בית פורומים הנה ימים באים

פוליטיקה למה לי עכשיו!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2009 20:42 לינק ישיר 
פוליטיקה למה לי עכשיו!!!

שרת החוץ, ציפי לבני, נפגשת בשעה זו במלון דן בתל-אביב עם השליח האמריקני המיוחד למזה"ת, ג'ורג' מיטשל. השניים ידונו באינטרסים המשותפים לישראל, ארה"ב והמדינות המתונות באזור.

"אני מאמינה שאנו חולקים את אותם אינטרסים. כולנו מבינים את מהות האיומים הנשקפים לנו. נשוחח על רקע הכינוס הצפוי של המדינות התורמות לעזה במצרים בשבוע הבא. ישראל מאמינה שיש לסייע לצרכים ההומניטרים, אך יש לעשות זאת בדרך שלא תחזק את חמאס", אמרה לבני.

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/02/2009 20:38:04

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2009 23:26 לינק ישיר 

אובמה לנתניהו: לא אקבע תאריך יעד לאיראן

אחרי פגישה ארוכה מהמתוכנן, הצהיר הנשיא כי ארה"ב לא תציב תאריך יעד מלאכותי למגעים עם איראן. עם זאת ציין כי היה רוצה לראות התקדמות עד סוף השנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2009 17:29 לינק ישיר 

ביבי הולך עכשיו בדקות האלו להיפגש עם ברק אובאמה
למישהו יש השערות מה הולך לקרות שם
או מה יצא מהפגישה הזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2009 22:24 לינק ישיר 

יועציו של ביבי טוענים שלא יהיה משהו דרמטי.
אבל נראה שהם רק רוצים להרגיע את הרוחות, ובאמת עומדת להיות סערה בישראל מהפגישה הזו-אם ביבי יתאם עמדות עם אובמה, או לחילופין הרגשת פירוק ביחסים בין ישראל לארה"ב במקרה שנתניהו ישאר איתן בדיעותיו.
א-קיצר ביבי [ואנחנו] הולכים להדפק מכל הכיוונים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2009 03:03 לינק ישיר 

האם הולך להיות משהו דרמטי בפגישה שם או עולם כמנהגו נוהג?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2009 02:11 לינק ישיר 

היחצ"ן שלו זאג: "לא יתחייב על שתי מדינות"...

חב"ד מאנט פנימיות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2009 01:32 לינק ישיר 

רה"מ המריא לוושינגטון לקראת פגישתו עם הנשיא אובמה

פורסם:  17.05.09, 00:31

ראש הממשלה בנימין נתניהו המריא לוושינגטון, בירת ארצות הברית, שם ייפגש עם הנשיא האמריקני ברק אובמה.

נתניהו צפוי לדון עם אובמה באיום האיראני ובתהליך המדיני מול הפלסטינים. ההצעה הישראלית תתמקד בהקמת צוותים אמריקנים-ישראלים שיעסקו בסוגיות הביטחון והמדיניות מול הפלסטינים ומדינות ערב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2009 00:19 לינק ישיר 

מסכים איתך בכל מילה האמת שקראתי רק את החצי הראשון ולא את החצי השני כמובן הכתבה מYNET כך נראה לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2009 00:15 לינק ישיר 

המשקיף, מאיזה אתר שלפת את הכתבה האנטי-חרדית שהבאת לפני כ-5 תגובות?
הם יודעים לכתוב ממש טוב...
אבל רק מתי שהם רוצים לעורר את זעם הקהל על החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/4/2009 17:26 לינק ישיר 

kobi36 כתב:
אני יענה לך בכללי 
צריך להרכיב את הממשלה בשרים שיש להם נסיון וידע
כמו למשל : שר בריאות =פרופסור , שר אוצר = בנקאי או מישהו שקשור לבנקים ,
שר תעשיה = תעשיין , שר משפטים = עורך דין במקצועו , שר תחבורה = מישהו שמבין בכל ההקשר
של רכב .
אלה רק דוגמאות שלדעתי יעזרו .
תתקנו אותי אם אני טועה ואני לא אכעס

אתה לא טועה בכלל, הבעיה היא שהלוואי שזה היה כזה פשוט.
אפילו לעניין משרד הבריאות לא הבנתי למה אין שר בריאות אלא רק סגן שר.
אחרי שקראתי על הסמכויות של סגן שר, הבנתי פחות או יותר שהסמכות שלו היא ממש אפסית, אז שבעניין כ"כ חשוב כמו בריאות אין היגיון, אז מה לנו כי נלין על שאר המשרות שאין בהם היגיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 16:48 לינק ישיר 

לגלגל את ההודעה עד למטה לקרוא ואז לגלגל למעלה קצת ועוד קצת כך אפשר לקרוא את ההודעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 16:43 לינק ישיר 

