|
|
| נשלח ב-6/5/2009 00:15 |
|
| |
אין לי בעיה להסכים אתך. הבעיה היא שמת"צ כרוך באישורים, עלויות, ועוד ועוד. אגלגל אי"ה את הרעיון כלפי מעלה, אך קשה לי להאמין שמישהו ירים את הכפפה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 02:57 |
|
| |
| terach2 כתב: |  | 1. אי כניסת קו 16 למת"צ ביציאה מסנהדריה המורחבת, אכן גורמת עוגמת נפש רבה, לתושבי סנהדריה לא פחות מתושבי רמות. פעמים רבות שוחחתי על כך עם ניר לנדאו מנהל אגף התנועה של אגד. לצערי, עד לרגע זה, הוא עדיין מתנגד בתוקף לכניסה זו, בשל הטענה שהאוטובוסים יסתבכו בכניסה ויתקעו את התנועה. בהתנגדותו זו הוא מגובה ע"י גב' יעל כהן מנהלת אגף התנועה בעירייה, ולמרות שהוכחנו להם שבמקומות אחרים בעיר קיימים דברים דומים, הם עדיין דבקים בדעתם. גם התערבות של הרב שלמה רוזנשטיין ושל חברי מועצת העיר בכירים מדגל התורה, לא הניבה תוצאות בינתיים.
|
|
בעיני ראיתי, השבוע (בהר בחוקותי) באחד הימים בשעות אחה"צ, עומס בנתיב הימני בכביש רמות, מגיע קו 16 מכיוון סנהדריה, והופ! במקום לפנות בכביש רמות בנתיב הימני בחר לו הנהג לקצר את זמן הנסיעה ו...בקלות חדר לו לתוך הנת"צ ללא אומר ודברים.
בכוונה לא כתבתי פרטים מזהים - יום ושעה, כך שאגד לא יוכלו להשתמש בזה לרעת הנהג, אולם העניין ברור.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 15:15 |
|
| |
ממש נמאס לי מכל הקוטרים...
תפנו לאגד וזהו. מה זה נושא כאן בפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 17:58 |
|
| |
תרח תודה ענקית על הכל. אני אוהב אנשים כמוך!! שמחתי למוד ממך מספר דברים בין השורות...
|
|
|
|
|