?! פאָר ווייטער, גיי די ערגעטס אנדערש, לאז אפ ויז'ניץ!
נשלח ב-9/3/2009 02:38
טוב לראות שאתם בהיסטריה.
הפרסום המסולף בעת הזו של קביעת המזוזות לביהמ"ד הגדול של כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א, לא תשנה את המציאות שויזניץ חיה וקיימת. על אפכם וחמתכם, ויחיו הקנאים ויתפוצצו.
נשלח ב-19/3/2009 02:50
שלאנגר ידידי.
למה אתה בכלל מתייחס אליהם, תן להם להאבק עם הביצה שבה הם טובעים, ואני אומר לך, הביצה תנצח בסוף, הביצה היא שלהם, מה שהם בישלו לעצמם.
נשלח ב-7/6/2009 21:11
נעתק מטעייפ
כך כתוב למעלה
שיעלו פעם אחת ולתמיד את הטייפ ושנשמע את רבינו שליט"א בקול קודשו מדבר אלינו
נשלח ב-8/6/2009 14:03
סיפר לי אברך
שהוא מאוד נאמן לי ושהוא רחוק מאוד משקר. ושהיה מתפלל תמיד מול רבינו הקדוש, שם משפחתו מתחיל באות ב'
וד"ל שהוא עקב אחר רבינו הקודש במשך כל שנת תשס"ב כשהיה הרה"צ רבי ישראל שליט"א ניגש לעמוד התפילה
רבינו לא ענה אחריו אמן וברוך הוא וברוך שמו ,מזעזע....
נשלח ב-8/6/2009 17:09
ויזניץ2 כתב:
באמת נראה לי שלהכנס לנושא משפחתי אישי זה כבר הגזמה. [/quote]
quote]באמת נראה לי שלהכנס לנושא משפחתי אישי זה כבר הגזמה.
וזה מה שכתוב לי אותו ויזניץ 2 ב-אישי ....
ללא נושא
אתה משוגע משתמש בעניין משפחה אישי לקדם את הענינים הפולטיים שלך.
============================================================================
ועכשיו אני אומר דבר מאד פשוט ...ירא הקהל וישפוט ......
הרי למה שלח רבינו את ר' ישראל מעם פניו אם לא בשביל מעשים אלו - אז אני משוגע ... זה עניין משפחתי ? הרי הוא ביזה את כבוד אביו וביזה את כל כבוד בית ויז'ניץ וכמו שאמר רבינו שליט"א בשיחה המפורסמת בכולל האברכים כי מה שיש לי ביני ובינו לא תדעו אף פעם את הסיבה האמיתית רק אני אומר את זה עכשיו לכולם בין מי שישנו פה ובין למי שאינו פה ואני מבקש שתפרסמו את זה לכולם ... ואם אתה יודע את תוכן השיחה דאז הרי נאמרו בו דברים מסמרי שיער - למי שעוד אוהב את רבינו שליט"א. - או אתם משוגעים שהמלכתם אותו עליכם בניגוד לדעת רבינו, נכון רבינו החזירו (גם על זה יש וויכוח) ונתן לו רשות ליכנס לשיכון ולמוסדות וטעמו ונימיקו עימו ואני אפילו לא רוצה להסביר את רבינו שליט"א כי מי אני שאני אסביר את כוונתיו של רבינו אבל מי הסמיך אותו לקחת את הרבנות מאחיו שקיבל את מכתב הקונסס כדת וכדין דבר שר' ישראל לא קיבלו מעולם עקב חוסר בהיתר הוראה, ומי הסמיך אותו לקחת את הנהלת את כל המוסדות - חיים משה פלדמן ? הערשיל כץ ? שהצליחו לעשות הפיכה צבאית (פוטש)
דמנו שותת דם ממה שרבינו צעק כל השנים למקורבים אליו ביותר ולאלו שהוא הרגיש שהינם נאמנים אליו באמת וכה אמר להם לא פעם ולא עשר פעמים אלא מאות פעמים כי .... "אני מרגיש ש-80% מהציבור אינו איתי"
ותוכל להגיד עלי כמה פעמים שתרצה שאני משוגע.... זה בין כה אתם אומרים עלינו כבר שבע שנים.
ובאם לא תשתקו פעם אחת ולתמיד ותפסיקו לבזות את כבוד ויז'ניץ .... דעו לכם כי יש איתי חומר לרוב נגד כל החבורה שלכם.
אתם לא מתארים לעצמכם מי הוא הכותב, רק התאפקתי עד הלום, אבל מכיון שבין כה את מביישים את כבוד ויז'ניץ אני לכל הפחות יקיים "ענה לאוויל כאיוולתו"
אני כל כך מקורב לרבינו שליט"א שימשתי עוד את רבינו בהיותו ראש ישיבה בחיי אביו.
.... ============================================================================ ועכשיו אני אומר דבר מאד פשוט ...ירא הקהל וישפוט ...... הרי למה שלח רבינו את ר' ישראל מעם פניו אם לא בשביל מעשים אלו - אז אני משוגע ... זה עניין משפחתי ? הרי הוא ביזה את כבוד אביו וביזה את כל כבוד בית ויז'ניץ וכמו שאמר רבינו שליט"א בשיחה המפורסמת בכולל האברכים כי מה שיש לי ביני ובינו לא תדעו אף פעם את הסיבה האמיתית רק אני אומר את זה עכשיו לכולם בין מי שישנו פה ובין למי שאינו פה ואני מבקש שתפרסמו את זה לכולם ... ואם אתה יודע את תוכן השיחה דאז הרי נאמרו בו דברים מסמרי שיער - למי שעוד אוהב את רבינו שליט"א. - או אתם משוגעים שהמלכתם אותו עליכם בניגוד לדעת רבינו, נכון רבינו החזירו (גם על זה יש וויכוח) ונתן לו רשות ליכנס לשיכון ולמוסדות וטעמו ונימיקו עימו ואני אפילו לא רוצה להסביר את רבינו שליט"א כי מי אני שאני אסביר את כוונתיו של רבינו אבל מי הסמיך אותו לקחת את הרבנות מאחיו שקיבל את מכתב הקונסס כדת וכדין דבר שר' ישראל לא קיבלו מעולם עקב חוסר בהיתר הוראה, ומי הסמיך אותו לקחת את הנהלת את כל המוסדות - חיים משה פלדמן ? הערשיל כץ ? שהצליחו לעשות הפיכה צבאית (פוטש) דמנו שותת דם ממה שרבינו צעק כל השנים למקורבים אליו ביותר ולאלו שהוא הרגיש שהינם נאמנים אליו באמת וכה אמר להם לא פעם ולא עשר פעמים אלא מאות פעמים כי .... "אני מרגיש ש-80% מהציבור אינו איתי" ותוכל להגיד עלי כמה פעמים שתרצה שאני משוגע.... זה בין כה אתם אומרים עלינו כבר שבע שנים. ובאם לא תשתקו פעם אחת ולתמיד ותפסיקו לבזות את כבוד ויז'ניץ .... דעו לכם כי יש איתי חומר לרוב נגד כל החבורה שלכם. אתם לא מתארים לעצמכם מי הוא הכותב, רק התאפקתי עד הלום, אבל מכיון שבין כה את מביישים את כבוד ויז'ניץ אני לכל הפחות יקיים "ענה לאוויל כאיוולתו" אני כל כך מקורב לרבינו שליט"א שימשתי עוד את רבינו בהיותו ראש ישיבה בחיי אביו.
נשלח ב-8/6/2009 17:11
אין לי זמן להתייחס כלל-לשטיות שלך...
אבל שאלה אחת לי, אליך: למה אתה מחליף כל כמה דקות לניק אחר תחליט איך קוראים לך קדימא או יצחק שעיי או יד קצוצה, או...אתה חושב שכולנו מטומטמים...
כתוב כתוב עד שימאס לך.....
נשלח ב-9/6/2009 09:36
לא שמעתם ע"כ שאבא התחרט שהוא העניש את הבן שלו?
אבל מי התיר לחסידי בנו השני להתנהג בכזו צורה?
נשלח ב-11/7/2010 12:17
קדימא כתב:
נעתק מטעייפ
כך כתוב למעלה
שיעלו פעם אחת ולתמיד את הטייפ ושנשמע את רבינו שליט"א בקול קודשו מדבר אלינו [/quote]
[quote]שהוא מאוד נאמן לי ושהוא רחוק מאוד משקר. ושהיה מתפלל תמיד מול רבינו הקדוש, שם משפחתו מתחיל באות ב'
וד"ל שהוא עקב אחר רבינו הקודש במשך כל שנת תשס"ב כשהיה הרה"צ רבי ישראל שליט"א ניגש לעמוד התפילה
רבינו לא ענה אחריו אמן וברוך הוא וברוך שמו ,מזעזע....
נשלח ב-24/7/2023 19:25
תודה שיצרת קשר עם הגמח של דניאל אשוש! למסירת מוצרים או לקבלת מוצרים פנו אלינו בהודעת וואצאפ בלבד!
כל הודעה אנו רואים וקוראים גם אם לא עונים מיד, נתפנה ונענה.
למען העזרה הפיצו את המס' של הגמח, שמרו אותנו באנשי קשר וצפו בסטטוס של הגמח.
הקישור לגמח
https://wa.me/c/972508165833