העסקת פלשתינאים ע"י יהודים - צורך, או התאבדות ?
היססתי אם להביא לכאן את הידיעה שפורסמה באחד הישובים, נחשבים קנאים לארץ ישראל, בקשר להעסקת ערבים
על ידי יהודים, תופעה שהפכה להיות כמו סם ממכר, ולמרות שהערבים האלה, שאינם ערביי ישראל, טובחים בנו
ורוצחים אותנו - ממשיכים יהודים חילוניים כדתיים, להכניס פלשתינאים לישובים שונים, לשלם להם כסף -
וכולנו משלמים את הדמים.
התוצאות הרות אסון, לא רק מבחינת ההתבוללות הנוראה, וחשיפת מידע לפלשתינאים ומחבלים שבקלות יכולים לדעת
זמנים של אירועים, אתרים יהודיים ועוד כדי לפגע בנו, אלא, כפי שתקראו את המכתב הבא, שנכתב ע"י יהודי (כמובן
אצניע את השמות והפרטים כדי לא להביא לחשיפה מלאה של המקרה), מתערבים בקהילה היהודית, מתחברים
עם בעלי עמדה בקהילה הזאת, ומכניסים טומאתם לארץ הקדושה שלנו, בעזרתם האדיבה של יהודים שכסף הפך
להיות עגל הזהב שלהם ואין בלתו.
להלן חלק קטן ממכתב שנשלח לקצין בטחון בישוב מסויים, חשובה דעתכם:
בתאריך 22-12-2009 התלוננתי בפניך על פועל ערבי מ*** – *** שמו, אשר הגיע לביתי בשעות הבוקר ללא ליווי של אף אחד ואיים על אשתי . למותר לציין, שעבודתו של אותו עובד הופסקה אצלנו בשבוע הקודם עקב חוסר מקצועיות ונזקים שהוא גרם לנו. ביקשתי ממך לבדוק מי הכניס אותו ליישוב ובכך נתן לו את האפשרות להגיע אל ביתי בחופשיות ואף לאיים על אשתי. מאחר ולא קיבלתי תשובה, שלחתי לך תזכורת נוספת בתאריך 04-01-09 , מסתבר שלקח לך זמן לבצע "בדיקה מעמיקה" כך שרק בתאריך 11-01-09 שלחת לי מכתב תשובה.
למותר לציין שתשובתך התבססה על עדות שקר של תושב היישוב – נער כבן 20 בשם *** , שהחליט מסיבה שאינה ברורה לי עד היום ל"מכור את נשמתו לערבי" וכמו גם עדות שקר של הפועל עצמו ועוד מספר אנשים שאינך מוכן לחשוף את שמם. כשאתה רכוב על "גל ההצלחה" של "חקירתך המסועפת" וכשאתה מרגיש על "גג העולם", הצלחת (בכישרון לא מבוטל, יש לומר) להפוך אותי ואת משפחתי ממאשימים לנאשמים והטחת בנו רפש, תוך כדי שאתה מעביר את הפוקוס ממחדלי השומרים שלך, אל משפחתי והופך אותנו לשעיר לעזאזל של מחלקת הביטחון על כל מחדליה. האם ברור לך מה יכולות להיות ההשלכות של עדות שקר, כאשר היא באה מפי מספר אנשים כנגד תושב אחר? הרי יכלו להאשים אותי בכל דבר שרק היה עולה על דעתם ואתה היית "אוכל" את זה כמו כלום.
זוהי רק הפתיחה של המכתב המזעזע שבהמשך מראה שרשרת של שקרים שנועדו להגן על אותו ערבי, שאני אישית
ראיתי אותו מסתובב באותו ישוב, ויודעת ושומעת את דברי הבלע שלו על נשות הישוב הצנועות, חלקן הגדול שייך למגזר
הדתי, איך ללא בושה הוא מטיל כתמים על הציבור היהודי - ויהודים ממשיכים להעסיק אותו ושכמותו.
ובכן, אהבת ארץ ישראל היא לא רק מילה, יראת שמיים ותורה מחייבים אותנו לא רק לבטא את אהבתנו ויראתנו בצורה
חיצונית אלא גם פנימית, כאשר על כל אחד מאיתנו מוטלת החובה להפעיל חשיבה על כך שכל ישראל ערבים זה לזה,
וברגע שאנחנו משחררים את הרסן ונותנים לאוייבים שלנו פרנסה ולחם, אנחנו עשויים לפגוע ביהודי יקר וצדיק, בגלל
מעשינו שלנו.
דעתכם חשובה, אשמח לקרוא אותה.
תוקן על ידי 3ברית ב- 20/02/2009 11:45:25
 |
|
|