בית פורומים הנה ימים באים

חוכמת גדולי ישראל!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2009 13:43 לינק ישיר 
חוכמת גדולי ישראל!!!

פעם אחת פנו אל הרב אבן עזרא שהיה חכם עצום ושאלו אותו עכבר שנפל לתוך חבית של דבש ולא מצאו את העכבר האם הדבש מותר או לא והוא ברוב חוכמתו ענה להם כך

פ   ר  ש  נ  ו
ר  ע  ב  ת  נ
ש  ב  ד  ב  ש
נ  ת  ב  ע  ר
ו  נ  ש  ר  פ

עכשיו שימו לב לחכמה הזאת מכל הכיוונים זה נקרא אותו הדבר מימין לשמאל משמאל לימין מלמעלה למטה מלמטה למעלה
בכל כיוון שתקראו תקראו את אותו המאמר

פרשנו -הסברנו
רעבתן- עכבר
שבדבש -היינו בחבית דבש
נתבער- מתכלה
ונשרף- לא נשאר ממנו כלום והדבש מותר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2009 14:08 לינק ישיר 

רבי דוד יבשר

עיתון 'המבשר' הנמצא בתחילת דרכו, משקיע מאמצים רבים בהגדלת שטחי הפרסום אותם הוא מוכר. בפרסום גל החליטו להתייעץ בגר"ד אבוחצירא: האם לתת לעיתון החדש פרסומות או לא להרחיב את מעגל הפירסום

שי איזנברג, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 04/03/2009 13:45:00

עיתון 'המבשר' של מאיר פרוש הצליח אמנם ליצור קשרים עם כמה משרדי פרסום, שמעבירים לו מודעות עמוד של החברות הגדולות במשק, אבל עם משרד הפרסום 'גל אורן BSD' חלה תפנית מפתיעה.

מנכ"ל המשרד, מאיר גל, החליט כי את ההערכה אם להעביר לעיתון החדש פרסומות יש להעביר לגורם מוסמך יותר: רבי דוד אבוחצירא. גל הסביר את ההחלטה כ"אמצעי המקובל בציבור שלנו כשיש שאלה הדורשת הכרעת רב מוסמך ומתוך רצון שלא לפגוע באף אחד וללא נקיטת צד לשום כיון. הייתי חייב להחליט האם אני פוליטיקאי או פרסומאי, ואני מעדיף להיות פרסומאי. כשיש שאלה הולכים לרב", אמר.

בעקבות כך, חצרו של הרב אבוחצירא החלה להתמלא בבכירים מתעשיית המדיה במגזר החרדי – מצד 'המבשר' ומצד אלה שלא ממש מעוניינים שהעיתון ייראה אפילו אינץ' אחד. גורמים מכל הכיוונים מנסים ללחוץ כדי שההכרעה תהיה לטובתם

אתם מבינים כאשר הולכים לרבי דוד לא פוגעים באף אחד ברוך ה' שיש לנו כזה צדיק בדור שמקובל על כל שכבות הציבור והרבנים אח.. אשרינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2009 19:55 לינק ישיר 

אהבתי כל הכבוד לך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > חוכמת גדולי ישראל!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext