ראיתי סרט של הרב מנחם אדרי שחזר בתשובה הוא היה בתחום הפשע ובסרט השם עשה לו נסים גלויים סרט מדהים המון התחזקו ממנו הקים ישיבה לבעלי תשובה ע"ש הבן איש חי הבן איש חי התגלה לו בחלום בכלא הוא עבר נסים מדהימים בזכות שמירת הברית החזיר יהודים בתשובה בכלא היה לא משפט שבו היה צריך להיכנס ל30 שנה מספר ימים לפני המשפט העד מת בשנתו בחקירה ביקשו ממנו להודות על הפשע שיש שם לפחות 15 שנה הוא אמר לחוקר מה זה משנה הכל בידי השם 15 10 5 שנים אבל זה עובר אבל מה אתה תגיד שאתה תלך לגיהנם על חילול שבת על אי שמירת טהרת המשפחה אם התורה מתארת "בעצב תלדי בנים" אשה שיולדת כמה כאב אבל בתורה כתוב עצב תאר לעצמך מה זה ייסורי גהנום 10 100 או 1000 שנים לפי הארי החוקר קיבל על עצמו שמירת שבת וטהרת משפחה אני אנסה להעלות את הסרט לאינטרנט ולשלוח קישור
לקחתי על עצמי חלוקת 50 דיסקים לזיכוי הרבים הרצאה של הרב דוד קורן בשם יציאת מצרים מיועדת לחילונים הרצאה מסוגלת להחזיר בתשובה מאוד מעוררת לתשובה יש חשיבות בימים אלו לפני פסח גם אחינו הרחוקים יש התעוררות של הנשמה זה יהיה לזכות משיח שיבוא במהרה ויגאלנו גאולת עולמים אמן מי שרוצה להפיץ את ההרצאה הנה קישור להורדה
יישר כוח נועם עכשיו עשית לי חשק ללכת גם לפנחס ראובן לקנות את המסכת אח...המשכן
מי שלא רוצה לשלוח אימייל ויותר קל לו לשלוח לפרטי אז שישלח או אליי או לנועם בהודעה שמעליי לפרטי
נו להתעורר משיח בדלת וצריכים למשוך אותו פנימה
נשלח ב-19/3/2009 07:38
לצערי וחבל לא הרבה הצטרפו לעניין יש לזה חשיבות רבה אני אתמול הייתי אצל פנחס ראובן וקניתי בהשראתך את מסכת מידות מפורשת עם תמונות המשכן והסברים על המסכת בליווי תמונות להמחשה ויצא ספרון על ברכת החמה בהלכה ובהגדה עם הסבר פשוט והלכות ברכת החמה אני קורא לכל מי שיכול שיצטרף כמה שנהיה יותר חברים יהיה לזה יותר עצמה לא לזלזל בכח של זה
נשלח ב-18/3/2009 23:07
האמת חשבתי שיהיו יותר מצטרפים אבל כנראה דיבורים לחוד ומעשים לחוד הא...
אבל ברוך ה' לא אלמן ישראל הצטרפו ברוך ה' מניין מחכה למניין השני
לאגד תחת קורת גג אחת אגודה של אנשים כשרים הרוצים לקרב את הגאולה
ולעשות פעולות להבאת משיח צדקנו
הפעולות קשורות באמירת תהילים קבלת תעניות מידי פעם לימוד מסכת מידות שכידוע כל הלומד מסכת מידות מעלה עליו הכתוב כאילו נבנה בית המקדש בימיו
ועוד פעולות שנחשוב עליהן יחד כל החברים
האגודה תיקרא אגודה להבאת משיח ראשי תיבות א.ל.מ
כל מי שמוכן לקחת חלק בפעולות ולהיות פעיל למען הבאת הגאולה ישלח אימייל לכתובת
מי לה' אליי אמר משה ואני אומר מי לה' אליי לאגודה לכבוד משיח צדקנו מי בא בכבוד...
דרך אגב מה אתם חושבים על הרעיון
נשלח ב-16/3/2009 23:42
מי מוסר את השיעור
נשלח ב-16/3/2009 23:40
בס"ד
"משקיף" שלום רב,
בהמשך לקריאתך הנפלאה והחשובה לקירוב הגאולה,
אבקש להודיע לתושבי נתניה והסביבה ולכל המעוניין,
על שיעור בפנימיות תורתינו הקדושה ע"פ אדמו"ר המקובל האלוקי רבי יהודה לייב הלוי אשלג זצוקללה"ה זיע"א.
הלימוד הלימוד מתקיים בספרי ההקדמות.
בשעות הערב,כרגע בשעון החורף,
בשעות הערב בין 18:30-20:30 (בשעון הקיץ המתקרב,השיעור יוקדם).
לפרטים נוספים בטלפון נייד:052-6414396
בברכת "ותחיזנה עיננו בשובך לציון ברחמים"
המארגנים
נשלח ב-16/3/2009 06:44
מי לה' אליי!!!
מה יותר אקטואלי מאשר לאגד תחת קורת גג אחת אגודה של אנשים כשרים הרוצים לקרב את הגאולה
ולעשות פעולות להבאת משיח צדקנו
הפעולות קשורות באמירת תהילים קבלת תעניות מידי פעם לימוד מסכת מידות שכידוע כל הלומד מסכת מידות מעלה עליו הכתוב כאילו נבנה בית המקדש בימיו
ועוד פעולות שנחשוב עליהן יחד כל החברים
האגודה תיקרא אגודה להבאת משיח ראשי תיבות א.ל.מ
כל מי שמוכן לקחת חלק בפעולות ולהיות פעיל למען הבאת הגאולה ישלח אימייל לכתובת
כתבתי פעם ל'טיפתיוסף' שיפתח אשכול לכל החידושים והאורות שיש לו. הוא לא לקח זאת ברצינות. כנראה שאין לו מה לכתוב.. רק פה ושם הוא זורק מילה או שניים על איזה אור לא מובן וממשיך הלאה. בא, תשב, תסדר את הכל יפה, תכתוב מסודר את הכל באשכול האורות והכל יבוא על מקומו בשלום. מדוע נפגעת בזמנו מההצעה הזו?
אני מנוע מלהרחיב בנושא במחילה.
נשלח ב-15/3/2009 23:24
כתבתי פעם ל'טיפתיוסף' שיפתח אשכול לכל החידושים והאורות שיש לו. הוא לא לקח זאת ברצינות. כנראה שאין לו מה לכתוב.. רק פה ושם הוא זורק מילה או שניים על איזה אור לא מובן וממשיך הלאה. בא, תשב, תסדר את הכל יפה, תכתוב מסודר את הכל באשכול האורות והכל יבוא על מקומו בשלום. מדוע נפגעת בזמנו מההצעה הזו?
נשלח ב-15/3/2009 19:03
טיפת יוסף
האם תוכל להפנות אותי לספרים שמדברים על האור של יוסף אני רוצה ללמוד על זה