| נשלח ב-12/3/2009 14:40 |
|
| |
פורים עסוק!!!
עבר עלי פורים מדהים, באמת שהיה כיף, נהננו חגגנו כל המשפחה - כל היום!
רציתי להתפלל על זיווג -כי זהו יום מסוגל מאד!! אבל באמת שלא היה לי זמן...
ושלא תגידו לי שזה אשמתי- במקום להתפלל עשיתי המון המון מצוות- שלחתי הרבה משלוחי מנות, ניקיתי, הכנתי סעודה...
הזמנתי אורחים, ואירחתי אותם... היו הרבה שיכורים והרבה בחורי ישיבות שבאו - ונתנו להם כיבוד אוכל ושתיה...
אבל להתפלל בכוונה באמת! לא הספקתי...
עד שפתאום אני מקבלת טלפון מדודה שלי - שהשעה כבר 5:15 והיא שואלת האם סיימתי כבר את כל הספר תהילים, אמרתי לה שעוד לא הספקתי בכלל להתפלל - ואז בהחלטה של שניה, תפסתי את רגלי רצתי לחדר הסתגרתי והתחלתי להתפלל מנחה בכוונה, ואמרתי כמה פרקי תהילים שהספקתי עד השקיעה....
אבל אני מרגישה שפספסתי משהו! מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:56 |
|
| |
בס"ד
אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:52 |
|
| |
בסוף או שתגלי שהיה שוה לחכות לו, או שתגלי שטוב שלא התחתנת כ"כ מוקדם, והלוואי שיהיה כמו הצד הראשון.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:50 |
|
| |
בס"ד
אני ממש סקרנית לדעת מי זה יהיה........אין לי סבלנות כבר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:46 |
|
| |
המצב טוב, לא להתייאש.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:44 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:20 |
|
| |
שכנראה תתארסי עם בחור טוב, ולא כתוב מתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:51 |
|
| |
בס"ד
נו מה אתה רואה שכתוב עלי בשוקו?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2013 12:51:32
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
אהההה חבל שאי אפשר ללכת לקוראת בקפה(= |
|
אני קורא בשוקו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:40 |
|
| |
בס"ד
אהההה חבל שאי אפשר ללכת לקוראת בקפה(=
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:37 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
הייתי עסוקה כל היום...יצאתי להביא משלוחי מנות,חזרתי ,אכלתי ,עזרתי לאימי לארח את כל משפחתי...וברגע האחרון כשקלטתי שכמעט שקיעה...כמעט נחנקתי (הייתי באמצע לאכול) רצתי עם הסידור לחדר כדי להתפלל....
נו נראה אם ה' יקבל את תפילתי.............(= |
|
ה' יקבל את התפילה, והשאלה היא אם הוא יתן תשובה חיובית או תשובה שלילית.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:19 |
|
| |
בס"ד
הייתי עסוקה כל היום...יצאתי להביא משלוחי מנות,חזרתי ,אכלתי ,עזרתי לאימי לארח את כל משפחתי...וברגע האחרון כשקלטתי שכמעט שקיעה...כמעט נחנקתי (הייתי באמצע לאכול) רצתי עם הסידור לחדר כדי להתפלל....
נו נראה אם ה' יקבל את תפילתי.............(=
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:15 |
|
| |
מה קרה בדיוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 12:14 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחח מצחיק,בדיוק זה מה שקרה אצלי(=........
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2013 20:24 |
|
| |
ידוע ומקובל מפי גדולי הצדיקים, תלמידי הבעש"ט זצוקללה"ה זיע"א -
שסגולה בפורים להשכים בבוקר, ולהרבות בתפילה ובבקשה לפני ה' ית' על כל דבר- בניי, חיי ומזוני ועל שאר דברים, ועל כל קרוביו. כי באותו יום (=פורים) עת רצון מאוד, וכל העולמות המה בשמחה וברצון. ועל זה אמרו רבותינו ז"ל: "כל הפושט יד- נותנין לו".
יש להשתדל לקרוא את כל ספר התהילים וכך לחבר בין חושך הלילה לאור היום החדש. כדאי לסיים את ספר התהילים עד זריחת החמה כי זוהי שעת רצון גדולה ועצומה בשמיים לבקשת בקשות ואף ביטול גזרות!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 11:09 |
|
| |
בס"ד
אם רצית לומר יותר פרקי תהילים אז בפירוש פיספסת...
לגבי שאר הדברים שעשית במקום... יש להניח שזה מחפה על אי-אמירת התהילים.
|
|
|