השר ליברמן: מי שרוצה שלום - שיתכונן למלחמה  

הפלסטינים ומדינות המערב לא יקבלו בקורת רוח את נאום הכניסה לתפקיד של שר החוץ אביגדור ליברמן, שמשך ימינה וקרא לוותר על הוויתורים. לקודמתו בתפקיד הבהיר: ישראל לא מחויבת לאנאפוליס. לבני: הבנתי למה לא נכנסתי לממשלה

ממשלה חדשה - מדיניות חדשה. אחרי שהפלסטינים הביעו דאגה מחילופי השלטון בישראל, הציג היום (ד') שר החוץ הטרי, אביגדור ליברמן, את עמדתו בנושא הסכסוך הישראלי-פלסטיני. בטקס חילופי השרים במשרד החוץ אמר ליברמן, כי "מי שחושב שבאמצעות ויתורים יזכה להערכה ולשלום - טועה. המצב הפוך, זה יביא עוד מלחמות". השרה היוצאת ציפי לבני לחשה באוזנו אחרי שנאם: "השתכנעתי שעשיתי בחוכמה שלא הצטרפתי לממשלה".

ליברמן, המשמש גם כסגן ראש הממשלה, נשא נאום תקיף ביותר, שלא מן הכתב. דבריו לא יתקבלו בנחת, לא אצל העמיתים הפלסטינים המתונים למשא ומתן לשלום, לא במדינות אירופה ולא בארצות הברית. "מזה שנגיד את המילה שלום 20 פעם ביום - לא נעשה שלום", הדגיש בנאומו.

השר הטרי שם דגש על דרכו המדינית הצפויה. "מי שרוצה שלום - שיתכונן למלחמה, שיהיה חזק", הזהיר. "אין מדינה שוויתרה כמו ישראל. מאז 1967 ויתרנו על שטח שהוא פי שלושה מגודלה של ישראל. אנחנו הוכחנו רצון. אוסלו התחיל כבר ב-1993 ועד היום לא ראיתי שהגענו לשלום. מתי ישראל הייתה הכי פופולרית בעולם? אחרי הניצחון בששת הימים. היא לא הייתה פופולרית אחרי הסכמי אוסלו א' וב' ג' וד'. ברומא עלינו להתנהג כמו רומאים".

"יש הסכם אחד שמחייב את ישראל וגם אותנו - המאמינים ברציפות שלטונית - וזה לא אנאפוליס", אמר ללבני, שהתערבה בנאומו. "אנאפוליס מעולם לא אושרה בממשלת ישראל".

לדבריו, "ההחלטה שמחייבת אותנו היא החלטה 1505 של מועצת הביטחון, של האו"ם, שהיא בעצם מפת הדרכים".

ומה עם מצרים? אחרי שבעבר קרא להפציץ את סכר אסואן וקרא למובארק ללכת לעזאזל אם לא יבוא לישראל, כעת ביקש להישמע בכל זאת מתון יותר: "מצרים היא גורם חשוב בעולם הערבי ובעולם בכלל. אני בהחלט אשמח לבקר במצרים, אבל גם אשמח שמנהיגי מצרים יבקרו פה, וגם שר החוץ המצרי. אני מכבד אחרים ורוצה שהם יכבדו אותנו, אני בעד עיקרון ההדדיות".

ליברמן נשמע תקיף גם כלפי עובדיו החדשים - אותם הזהיר שימי העבודה מתחילים ב-7:30 וכי פגישת הערב נערכת ב-22:00.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3695794,00.html

תוקן על ידי המשקיף ב- 01/04/2009 16:41:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 14:53 לינק ישיר 
כפיה חילונית בבית הנשיא - עכשיו בטקס חילפי הממשלה.

בטקס חילוף ראש הממשלה אליו מוזמנים סגל א' (שרים,רמטכ"ל,ראש האופוזיציה וכו') הביאו זמרת בלבוש לא צנוע.

כידוע יש בסגל א' שומרי תורה ומצוות-ומחייבים אותם לשמוע שירת נשים!

וזה בבית הנשיא שאמור לאחד את העם

אני רק לא מבין על מה יש לשיר ? ולמה לא להתחשב בשליש ממשלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2009 09:41 לינק ישיר 

*--end switch about number of pictures in article*
ריח השלטון משגע את בנימין נתניהו. הוא מוכן לעשות הכל כדי לחזור להיות ראש ממשלה. לא מעניינים אותו שום עיקרון, שום אידיאולוגיה ושום התבוננות לטווח ארוך. תאוות השלטון מערפלת את מחשבתו, והוא מאבד את הצפון. נתניהו מוכן היום למכור גם את השינוי הכי חשוב שהכניס לחברה הישראלית לפני שש שנים: המעבר מקצבאות לעבודה.

ב-2003 זה היה נתניהו שונה לחלוטין. אז הביא אתו רוח מהפכנית והיה מוכן ללכת נגד הזרם. עם שינוי והמפד"ל הוא הציג תוכנית מהפכנית: השוואת קצבאות הילדים. שיטת הקצבאות קיימת במדינה מאז הרפורמה של חיים בן שחר מ-1975; ניתנת קצבה לכל ילד שנולד, בלי קשר לשאלה אם הוריו עובדים או לא. במשך השנים לחצו המפלגות החרדיות להגדיל את הקצבאות. הואיל והן היו לשון המאזניים בממשלות רבות נאלצה מפלגת השלטון להסכים להגדלה פעם אחר פעם.

