| נשלח ב-17/3/2009 22:59 |
|
| |
"נתניהו הולך למהלכים מדיניים כואבים" !!
עוד לפני שהושבעה הממשלה החדשה, הודלף ע"י מקור בכיר ש- נתניהו הולך למהלכים מדיניים כואבים. אותו מקור
הוסיף: עוד נתגעגע לשרון ואולמרט. ממשל אובמה קלינטון יכפה הסדרים, ומצבנו חמור. לא לחינם נתניהו זקוק לברק
ולבני.
עוד פעם עם ישראל מיטלטל ממנהיג למנהיג שהפך את עמו להפקר, שפוגע שוב בזהותנו כעם, בקשר שלנו לארץ
ישראל, ומחקה את הגויים תמורת בצע כסף - הפעם מצד... אובאמה.
כדי להקים את הממשלה השמאלנית - נתן נתניהו אתנן גבוה מאד לש"ס, והטבות מרחיקות לכת לליברמן, שיעמיקו
את הקשר בין העלייה הרוסית לארץ ישראל (ביניהם גויים).
כיוון שהנאמר כאן הוא בגדר "הדלפה" שפורסמה בפורום רוטר, ולא נראית 'רחוקה מתפיסת עולמו של נתניהו, אנחנו
נעקוב אחר המתרחש.
להזכירכם - עדיין בימים אלה יש קשיים בהרכבת הקואליציה, גם אחרי זה נעקוב, ונראה לאן פניו של נתניהו - מול
מפלגות ימניות ארצ-ישראליות שדורשות שיהודים יחזרו לגוש קטיף, ליישב את המקום מחדש.
תוקן על ידי 3ברית ב- 17/03/2009 22:55:02
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2009 01:01 |
|
| |
האדם הזה חלש אופי, אין לו חוט שידרה, כשהיה ראש ממשלה לפני שמונה שנים נכשל פעם
אחרי פעם, נגרר אחרי השמאל וביצע את הסכמי אוסלו. אני לא מבין איך אנשים שמגדירים את עצמם ימניים נתנו לו קול !
שוב פעם אנחנו עושים טעות ועוד פעם טעות ואחר כך בוכים עליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 08:21 |
|
| |
בוקר טוב דורש טוב , ברוך בואך לפורום
ראיתי את תוכן הלינק ואני לא יודעת לאן עוד אפשר להגיע בחישובים כאלה :
שמות שני רוצחי מחבל הטרקטור בים' בגימטריה
אלדד בן-נון + דניאל האוסליך = 424
424 = משיח בן דוד
הבאת עוד ועוד דוגמאות בגימטריה, אפשר לעשות כל כך הרבה חישובים כדי להגיע בדיוק למה
שרוצים להגיע. הכמיהה למשיח מביאה כל כך הרבה רעיונות וחישובים, אם היה אפשר בכך לזרז את
בואו כמה זה היה טוב.
שיהיה לך יום נפלא.
תוקן על ידי 3ברית ב- 19/03/2009 13:49:03
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 08:28 |
|
| |
ברק עושה פעולות נלעגות כדי להצטרף לממשלת נתניהו, אבל בתוך מפלגת העבודה הרוחות
סוערות, כולם שם זוכרים מה שקרה יום אחד אחרי הבחירות, הקריסה של מפלגת העבודה,
כמעט עד כדי התפוררות, 13 מנדטים, הם זוכרים את נאומו חוצב הלהבות של ברק עם היוודע
התוצאות: "הפנמנו את תוצאות הבחירות ואנחנו נילחם מהאופוזיציה".
היום השמיעו ברדיו את הנאום שלו, פעמיים הזכיר לחברי העבודה שאין להם מה לחפש
בקואליציה, והנה.... כמה קשה לעמוד באתנן ובפיתוי, ...
וכמה קשה לנתניהו להתנתק מארצות הברית...
הנה אנחנו רואים שוב שהשלטון שלנו שקוע עד צוואר בתאוות חומר, ושוב אין הנהגה לעם שלנו,
וכל מה שעלינו לבקש הוא שד' ירחם על כולנו, ויביא לנו את ההנהגה הראויה לעם ישראל - משיח
בן דוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 14:48 |
|
| |
אני לא האמנתי שנתניהו יעשה כאלה מהלכים שהם נגד כל הגיון ובטח נגד אלה שבחרו בו. אני בחרתי נתניהו כי הצהיר שהוא לא יעשה כמעשה השמאל ועכשיו הוא רודף אחרי ברק שהתרסק לגמרי . הכל פועל נגד ההגיון !!! אם נתניהו משלם כזה מחיר למפלגה שהעם בפירוש לא רצה בה אז בשביל מה לקיים בחירות ??? למה בחרנו נתניהו ??? הייתי בוחרת ישר קדימה וזהו. לפחות ציפי ליבני אומרת את האמת ועכשיו מסתבר שנתניהו שיקר את ציבור הבוחרים שלו !!!
אבל אני באמת מקווה ומתפללת שהכל שמועות , אוי ואבוי לנו אם גם השמאל וגם ליברמן יהיו בממשלה הזאת. זה נורא !!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 15:39 |
|
| |
נגוזו החלומות של נתניהו.
עכשיו הודע שח"כ כבל הודיע לנתניהו שאין פניה של מפלגת העבודה לקואליציה !
|
|
|
|
|