בית פורומים יד בנימין

תב"ע 256/7/4

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2009 09:34 לינק ישיר 
תב"ע 256/7/4

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2009 12:34 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2009 21:21 לינק ישיר 

על אף שאני חושב שהמרת המגרשים לטובת ה"מוסד החינוכי" הם גניבה ממש ובפרט השטחים שהוחלפו בתב"ע 256/7.
במקרה הפעם, התברר לי שאין כאן שום קומבינה ומן הצדק והיושר נעשה תיקון העוול לאדם ישר, לכן אני לא מתכוון להתעסק יותר בתב"ע זו וחבל שלא הסבירו לי קודם את הסיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 08:34 לינק ישיר 
שימו לב למספרים המבצבצים מתחת לשטח החום לבן (החלום של לנגנטל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 08:30 לינק ישיר 

עדיין לא החלטתי האם להגיש התנגדות, כי עדיין לא הבנתי מה מטרתה האמיתית של התוכנית ומה הקומבינה הפעם, אבל אני נדהם בכל פעם מחדש על הצורך הקבוע בניסוי "לעבוד על המערכת".
השינוי בצבע המגרשים שהיו אמורים להיות חום לבן (מוסד חינוכי) נהפכו לחום (מבני ציבור) וההגדרה שונתה מ"מוסד חינוכי" ל"מבנים ומוסדות ציבור לחינוך".
כמו"כ התוכנית הועלתה על גבי תוכנית עם הפרצלציה החדשה (ולא על בי התוכנית עם מספרי המגרשים הישנים כמו שהיה נהוג עד כעת) שמבוססת על תב"ע 256 ולא על התב"ע האמיתית בשטח תב"ע 256/7.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2009 08:20 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 13:10 לינק ישיר 
התב"ע הופקדה ב 10.8.09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2009 13:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2009 19:00 לינק ישיר 

לכבוד

המשנה ליועץ המשפטי לממשלה

שלום רב

הנדון: מנהלת סל"ע

מצ"ב שינויי תב"ע שנעשו ככל הנראה על בסיס ההסכם הזמני בין מינהלת סל"ע לישיבת חיים, בימים אלה מנסה המועצה האזורית נחל שורק לעשות שינויי תב"ע נוספים על שטחים המוגדרים כשטח "המוסד החינוכי" ולהופכם משטח המוסד לשטחים פרטיים.

לדעתי חלק מהשינויים נעשים בגבול הפלילי (וכבר העיר על חלק מהדברים מבקר המדינה בדו"ח 58/א). לא נראה לי הגיוני שכבר כארבע שנים שאני דורש את ההסכם ואני לא מקבל אותו, ובזמן שעובר נעשים שינויים ומועברים שטחי ציבור לאנשים פרטיים.

לא מובן לי למה אני אמור לקבל את המסמכים רק ע"י פניה לבית המשפט המנהלי.

אודה לכם על טיפולכם.

איציק בלוי

שחף 4 יד בנימין

054-7602018

איתי שלום,

פנייתו של מר בלוי מועברת אליך בשלישית, אנא טיפולך בהקדם.

ב ב ר כ ה,

חנה מדיני  |  רכזת לשכת המשנה ליועמ"ש לממשלה (אזרחי)

[email protected]

טלפון: 02-6466547 | פקס: 02-6462740

אלי שלום,

מצ"ב פנייה של איציק בלוי למשרד המשפטים שהועברה להתייחסותנו.

אתה יודע על מה מדובר? צריך לתת להם פרטים לצורך תשובה.

בברכה,

איתי

לאיתי

שלום רב

1.       לא מובן לי על מה הוא מדבר אין שום תב"ע בתהליך תכנון השיך לישוב יד בנימין.

2.       אין  כל תוספת של קראוונים בכל הישוב יד בנימין ואין לכך אישור.  כל  קרוואן אשר יוצב ללא אישור יזכה לטיפול משפטי מהוועדה המקומית שורקות.

בתודה

אלי אסקוזידו

חנה שלום

אני פשוט בהלם, אסקזידו פשוט משקר במצח נחושה ליועמ"ש.

מצ"ב הפניה לפרוטוקול ישיבת הועדה לתכנון ובניה שורקות מ 3.2.09 ובה הבקשה לשינוי תב"ע http://www.moin.gov.il/Apps/PubWebSite/Locality.nsf/0/8D6BE10AAE067B9CC225756E0043FD12/$File/Instructions.PDF דף מספר 5.

בשבוע שעבר התקיימה ישיבה נוספת בוועדת שורקות באותו נושא ובה הוחלט שאכן הטיפול יעשה בוועדת שורקות כמבוקש (לדעתי, לא כחוק).

מצ"ב תמונות של חלק מהקרוונים שנבנו שלא כחוק (לכל הקראוונים שבתמונות אין קשר למפוני גוש קטיף והם נבנו ע"י ישיבת תורת החיים לטענתם באישור אסקוזידו), תלונותיי לוועדת שורקות נענו בחצאי אמיתות ולא טופלו עד היום כבר מעל לשנה, הועדה מנוהלת בפועל ע"י אסקוזידו ופקח הועדה טען בפני "שיש לו מספר מנהלים" והוא עושה מה שהם אומרים לו.

איציק בלוי

054-7602018

נ.ב.

מנהלת סלע ממאנת לתת לי כבר שלוש שנים את ההסכם עם ישיבת  "תורת החיים" על אף שהגשתי בקשה עפ"י חופש המידע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > תב"ע 256/7/4
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext