חשבתי לעצמי אולי במקום לראות פה כל יום שאלות תיאורתיות...
איך תציעו נישואין...בחורה שמנה/מודרנית...וכד'
אולי ננסה לחשוב יחדיו על דרך בה ננסה (לכל הפחות..)
לחתן את רווקי ורווקות הפורום (למי שמעוניין כמובן..)
ואם תשאלו - איך לעזאזל חשבת על רעיון "חכם" כזה ומה הפתרון
אז תשובתי:
א. אתם צודקים.
ב. אולי מפגש אצל חבר פורום (נשוי כמובן!!!) יכול לפתוח פתח להכרת הכותבים...
נא לחשוב לפחות דקה לפני שמגיבים!!!
תודה.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/02/2009 12:25:32
נשלח ב-3/4/2009 11:06
אכן מתוקים דבריך....
אך אל תשכח ש...
בריחה מבעייה איננה הפתרון!!!
נשלח ב-3/4/2009 02:23
אני חושב שכל הכיף פה שהפורום פה לא נועד למטרות של היכרות אלא למטרות לעסוק בבעיות האמיתיות של השידוכים ואין פה את העול שכל בחורה שכותבת פה ישר מציעים לה כל מיני הצעות וכ'ו.
אנחנו פה כי נמאס לנו מהצעות ונמאס לנו מהפגישות למי שנפגש וכאן יש לו קצת רוגע ומקום לפורקן ולכן אין טעם להכניס לפה את מה שאנחנו ברחנו ממנו.
נשלח ב-3/4/2009 02:17
אסכם במשפט אחד:
שבבניקים החוצה!!!
נשלח ב-31/3/2009 01:04
א. הקפצה
ב.כולם מוזמנים ליטול חלק ביוזמתה הברוכה של מרת שרית560
ולנדב את פרטיכם ופרטי חבריכם ע"מ להגדיל אצלה המאגר.
ג. ונחתום בברכת "בזאת השנה"...
נשלח ב-8/3/2009 11:28
זה לא קשור לפורום אלא לפורים¡¡
נשלח ב-1/3/2009 01:36
רעיו מטופש למדי.
נשלח ב-1/3/2009 00:57
זה לא צעד אמיץ, אלא נואש... אתה רואה כאן המון בחורות בהשג יד, וזה מגרה אותך, כי זה נראה יותר קל. הבנות באמת כבר מכירות לבד, אני ממש לא מעוניינת להכיר מכאן אף אחד.. ובטוחני ששאר הבנות גם מסכימות איתי. הלiiiiii, אנחנו באינטרנט.... רק תזכיר לעצמך... ולך תדע מה מסתתר מאחורי הניקים כאן. עוד משהו, לאלוקים יש הרבה דרכים לסדר לך את הזיווג שלך, נראה לי שהוא מסתדר ללא הרעיונות החדשניים/ אמיצים הללו. לך לשדכנית, היא כבר תעזור לך... בהצלחה!
נשלח ב-28/2/2009 22:31
אני מאמין שמי שה' קבע שישתדך מכאן, ישתדך. ולא נראה לי שיש צורך בצעדים אמיצים.
נשלח ב-28/2/2009 21:30
שבוע טוב!
א. אור_לגויים - תודה על הבנתך...
ב. מנהל יקר - אינך צריך לתקוף אותו, הוא פשוט ניסה לייעל את הרעיון.
ג. מי שבכל אופן רוצה לעשות השתדלות מסויימת מוזמן לפנות באישי.
נשלח ב-28/2/2009 19:54
בס"ד
אני שולט ומחליט רק על מה שאני יכול.
וזה אומר על הפורום.
אתה חושב שזה לא קורה??
אולי תנסה גם לבטל את ה'הודעות הפרטיות'?
אני בסך הכל מציע שאם מישהו החליט שהוא עושה את זה, אז לפחות שתהיה לו דרך ליגיטימית.
בכל מקרה .. אתה לא צריך לקחת אישי. אני רק מביע רעיונות, ההחלטות בין כה וכה אינן שלי.
נשלח ב-28/2/2009 19:43
בס"ד
הרעיון שפורום זה יוביל להיכרויות בשום צורה שהיא אינו בא בחשבון!
ברור לך?
בס"ד
א. מהיכן ההנחה שהכל צריך להיות 'קשור לפורום', המושג קשור לפורום הוא דבר הניתן לשינוי, ונוכל אנו (כמובן בעזרתך ה'מנהל',) להחליט מה יהיה קשור לפורום ומה לא.
ב. בכל אופן, אני מאמין שזה כן קשור לפורום, בסופו של דבר הפורום מנסה להוות עזר לרווקים ורווקות שמחפשים את זיווגם, אז אם הפורום יוכל להוות פיתרון סופי, מה טוב!?
ג. בכל מקרה, לא אמרתי שזה קשור או לא קשור, התכוונתי רק לתת לרעיון להיות קצת יותר מציאותי,וקצת יותר 'קביל' מבחינה רוחנית.
צודק.
רק רציתי להציע צורה שונה לרעיון של מחבר האשכול (בערל) בהנחה שישנו עניין דווקא בניסיון לשדך בין רווקי הפורום. או אם אכן מישהו רואה מוצא עניין במישהו אחר.. שיהיה לו אל מי לפנות, ולא לעשות זאת בצורה לא מכובדת כ'הודעה פרטית' דבר שמוביל ל'פגישה פרטית' וכו' דברים שלא היינו רוצים בקיומם.