| נשלח ב-27/2/2009 13:38 |
|
| |
גבול ההתפשרות
קודם כל, אברך את הצטרפותי
אספר קצת על עצמי . קוראים לי תוש . אני בת כך וכך שנים. מה שאומר שאינני צעירה. וכו וכו וכל הבלה בלה שמוכרים לכם בשידוכים...(קיצור , דרוש חתן!!!!)
אעלה בפניכם סוגיה, שלפני שאביע את דעתי והיא ארוכה (ראו הוזהרתם). אראה את דעותכם.
מהו גבול ההתפשרות של בחור או בחורה בבחירת בן או בת זוג לחיים?? והאם צריכה להיות התפשרות?!?!
(אני יודעת שהשאלה כוללנית מידי ואינבדואלית. אבל אשמח לשמוע את תגובותכם דווקא מהכיוונים שלכם)
יאללה סמסו...
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/02/2009 13:35:38
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 18:03 |
|
| |
צריך לבוא בכוונה בתת מודע שאתה יודע שתטרך איפשהו לעגל פינות ולהתפשר, אי אפשר לדרוש ולקבל ב-ד-י-ו-ק כ-ל- מה שרוצים!
מתפשרים על דברים קטנים, על שטויות ופינטוזים קטנים ש"תמיד חלמתי שיהיו לי...."
ומץחילים להתמקד בעיקר ועליו לא מתפשרים!! לעולם!!
הלוואי שלא נאלץ לעשות התפשרויות כלל וכלל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 17:49 |
|
| |
ירון777 אף אחד לא מפחד מתימנים, אני אישית רוצה להתחתן עם תימני בע"ה
חברמן, לפעמים קצת מבאס אותי שאני חושבת לפני שאני מדברת, כי במקרה הזה היתי מעדיפה לא לחשוב וישר לכתוב אבל משהו אומר לי לבלום, ככה שלא אגיד מה אני חושבת עליך. מקווה שתבין!
אסיק לא למחוק!!!!
תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 02/03/2009 17:45:26
תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 02/03/2009 17:45:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 10:48 |
|
| |
לא מתפשרים על כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 09:30 |
|
| |
| ירון777 כתב: |  | | מישהו מוכן להסביר לי למה לכל הרוחות אנשים מפחדים להתקרב לתימנים??? |
|
שלום לך תימני, אני מעדיף לא לפרט, תודה על ההבנה.
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 22:40 |
|
| |
מישהו מוכן להסביר לי למה לכל הרוחות אנשים מפחדים להתקרב לתימנים???
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 22:19 |
|
| |
לא יודעת מה להגיד...
מצד אחד הגיל עושה את שלו, הלחץ מסביב משפיע וכבר מצאתי את עצמי לא פעם בסיטואציה שאח"כ פשוט לא האמנתי איך נתתי לעצמי להגיע אליה. כנראה שהלחץ עשה את שלו והסכמתי לגשת לכל מיני דברים. לא, לא משהו נורא, אבל חסדי שמיים שלא יצא לפועל שום דבר.
כרגע, לאחר הרבה מחשבה, אני לא הולכת להתפשר. בטח לא על עקרונותי החשובים. אבל כן, גם לא על דברים שגיליתי שחשובים לי והסביבה ה"דואגת" לא מבינה מדוע ומצפה שאתפשר.
מצטערת. חיכיתי כ"כ הרבה ואין מצב שאלך על משהו רק כי הזמן דוחק באלו שסביבי...
היום שבו אחליט להתפשר יהיה עצוב מאוד. גם עבורי וגם עבור הבחור. מסכן.
לאף אחד לא מגיע להתארס כשמישהו מתפשר עליו.
בעז"ה היום הזה לא יבוא ואחד מאושר אחר יקדים אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 10:28 |
|
| |
אפשר להתפשר על רקע משפחתי עדה מראה חיצוני (לא מכוער / מכוערת )
השקפות
מידות
סגנון חיים / אופי
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 22:40 |
|
| |
אני אישית לא קורא לזה "התפשרות", אבל גורמים שלא קריטיים הם עדה, (ואני לא מבין מה פסול מצא חברהמ'ן בתמניות), השכלה אקדמית, גובה, וגיל. מה שכן חשוב זה נושאי שיחה משותפים, ואמינות. -"ההודעה סומסה בהצלחה"-
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 22:29 |
|
| |
זו שאלה ממש כוללנית, אבל אני חושבת שלהתפשר אפשר כל עוד אתה לא מרגיש ש"התפשרת". זאת אומרת, גם אם שכלית אתה יודע את זה, בלב אתה צריך להרגיש שהיא הכי טובה בשבילך!!
אם אתה מרגיש "נו טוב, נתפשר ויהיה בסדר"- זה גרוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 21:41 |
|
| |
כבחור גמיש (גם פיזית) אני מאוד בעד התפשרות. אבל לדעתי השאלה האמיתית היא לא גבולות ההתפשרות אלא סדר עדיפויות ואיפה הגבול של קביעת עקרונות, ואני אסביר בדוגמא...כמו רבים אחרים חשוב לי בחורה שניראת טוב ויכול מאוד להיות שבחורה רגילה (אין כזה דבר, כולן מיוחדות) שלא ניראת טוב אני לא יהיה מעוניין בה אאאאאבל אם אני נפגש עם בחורה שההתרשמות שלי ממנה שהיא אישיות מרתקת ובחורה באמת מאוד מיוחדת עם מידות וכל השבחים שאפשר למצוא (או סתם משהו שיותר חשוב לי ממראה) בכזה מקרה לא משנה לי אם היא יפה או פחות מיפה. כל ההתנגדות שלי למראה נעלמת כי יש לי עדיפויות אפשר לקרוא לזה התפשרות אני מעדיף לקרוא לזה סדר עדיפויות
יש דבר אחד שאני לא מתפשר עליו ... יראת שמים!!!! כל השאר עניין של סדר עדיפויות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 19:26 |
|
| |
טוב, אני מקווה שאף פעם לא אצטרך לדון באופן פרקטי בנושא של התפשרות, אבל בכל אופן, כשניגשים לנושא, אני מאמין שצריך פשוט לשבת עם דף ועט (זה גם יכול להיות עיפרון, באופן אישי אני ממליץ לא לעשות זאת על מחשב..) ולכתוב את הדברים החשובים ש'אסור' שיהיו בצד השני, לסמן מטרות, דברים שבהם לעולם לא להתפשר, זה דבר שמשתנה בין אדם לאדם, יש אחד שיכניס ברשימה הזאת אדם שהבעיה אצלו היא מהמשפחה (משפחה חילונית וכו) ויש שיכניס לרשימה בעיות של שומן.. וליהפך לעשות רשימה של הדברים שהכרחיים ש'כן' יהיו בצד השני, למשל גובה, יכולות כספיות וכו'.
הדברים שנשארו ללא צד מסויים, הם הדברים שראוי להתפשר עליהם.
צורת גישה זו עזרה לי בכמה תחומים בחיים, (ברוך ה' לא בשידוכים, ומקווה שאשאר בסטטוס הזה)
המשך שבוע נעים לכולנו, וזיווג הגון במהרה. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 19:06 |
|
| |
בהחלט צריכה להיות התפשרות.עד כמה זה מאוד אינבדאולי ואינו ניתן לדיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2009 14:58 |
|
| |
בתור אחד שיש לו מגבלה קלה בגוף חיצוני
עלי להתפשר הרבה, מה למשל?
לצאת עם בחורה באה ממשפחה מיעוט יכולת (אנחנו במשפחה בעלת אמצעים ב"ה)
לצאת עם בחורה גרושה ללא ילדים או בחורה עם מגבלה קלה בחיצוני
לא אתפשר על בחורות עם בעיות נפשיות, מכוערות, שמנות מתעצלנות להדיאט.
אתפשר על בחורות בעדות אחרות חוץ מתימניות - לא מסתדר לי עם מנטליות תימנית.
כמובן שארצה בבחורה עם מידות טובות, אכותית עם ראש על הכנפיים, חכמה, נאה, שתרצה להקים איתי משפחה ברוכה ילדים.
מקווה שבקשתי תתקבל ברצון ובאהבה
(אגב, אחי הקטן סופסוף התחתן בשעה טובה)
|
|
|
|