השיא היה בשלהי 2000, כשהליכוד חיפש דרך להפיל את ממשלת אהוד ברק ולשם כך חבר לש"ס וליהדות התורה ותמך בהצעתן להגדיל את הקצבאות. בנובמבר 2000 חוקקה הכנסת את "חוק הלפרט", שהעלה את קצבת הילדים לגובה מסחרר של 856 שקל בחודש מהילד החמישי ואילך, לעומת קצבה של 171 שקל לילד הראשון.

כששאלתי אז את ח"כ רובי ריבלין איך הוא מעז להצביע בעד הצעה לא ציונית ואנטי חברתית כזאת, ענה: "זה חוק רע, אך בלי החרדים אין לנו שלטון". "אבל הרי מדובר בחוק שמעודד את הכוחות הלא ציוניים במדינה", הקשיתי. ריבלין ענה: "אני יודע שמתוך 500 מיליון השקלים שיעלה החוק, יילכו 200 מיליון לאותם ערבים שרוצים להשתלט עלינו דרך הדמוגרפיה, אבל אני רוצה שלטון".

ב-2003 הושקה התוכנית להצלת המשק. אחד הסעיפים המרכזיים בה היה קיצוץ חד בקצבאות והשוואתן. התוצאה היתה דרמטית. מספר הילדים במשפחות החרדיות והערביות החל לרדת, ויותר ויותר חרדים וערבים החלו לצאת לשוק העבודה. התברר, שבניגוד לטענות החרדים, גם הילודה אצלם מושפעת ממשתנים כלכליים.

נתניהו התפאר בהישג. המעבר מקצבאות לעבודה, אמר, הוא הדרך היחידה לצאת מהעוני. הוא גם נהג לומר (בשיחות פרטיות), שהמהלך שלו הקטין את הסכנה הדמוגרפית כי עכשיו לערבים ולבדווים יהיה פחות כדאי להביא ילדים לעולם.

אבל עכשיו הכל מתהפך שוב. נתניהו מוכן להעלות שוב את קצבאות הילדים, ואפילו להפסיק את תהליך השוואת הקצבאות (שהחל ב-2003 וטרם הסתיים). התוצאה תהיה, שהקצבאות לילד השני, השלישי והרביעי יהיו גבוהות בהרבה מהקצבה לילד הראשון. וזאת רק ההתחלה. כי המפלגות החרדיות כבר אומרות, שימשיכו לדרוש את העלאת הקצבאות גם לילד החמישי ואילך - על חשבון קיצוצים לילד הראשון והשני. ואמנם, כשהעיקרון של השוואת הקצבאות מחוסל - הלחצים יימשכו; כבר היינו בסרט הזה.

ציפי לבני הסכימה להעלות את קצבאות הילדים ב-600 מיליון שקל בלבד. נתניהו מסכים להעלותן ב-1.4 מיליארד! כל זאת בשעה שמצב המשק היום קשה בהרבה ממצבו לפני חצי שנה; לנתניהו פתאום אין כל מגבלת תקציב. הוא גם הבטיח לחרדים להעלות את הקצבאות החודשיות המשולמות לתלמידי כולל נשואים ולתלמידי ישיבה רווקים במאות שקלים לכל אחד - עניין של עוד חצי מיליארד שקל.

וכך שוב יקופחו המשפחות החילוניות. אביגדור ליברמן לא השכיל להגן עליהן. לא די בכך שזוג חילוני צעיר גם עובד וגם משרת במילואים, עכשיו הוא גם יקבל פחות ממשפחה שאינה עובדת ולא משרתת.

שוב יהיה כדאי יותר לחיות על חשבון קצבאות הילדים ודמי הכולל, ופחות על עבודה. שוב יהיו משפחות גדולות ועניות. שוב יהיה משרד דתות גדול וחזק, שיחלק סכומי עתק לכל מי שאינו עובד ולא משרת. אנטי-ציונות במירעה.

ומה על הסכנה הדמוגרפית, שבה מאמינים כל כך נתניהו, ריבלין וליברמן? גם זה כבר לא מעניין אותם. תאוות השלטון שיגעה אותם לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2009 22:46 לינק ישיר 

אתה יכול לערוך, צריך לגלול לצד שמאל את הפס
זה קורה כשיש תמונות רחבות מדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2009 22:22 לינק ישיר 

תדיגו זה רק אני שלא רואה את הצד השמאלי של ההודעה או שגם אתם ויש לי בעיה אני לא יכול לערוך את ההודעה אז להשתדל לא לכתוב הודעות ארוכות לרוחב אלא לקצר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > פוליטיקה למה לי עכשיו!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext