| נשלח ב-13/3/2009 13:24 |
|
| |
צרור ברכות ואיחולים לאברהם פריד
אברהם פריד, באוסף האחרון (?) שלו, שר שיר שבו הוא מבקש כך (ואני מצטט):
רק תפילה אשא
הוי קלי, קלי
שהשמש תעבור עלי
ותראה לי שוב את משעולי
הוי קלי, קלי
רק תפילה אשא
שהשמש תעבור עלי
ותיקח אותי אל המסע.
והנני בא בזאת באיחולים, שיתגשמו כל משאלותיו, ויהי רצון שהשמש תראה לו את משעוליו, ותקח אותו אל המסע.
(טמבל, כבר אמרתי?)
נ.ב. אני יודע מה מקור השיר, אין צורך להזכיר לי שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:18 |
|
| |
שמעתם פעם על "טרול"
מי שלא שמע, הנה.
מהו טרול?
באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים.
טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג.
טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית.
ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד.
מי שרוצה לדעת דרכי התמודדות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=251&a=15862&c=0&sc=0&ssc=0
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:03 |
|
| |
הגולמים.. בתחפושותם....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 14:00 |
|
| |
איזה גולם זה ? המנהל או החבר שלו שגנבו לו את הסיסמה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:58 |
|
| |
| דווחן כתב: |  | | נדמה לי שאחד השדרנים אמר |
|
יוסי אייזנטל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:56 |
|
| |
| פעסטע_יוד כתב: |  | ברדיו "קול חי" כמעט שלא עובר תוכנית בלי שלפחות פעם אחת (אולי אני מגזים! אבל פעם ביום) ישמיעו את השיר המדהים "רק תפילה.
|
|
נדמה לי שאחד השדרנים אמר שמאז שיצא השיר הוא השיר הכי מושמע במהלך השבוע בתחנה. בהחלט שיר מדהים.
הגולם, תסביר מה יש לך נגד פריד או נגד השיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:54 |
|
| |
ברדיו "קול חי" כמעט שלא עובר תוכנית בלי שלפחות פעם אחת (אולי אני מגזים! אבל פעם ביום) ישמיעו את השיר המדהים "רק תפילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:51 |
|
| |
אולי תרגעו בענין השיר הזה??
קובי..
אהבתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:46 |
|
| |
רעב גוילעם.
הוא לפחות די לו בשמש אחת.
יש כאלו שבלי אלפי שמשות מתנפצות, במערה. לא נרגעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2009 13:31 |
|
| |
כשראיתי שהגולם מאחל צרור ברכות ואיחולים, הבנתי שחייבת להיות כאן עקיצה.
אחרת זה לא זה.
|
|
|
|
|