איזה ציון הייתם נותנים ליעקב אשר אחרי 100 ימי חסד?
לדעתכם הוא מצליח או שבדרך להתגלות כפלופ?
נשלח ב-28/5/2009 10:13
להיות ראש עיר בעיירה כושלת כמו בני ברק זה לא דבר פשוט
לכן לא הייתי מחלק לאף ראש עיר ציונים, אבל מבין השיטין עולה כי הוא אדם מוצלח מאוד.
נשלח ב-26/5/2009 03:45
ציונו- כמראהו.
עיגול.
נשלח ב-21/4/2009 19:51
"זייער גוט"
נשלח ב-21/4/2009 02:52
אכן יש צדק בדבריך, אבל החוסר איכפתיות של התושבים הונחלה ע"י ראשי העיר בעבר ונמשכת גם בהווה.
לו העיריה (ומבחינתי ראש העיר אחראי אישית על כך) היתה אוכפת את החוקים שהיא עצמה יצרה ולא מאפשרת לכל פורץ גדר להיות מלך, העיר היתה נראית אחרת לחלוטין והתושבים היו מתרגלים מהר למצב ומיישרים קו.
כשהתושבים רואים שהדג מסריח מהראש והעיריה לא מזיז לה והיא לא עושה את המינימום כדי לאכוף חוקים כמו השתלטות על מדרכות, בניה בלתי חוקית, חניה ועוד, ובמקביל היא גם לא משקיעה בהתאם לכמות התושבים בגינות, איסוף אשפה ועוד, אז הם מגיעים למסקנה שאם לעיריה לא מזיז למה שלי יזיז? ולכן אנו נראים כך.
אני מכיר את העיר הזו כבר עשרות שנים ואני לא זוכר תקופה כזו שבזמן קצר כ"כ ראיתי כזו כמות של חריגות בניה שצצו כפטריות אחרי הגשם. גם בימי משה אירנשטיין לא היתה בניה בהיקף כזה בזמן קצר כל כך.
מה לעשות שמי שיושב בראשות העיר ללא התמודדות ובחירות הוא יעקב אשר ולו כראש העיר אחריות ישירה על המתרחש בתחום שיפוטו, נקודה.
נשלח ב-20/4/2009 12:23
ווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אולי כל הדוברים (סליחה המקלידים) הנכבדים יואילו בטובם לתקן עצמם ובני ביתם תחילה?(לא שאני אוהבת מאד את בני ברק בדיוק מהסיבות שנרשמו וגם בגלל הצפיפיות האיומה שאפשר ביום גשום להוריד כביסה לשכנה או לחילופין ללחוץ לשכן יד למזל טוב או חנחם דרך המרפסת).
אבל חברל'ך התבקשתם לתת דין וחשבון על יעקב אשר ולא לקטר או לתת ציון לאחד מהעיתונים הכתובים (שאף לא אחד נכנס אלי הביתה)
אז לכתוב בבקשה לעיניין.
נשלח ב-20/4/2009 12:17
ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווו
קראתי שכתוב יעקב אשר אבל הדו שיח על הכל רק לא עליו. וכי יש חדש שבני ברק זה מחוץ למדינת ישראל? החוק? וכו'.די שכל אחד ישנה את עצמו ובני ביתו ובא לציון גואל. תאמינו ל בני ברק תראה יפה, נקיה, ובלי בעיות חניה.
נשלח ב-19/4/2009 02:18
אם היה ציון מתחת לאפס..
כמו שכתבו מעלי, בעלי החנויות חוגגים על המדרכות בפרט באזור מרכז רבי עקיבא, הבניה הבלתי חוקית דומה מאד לעזה ושכנותיה בפיקוח ועדת תכנון ובניה שנמצאת תחת חסותו וד"ל (ניתן להזמין סיור בניה מודרך ברחבי העיר ע"י פקחי העיריה בו תוצג תנופת הבניה בעיר בחודשים האחרונים), איסוף הזבל בחלק גדול מהעיר מתבצע 3 פעמים בשבוע בלבד, ועוד כמה וכמה דברים שמציקים לאזרח הקטן אבל לא נראה שמזיזים לאי מי שם למעלה.
נשלח ב-17/4/2009 09:12
אני נותן לו ציון נכשל, ובגדול
כל אחד חונה היכן שבא לו, החנויות משתלטות על המדרכה חופשי, אנשים בונים תוספות בניה מעבר לגדר ומעלימים מהם עין, בקיצור, עזה זה כאן!
נשלח ב-27/3/2009 14:13
עדיין עיר מסריחה ומגעילה הכול פקוק .כול אחד חונה שהוא רוצה .פשוט עיר על הפנים
נשלח ב-27/3/2009 00:32
באו נעשה ברור קצר.
מה פרנקנטהל נתן לפני החגים לעובדים. ומה יעקב אשר נתן?
וכן, מי שיפץ את הלשכה לפני שהוא נכנס, ומי לא?
נשלח ב-24/3/2009 16:11
מוקד_חדשות כתב:
יעקב אשר איש יקר סתכלו בעיר עכשיו מחליפים את כל התאורות רחוב פרחים הוספו בעיר בעיה אחת מי ברק התחילו לשחות מחירים.
כל הדברים שכתבת לטוב ולרע הם עדיין ירושה מראש העיר הקודם כולל התאורה והפרחים.
נשלח ב-18/3/2009 16:40
יעקב אשר איש יקר סתכלו בעיר עכשיו מחליפים את כל התאורות רחוב פרחים הוספו בעיר בעיה אחת מי ברק התחילו לשחות מחירים.
נשלח ב-18/3/2009 14:43
בתןר ליטאי (כהצהרתך) כנראה שאינך קורא המודיע דווקא המודיע נתן ליעקב אשר את מלא הגיבוי מההתחלה. ואשר ליתד נראה כי עשרים שנה עדיין לא לימדו אותם איך עושים את זה מכובד.
נשלח ב-16/3/2009 10:47
המכה ללא רחם
אני לא הבעתי בעיקר [רק קצת] את דעתי על חבורת מנקי הזבל העירוניים שהדעת תורה הטהורה מעמידה לנו, אני בעיקר באתי להדגיש את הגועל האישי שלי מכך שההתייחסות העיתונאית כלפי הצלחת מנקי הזבלים תלויה מאד מאד בהשתייכות המפלגתית הנכונה, ואם לא תאמין לדברי הנך מוזמן לעיין עיון קליל [לא צריך צע"ג] בזבלונים שלנו, ותראה את תשפוכת השבח לראש העיר כשהוא מהסיעה הנכונה, לעומת הדקירות הקטנות והגדולות מתחת וגם מעל השולחן, תבדוק היטב במכתבים למערכת כמה תלונות היו על פרנקנטל בזבלון יתד וכמה היו על לופוליאנסקי, למרות שאני מבטיח לך נאמנה שגם על אורי היו תלונות לא מעטות [וזה בעצם דבר מובן, כי אין מצב שלא יהיו תלונות] אבל הן מעולם לא פורסמו בזבלונינו הנאמן, וזה אני יכול להעיד מעידות אישית, שלמרות שאני נמנה על המחנה הליטאי שלחתי פעמיים לזבלוני הנאמן מכתב למערכת שתוכנו היה על פגמים עירוניים בעיר הנצח בתקופת מלכותו של אורי [שכאדם הוא ממש נחמד] וכמובן שהם לא פורסמו, כנראה מחמת חשש שזה יחליש במשהו את האמונה שלנו בקדושת הדעת תורה שאחראית למנות לנו מנקי זבל בעלי השקפה נכונה וצרופה,
אם זה לא מבחיל אותך אין לי מושג מה כבר כן יכול לסובב לך את המעיים, אולי מקק מעוך? אולי?
נשלח ב-15/3/2009 15:41
זה המקום לשים את הדברים על השולחן . כאן זה לא יתד נאמן וגם לא המודיע והמבשר . יש לך הוכחות תביא ותקבל במה .