חלק נכבד מחברותי נשואות ויצא לי לדבר איתן והן אמרו לי תשמעי :
עצה שלי, אל תתחתני כל כך מהר. כל מה שאומרים על גן-עדן של פרפרים בבטן ואושר אדיר. נצלי כל רגע ברווקות ואל תמהרי לשום מקום. ..
כרגע אני בדילמה גדולה לא יודעת מה לעשות לפנות לימין או לשמאל ..
אנא ממכם עצו לי עצה !
תודה מראש !
תוקן על ידי אסיק_good ב- 22/02/2009 21:41:57
נשלח ב-24/2/2009 00:04
לכל דבר טוב יש חובות וזכויות. וככל שהדבר טוב/יקר יותר החובות גדלות ג"כ.
הנישואים הם לא דבר של מה בכך.. יש בהם אושר ואחווה ועם זאת יש בהם גם חובות: ניהול משק בית, פרנסה וכו'.
וזה פשוט תלוי מאיזה צד מסתכלים על הנישואין מהצד של החובות או מהצד של הזכויות.
ובתכלס: אם את לא מאורסת תעודדי את עצמך בכל החובות שנחסכות ממך ותמשיכי לשמוע ולצאת מתוך שאיפה לחוות את הזכויות....................
תוקן על ידי חיה_770 ב- 24/02/2009 0:04:17
הצלחה היא להשיג את מה שאתה רוצה,
אושר הוא לרצות את מה שהשגת!!!
נשלח ב-23/2/2009 20:40
אממ.. נראה לי.. שהכי טוב לנצל את כל מה שבדרך.. הווי אומר, כעת את רווקה - תשמחי עם זה ותנצלי את זה, אבל אל תדחי שום הצעות. כי ברגע שתנשאי - את לא רווקה, אבל יש מספיק מה להינות עם זה!!!!
נשלח ב-23/2/2009 20:31
בסד
אכן ישנם אנשים שאינם נהנים כ"כ מחיי הנישואין שלהם כמו בחיי הרווקות, ישנם יוצאי דופן, באופן כללי, "לא טוב היות האדם לבדו" זה לא רק פסוק. זה הרבה יותר מכך, צורת החיים היא בזוג, מה שאומר שכל דבר שלא תעשי בתור רווקה, זה לא יהיה "זה". תמיד ישנו מחסור מסויים שהלב מרגיש אותו.
אם את מרגישה שאת בשלה נפשית להקמת בית, (ומסתבר שכך, על פי גילך..) אז תחפשי את חתנך.
אני מאחל לך שזה ילך לך בקלות, אני די חדש בעניין השידוכים וכבר נמאס לי מכל העסק הזה, אני "מת" שפרק הזמן הזה יסתיים.
.
זיווג הגון ורוב נחת לכולנו!!
נשלח ב-23/2/2009 16:46
חלףעםהרוח, בולשיט כזה טרם שמעתי בכל ימי חלדי על האדמה.
לא תמצאי אף אחת שרוצה לחזור להיות רווקה.
טוב, חוץ ממקרים קשים...
נשלח ב-23/2/2009 14:44
את עושה בשכל !!! בהצלחה בע"ה !! { זה לא אמור להיות : חלפה עם הרוח ??!!!!! חחחחחח }
נשלח ב-23/2/2009 14:38
חלף אל תרוצי לזה תלכי לזה בקלילות החברות שלך מבטאות את מה שהן מרגישות היום שהחיים לא רק דבש ושהיה מתאים להן הפסקה אבל החיים לא נתנהלים ככה. את רוצה לשמוע את האמת (ואני לא מתכוון שהן משקרות) תשאלי אותן אם הן מוכנות לוותר על הבעל שיש להן ועל הילדים אם יש להן בשביל לחזור לתקופה של הרווקות ולחזור לספק הזה של מי החתן שלי ומתי אני כבר אתחתן? אני מבטיח לך שאף אחת (חוץ ממישהי שממש נדפקה עם השידוך שלה) לא תהיה מוכנה לחזור לזה.
את בגיל המתאים אבל אל תקחי את זה כבד
נשלח ב-23/2/2009 14:21
בהצלחה ובקלות..
