בית פורומים בחדרי חרדים

מעיישע ניירא באדמו"ר שנכנס לגדרו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2009 06:58 לינק ישיר 
מעיישע ניירא באדמו"ר שנכנס לגדרו

המעיישע הגיע היישר לתיבתי האישית מאת עד ראיה

הסכיתו ושמעו

למה נכנס האדמו"ר לגדרו?

אתמול בערב בשלהי הסעודה השלישית לאחר שנדלק האור בבית מדרשו של האדמו"ר, ועיניו חדלו מלפלבל כלפי מעלה. ביקש האדמו"ר מהגבאי המסור שיפנה את חלקת השולחן שלפניו משיירי הערינג והטחינה, ורק לאחר מכן החלו בניו לסייע בידו.

הגרבג"צ שליט"א והגרבדילבו"צ שליט"א משני צידיו עזרוהו לעלות על השולחן, כשהקהל מסביב נע ברגש ואינו מבין מה קורה כאן, מה האדמו"ר הולך לעשות.

להפתעת כולם לקח הרבי כוס חד פעמית, חורר את התחתית בסכין הקדוש, וכך כשדמוי הרמקול בידו הימנית הכריז האדמו"ר ברטט רגש וזיע: אני החלטתי להכנס לגידרי.

אמר ולא יסף, ממש עצור במילין.

הקהל שזכה להיות נוכח במחיצת האדמו"ר בעת ההכרזה, חש והרגיש כי הוא נוכח בדבר שקשור לעולמות העליונים, ממש ניירא ואיום.

לאחר צאת האדמו"ר בסיומה של תפילת ערבית שנאמרה במתינות ורגש נוראים ממש הניתנים למישוש, הסביר החוזר של הרבי את הסברם של המילים: האדמו"ר מנסח כעת הודעה לעיתונות שתופץ ביום הבחירות, בשורה הראשונה של ההודעה כתוב כי 'האדמו"ר יוצא מגידרו' להצלחת הרשימה. אך דא עקא שהאדמו"ר עדיין לא חזר לגידרו מאז יציאתו האחרונה בבחירות לעיריה, הרי שעתה יומיים לפני הבחירות לכנסת נכנס האדמו"ר לגידרו כמנהגו מידי בחירות.

ואז הרעים החוזר בקולו ואמר: לאחר שבמערכות האחרונות לא עזרה היציאה מגידרו של האדמו"ר, לכן הפעם יוצא האדמו"ר גם מדעתו. וחובה עלינו ליישם את אשר יאמר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 21:23 לינק ישיר 

מישהו יכול להסביר מה זה והגרבדילבו"צ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 20:16 לינק ישיר 

משתאה
לפני שאבקש את סליחתך.
כבר ציינתי שהסיפור הגיע אלי לתיבה האישית.
הציפיות שאתם מפתחים, שאכיר את כל אשכולות הפורום בע"פ, מופרזות מעט.

ולאחר שביקשתי סליחה, אבקש להודיע.
נא לא לשלוח יותר מעיישיות נויראויס לתיבה האישית, אני מסתדר לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 10:37 לינק ישיר 

אני לא צריך את הקרדיט, אבל בהחלט את השלמונים שאתה מרוויח על הנוראות אני חושב שאתה צריך לפחות להציע לי כמה אחוזים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 10:27 לינק ישיר 

שאלה,
האם לקרוא לגולם "אדיוט" או "טמבל", זה לא "זורק אבן למרקוליס"?
איך מסבירים לו שהוא צריך לשנות כיוון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 10:22 לינק ישיר 

גוילם, ליכלכת.

עד שהפכת לפרפר אתה חוזר להיות גולם???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 08:49 לינק ישיר 

עד ראיה אחר סיפר,כי כשניסה האדמו"ר לחזור לגדרו,התברר להוותו,כי כמשל חז"ל הידוע אודות השועל והענבים,נתקיים בו ברבע שליט"א מאה"כ "שמועה טובה תדשן כו' ",ואיננו מצליח להכניס בחזרה את כל הדשן פנימה לגדר.
לכתב מעיישע נודע כי כוחות חילוץ מטעם זק"א,הסהר האדום ואונר"א שסימנם ג' הוזעקו למקום,והצליחו לאחר מאמצים גדולים להרחיב את הגדר,ע"מ שיהיה  למספיק גדר לכל הרעבע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 07:51 לינק ישיר 

לפחות תן קרדיט לניק שפרסם את הסיפור כבר אתמול בבוקר? עד כמה הציבור מטומטם נראה לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 07:46 לינק ישיר 

הגולם כתב:

להפתעת כולם לקח הרבי כוס חד פעמית, חורר את התחתית בסכין הקדוש, וכך כשדמוי הרמקול בידו הימנית הכריז האדמו"ר ברטט רגש וזיע: אני החלטתי להכנס לגידרי.

הגביע הקדוש מפלסטיק עם החור בתחתיתו, עומד למכירה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 07:25 לינק ישיר 

שפתיים ישק. או משהו אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מעיישע ניירא באדמו"ר שנכנס לגדרו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext