בזאת פונים אנו תושבי רחובות בבני ברק שיש בהם "ירידה". אנו סובלים קשות ומרות מתופעת הבימבות הדוהרות במורד הרחובות בשבתות ועושות רעם ורעש מחריד אזניים, כמו מטוסים ממריאים או עשר רכבות דוהרות. אין לתאר ואין לשער כמה עגמת נפש יש לנו התושבים אשר כל השבוע סובלים מרעש אוטובוסים ותחבורה ובשבתות אין מנוח מהבימבות האיומות הללו אשר הן גרועות פי כמה. אנו מבקשים בכל לשון של בקשה מהורי הילדים לאסור עליהם בכל תוקף לצאת עם הבימבות לרחוב ולהפריע את מנוחתנו בשבתות, הרעם נשמע גם למרחוק, במיוחד בבן פתחיה, דמשק אליעזר, הר סיני קהילות יעקב ועוד. הילדים מתרגלים להזיק והאחריות על ההורים. בתקוה להבנה ותודה מראש.
אוי לו לבעל שאישתו שולטת בו ואוי לה לאישה ששולטת בבעלה!
נשלח ב-29/6/2009 09:48
אין ברירה אלא לחייב כל נהג מתחיל במבחן תיאוריה וטסט מעשי ולקוות שיפלו או יתבגרו בסבך הבירוקרטיה
הישראלית
ולהלן התרגום:
בירוקרטיה
(נ') שלטון פקידים, משטר פקידות, תהליך מעבר ממשרד למשרד, סחבת, טיפול משרדי ממושך
נשלח ב-18/6/2009 12:23
מישהוא לא נותן להם לחיות? בינתיים הם אלה שלא נותנים לנו לנוח ביום המנוחה הקדוש
נשלח ב-17/6/2009 22:27
תנו לילדים לחיות
נשלח ב-15/6/2009 11:38
אכן זו מכה קשה ולא רק בגלל הרעש אלא גם בגלל שאתה הולך ברחוב וכל שניה ילד אחר מקפיץ אותך בין הרגלים עם הבימבה שלו. מעצבןןןןןןןןן
נשלח ב-27/5/2009 18:24
תשים פתק מרב השכונה (האזור)
כך עשו בכמה שכונות בעיר שסבלו מזה נורא
כדוגמא מערב ב"ב נתלה פתק מטעם הגרש"א
נשלח ב-26/5/2009 03:33
פיתרון פשוט...
כל אשה שזה מפריע לה, תבקש מבעלה או אביה (רצוי מישהו עם מראה חסון בגיל העמידה) ללכת לילדים ולצעוק עליהם בקול גדול שישנו המסלול...
ובא לציון גואל!
נשלח ב-25/5/2009 23:40
אני מתגורר באחד הרחובות המחברים בין סוקולוב לרב שך (הרצל לשעבר), ומידי שבת אחה"צ אי אפשר לישון מספר פעמים ירדתי למטה בכדי לבקש מההאמאות שיתחשו גם בי ולארק בבעלם שלהם שזרקו אותם עם הילדים מהבית בכדי שיכלו לישון טוב אחרי הצונט והחמינדס , עד ששבוע אחד יצא אלי איזה***** ופתח את הפה והרים עלי ידיים מאז אני לא יורד למטה ומשתדל להדליק מזגן ואז כשהחלון סגו יש קצת פחות רעש
נ.ב. אינני מוחל על הגזל שינה שנגרם לי ...
נשלח ב-25/5/2009 21:14
מוקי לצערי הרב נאלצתי לבוא ולגור בעיר בני ברק, בשום מקום אחר לא חוגגים הילדים כמו פה וזאת באישור ההורים. למה בבנין שלי צריכים להיות כל ילדי השכונה? וכשמוציאים אותם החוצה שלא ירעישו באים ההורים או האחים הבריונים ומרביצים והורסים בתים למי שמעז להעיר לזעטוט עם הבימבה מהבנין השכן?
באזור בו נולדתי וגדלתי היו הרבה מאד חילונים והתחשבו בשעות המנוחה וילד לא יצא לחצר שמא יפריע, ופה עיר תורה וחסידות - הפקרות!
נשלח ב-24/5/2009 23:53
הצילו הצילו מכת בימבות. כל מי שיכול למחות שימחה, אנא אנא
נשלח ב-21/4/2009 12:12
גזל תחת גזל!!!!
_________________ הבטחה ללא קיום כצ''יק ללא כיסוי!!!!!
נשלח ב-20/4/2009 22:46
"מנסיון ממקומות אחרים, בשבת הבאה צאו אל הרחוב ותחרימו את כלי התחבורה שמרעיש אותו ילד כבר לא יחזור להרעיש לכם ליד הבית"
ניכר מבין השיטין כי הכותב מחנך בחיידר. "להחרים" מושג לקוח מהווי המלמדים מקדמת דנא, שלהם יש היתר ליטול חפץ ללא חשש גזל. אבל ליטול חפץ מילד ע"י מבוגר שאינו מחנך שלו, גזל גמור הוא!!! ואין מחילה לקטן!!! מצאו שיטה טובה אחרת.
לא יעזרו כל הפלפולים וסברות מעולות. גזל גמור!!!
נשלח ב-19/4/2009 19:59
חדש כאן יש משחקים נורמליים אחרים
אני גר ברחוב סואן ורועש כל השבוע וכמדומני שמגיעות לי מספר שעות של שקט (שבתות וחגים)
ב אני גר ברחוב הזה מגיל 0 וכילד קטן אף פעם לא העזתי לשחק כך בכביש מפני שמי כמוני יודע שזה מפריע וגורם סבל לאחרים אלא מאי חדשים מקרוב באו וחושבים שאם מדובר ברחוב ראשי אזי מגיע לנו לסבול 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע!!!!