבמערכת של שידוכים/פגישות/דייטים לא ניתן להתעלם מהמגדר של כל אחד מהנפגשים (בין היתר כי אנו לא מלאכי השרת).
גם חז"ל הבינו שאשה נאה מרחיבה דעתו של אדם, אולם יש לשים לב למושג, מרחיבה דעתו, קודם שתהא לו דעת איזו אשה לבחור והיופי ירחיב אותה, אם אין לו דעת הוא יבחר לפי יופי בלבד אך אז הוא ישאר בלי דעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:35 |
|
| |
צודקת. אני בעד!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:29 |
|
| |
היו קטעים שנהניתי, היו בו דברים שבהחלט מצאו חן בעייני אבל ההתנהלות שלו שיגעה אותי. מצטערת. מחפשת מענטש, ולא ג'נטלמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:24 |
|
| |
לא הבנתי למה ביטלת אותו. לא נהנית בפגישות איתו או שבגלל הקטע הזה? לא הצלחתי להבין. סורי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:08 |
|
| |
צודקת. קשה להם לשער מה אנחנו באמת מחפשות בהם. ולכן הם מבזבזים כל כך הרבה תחמושת במקומות הלא נכונים.
ובקשר אליו, הוא לגמרי לא כזה בחור מסכן. מה שתיסכל אותי מאוד. אבל לא היה מנוס. חתכתי מיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:05 |
|
| |
חחחח, עזבי עוד איזה בחור מסכן שחושב להיות ג'נטלמן... תאמיני לי אם הם היו יודעים מה בחורה בימינו באמת מחפשת הם היו מפסיקים עם כל ההצגות האלה כבר מזמן. אבל מה לעשות גם כאלה יש.
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:03 |
|
| |
ג'נטלמן... היה פעם אחד שהחנה את הרכב די רחוק מהגן בו ישבנו. מאוחר, כשהלכנו אליו, כברת דרך די ארוכה , הוא הרגיש נורא ואיום -"אוי ווי, אולי תחכי לי פה? אני אביא את הרכב. באמת, ממש לא נעים לי...." הסברתי לו שוב ושוב שאני אוהבת ללכת וממש נחמד לי אבל הוא בשלו, "איזה מן גבר אני. לא מתחשב בבחורה וכו'". זה עיצבן אותי. אני תינוקת? או אולי קשישה באה בימים? הגיעה לו לו סטירה על זה. יודעים למה? כי שאר ההתנהלות שלו ביחסים ביננו היתה מביישת. נטולת כל התחשבות ורגישות ומנטשיות. אבל את זה הוא לא הבין. לא נחשב בעייתי בעייניו. רק הג'נטלמניות שנהרסה לו הטרידה אותו. והכי הכעיס אותי שאח"כ סיפר לי שהחברים שלו בישיבה צעקו עליו - איך אתה מתנהג? ככה סוחבים בחורה? על ההתנהגות שלו, שידעו גם עליה, לא העירו לו לרגע...
מבינים כמה מהר העפתי אותו.
ג'נטלמנים זייפנים, צאו מזה. זה לא קונה אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 18:25 |
|
| |
יפה שנפרדת למרות הקושי, וחבל שלקח לך להבין 7 פגישות. זה רק מראה לך לא להתעכב על כאלה דברים. אני יכולה לומר לך שאני שנה וקצת בשידוכים, אני לא מתעקשת על מראה חיצוני. כמובן שעל מימדים מוגזמים ולא נורמטיביים אני לא מדברת. אבל אני חושבת שיש דברים חשובים יותר מיופי. אם הוא לא "חתיך הורס" כזה שכל האוכלוסיה עוצרת נשימה כשהוא עובר, זה לא מפריע לי. אני הייתי יורדת מבחור שהיה מדבר רק על היופי שלי. זה לא הדבר היחיד שיש לבחור/ה להציע. זה דבר שולי שהחלק החשוב שלו בא לידי ביטוי אחרי הנישואים. אני ממש נגד הסתכלות יתירה על חיצוניות. לא אמרתי שלא בכלל, אבל לא להתמקד בזה.
אבל אני בהחלט חושבת שזה מעולה שהורדת בחורה יפה בגלל התובנה שמה שיש לה להציע, חוץ מיופי, לא מספיק לקשר נישואים
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 17:28 |
|
| |
bekie20
צודקת מאוד , אבל זה לא קשור לאיך תראה אחרי הריון,
הם מסתכלים רק על יופי ועל התאמה פחות , אחרי החתונה שהכל התלהבות נגמרת נשאר ההתאמה שאולי אין ,ואז מבין לאן נכנס,
אני מדבר גבוב גבוה אני נפגשתי עם בחורה שהייתה יפה מאוד והסתכלתי כמעט רק על היופי שלה והיא באמת הייתה מיוחדת על שאר דברים פחות אולי בכלל לא, אחרי 7 פגישות הבנתי
שאולי היא יפה אבל דברים שחשובים לקשר ארוך אנחנו לא מתאימים ונפרדנו, האמת היה קשה להיפרד ,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 16:26 |
|
| |
אלי, המחלה הזאת של תשומת לב יתרה למראה חיצוני נפוצה יותר אצל הבחורים יותר מאשר הבחורות. כמובן יש יוצאים מן הכלל, אבל רוב הבחורים רוצים דוגמניות ושוכחים שאחרי הריון אחד כל המראה היפה נעלם...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 16:06 |
|
| |
BEKIE20
כי הם רוצות חתיך גבוה חכם עשיר אקדמאי וכו וכו יש כאלו בחורים לא הרבה לכן אמורות להתפשר ולקבל חלק מהנ"ל ,
לא מדבר על כל הבנות רק על חלקן בלבד ,
סתם אחת
יש כאלו רק צריך לדעת להבחן אותם בפגישה ולדעת שזה אמיתי המידות שלו ולא משחק,
|
|
|
|
|