נקיונות ריצות סידורים הרבה דברים לעשות ואין זמן לחשוב על כלום מרוב הטירדות של ההכנות לכבוד חג הפסח הבא עלינו לטובה אבל בתוך כל זה מבעבעת אצלי הכמיהה לגאולה למשיח לשינוי הסדרים לסדר אחד אמיתי של הקב"ה
ליל סדר עם משיח צדקנו די בורא עולם את האמת נמאס נמאס מהגלות נמאס מהטרדות נמאס מהמינוס בבנק פשוט נמאס לא רוצים את העולם החומרי לא רוצים את כל התאוות רוצים גאולה זה מתפרץ מתוכי וכולי זעקה לה' אנא ה' הושיעה נא
די לא רוצים להמשיך לסבול אנחנו סובלים כבר2000 שנה באמת ה' לא הגיע הזמן שתגאל אותנו כל עניין הגלות היה צריך להיות רק אלף שנה זה גזרת הכתוב למה המשכת את זה עלינו עוד אלף שנה ולא נגמר
תבין ה' עם ישראל משתוקק לגאולה אתה פוגש אנשים ברחוב אני אומר להם משיח בדרך אוטוטו הוא מגיע וכולם מתפעלים
מה באמת הוא מגיע זה לא שקר הוא בא אתה רואה את האור בעיניים שלהם שהם כמהים ורוצים את הגאולה
אחד אמר לי נו אז צריך להתכונן להכין את החליפה לכבוד המשיח אמרתי לו כן תכין הוא מגיע
אני פונה אליך ה' יתברך אב הרחמים בקריאה נרגשת
אנא ה' הושיעה נא
העם החליט רוצים משיח עכשיו
נשלח ב-3/5/2009 21:39
המשקיף כתב:
איי איי פשוט נמאס רוצה את המשיח רוצה את הגאולה נו.. בבקשה רבונו של עולם ... מאז שנחרב בית המקדש אין לך שמחה בעולמך אז וודאי שגם לך נמאס גם אתה רוצה להביא גאולה לעולם גם אתה רוצה בית המקדש ויותר ממה שהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להיניק אז אתה יותר ממני ומאתנו רוצה את הגאולה מה מעכב רבונו של עולם מה מעכב
אולי אתם יודעים מה מעכב...
בס"ד!
שכל אחד לעצמו
נשלח ב-3/5/2009 21:14
אולי אי קיום הבטחות...
נשלח ב-3/5/2009 21:01
איי איי פשוט נמאס רוצה את המשיח רוצה את הגאולה נו.. בבקשה רבונו של עולם ... מאז שנחרב בית המקדש אין לך שמחה בעולמך אז וודאי שגם לך נמאס גם אתה רוצה להביא גאולה לעולם גם אתה רוצה בית המקדש ויותר ממה שהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להיניק אז אתה יותר ממני ומאתנו רוצה את הגאולה מה מעכב רבונו של עולם מה מעכב
אולי אתם יודעים מה מעכב...
נשלח ב-23/3/2009 22:29
צמאה נפשי לאלוקים אוי צמאה נפשי
נשלח ב-23/3/2009 00:14
אני חייב לומר שלא תיכננתי את זה פשוט הפוסט הזה יצא מקירות ליבי הייתי עסוק בסידורים וכו' וגם שוטטתי קצת באינטרנט לחפש רעיונות להביא לפורום ופתאום הרגשתי מין פרץ אדיר כזה וזה מה שיצא
תכל'ס כמה אנשים מסתובבים בעולם ורוצים משיח ברוך ה' זכינו להיות מהם
נשלח ב-22/3/2009 19:18
אאאאייייי
כל מילה בסלע.
העולם נראה כמו איזה הזיה - מטורף לגמרי.
משיח עכשיו - זה ממש הזמן.
הטרוף הזה חייב להיגמר