ריצה קלה..
נשלח ב-23/2/2009 14:12
זה מה שאני עושה רצה על זה...
גם שאומרים לי לא , אני רצה לתקופת השידוכים !
נשלח ב-23/2/2009 14:03
אם את בת 20 אז לכי על זה ....כמה שעושים יותר השתדלות הסיכוי יותר גדול { בצירוף תפילות ומצוות כמובן...}
נשלח ב-23/2/2009 09:11
חלף עם הרוח,
מצד אחד החברה שלך אמרה דבר נכון !
שתנצלי את הזמן הזה !
הזמן הזה עם החברות ,הטיולים מהסמינר ה"צחוקים " עם החברות -חולף ולא חוזר !!!!!
מסיבות פיז'מות כל מיני ימי כייף למיניהם כרגע את חופשיה אין לך עול של בעל ילדים וכדו..
הפרק זמן ברווקות חולף וניגמר עם ה נישואים . אחרי ה"טבעת " אלו חיים אחרים
התפקיד אחר, יש עול יש אחריות יש שיתוף פעולה עם בן הזוג יש "כייף" מסוג אחר
יש נסיונות יש מכשולים יש מצבים לא נעימים אבל וכמו ש.. נועה אחת אמרה ברגע שאת מצליחההתפקיד ומתגברת על הניסיונות אין אושר וסיפוק יותר גדול מזה יותר מכל חיי הרווקות כי האושר הזה הוא אושר פנימי של הנשמה !
רק תלוי בגיל עם זה מעל גיל 20 אז מצויין לצאת לשידוכים אם אז מתחת לגיל 20 הייתי אומרת
"אחותי אל תמהרי תנצלי עוד את חיי הרווקות !
נשלח ב-23/2/2009 02:08
חלףyםהרוח כתב:
חלק נכבד מחברותי נשואות ויצא לי לדבר איתן והן אמרו לי תשמעי :
עצה שלי, אל תתחתני כל כך מהר. כל מה שאומרים על גן-עדן של פרפרים בבטן ואושר אדיר. נצלי כל רגע ברווקות ואל תמהרי לשום מקום. ..
שאלה קטנה לי אלייך.
באם תדעי ש'גן-עדן של פרפרים בבטן' לא קיים,
ו'אושר אדיר' לא יהיה לך,
אזי נגוז הוא החלום?
אפסה לה התקווה?
ובמילים פשוטות..
לא תתחתני?
נשלח ב-23/2/2009 00:44
נועה כל מילה שווה פנינה.
נשלח ב-23/2/2009 00:40
למה זה כ"כ מוכר לי מאשכול אחר?
נשלח ב-23/2/2009 00:29
ממפפ כתב:
לפנות ימינה או שמאלה זה לא כ"כ דילמה,
כי כפי שידוע לבחורה אפילו בגילך זה לא בדיוק נתון בידינו....
בין אם חברותייך צודקות ובין אם פחות,
כרגע את רווקה!
ובחיי הרווקות יש רגעים יפים שלעולם לא יחזרו- זה וודאי!!
אז, נצלי אותם....
מצטרפת.
נשלח ב-23/2/2009 00:01
מר זוכמיר שאל שאלה שאילתית במיוחד...
דעתי היא שכל נותני עצות החינם לניצול רגעי האושר שלא ישובו לעולם אכן צודקים בעצתם, הזמן חולף לו ביעף...
אך דברים אלו לא נאמרים מבינה יתרה או מקנאה אלא פשוט מרחמים ובעיקר ממבוכה...
הם לא ממש יודעים כיצד להתמודד עם היצור המוזר הזה שטרם טרח לעשות את המובן מאיליו ופשוט להתחתן. כאילו, מה הסיפור שלכם? מה כזה ביג דיל בלחבב אחד/ אחת מכל אלה שאתם פוגשים ולסגור ענין?!
אז נכון, עלינו לנצל כל רגע רווקי פנוי אך גם לא להפסיק לרגע לרצות את מה שחברינו לא כזה ממליצים.
אם זה כזה שווה או לא- אנחנו נשפוט בעצמנו בעז"ה!