בית פורומים החרדים והאינטרנט

35 שיעורי תורה של הרב שלום ארוש להורדה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/3/2009 12:19 לינק ישיר 
35 שיעורי תורה של הרב שלום ארוש להורדה

באתר www.webng.com/satora11
מגוון הרצאות מעניינות של הרב שלום ארוש מברסלב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2009 15:14 לינק ישיר 

בס"ד
די עם כל הכתות האלו שממציאים לנו תורות חדשות שלא שמעתם אזן בהר סיני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2009 18:16 לינק ישיר 

בס"ד
לא באתי להתקיף אישית אלא דרכו של שלום הרוש היא לא דרך תורה אצלו "לכבד את האשה" זה לשמוע כל מה שהיא אומרת וזה הפך התורה כי רק בענייני עלמא מתייעצים עם האשה ולא במילי דשמיא .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2009 18:00 לינק ישיר 

צדיק הרב ארוש

גר בניו יורק ומחובר לקהילה הישראלית בתפוח האדום

ומנהל אכסניה בניו יורק ולוח האירועים בניו יורק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2009 16:44 לינק ישיר 

בס"ד יום ד כו אייר התשס"ט
צדיק אתה אומר שלום הרוש ? במה בדיוק הוא צדיק לקחת הוראות קבע מנשים ללא רשות בעליהם שזה גזל גמור ולדבר שעות עם נשים ברדיו שמח וכשאיזה גבר עולה הוא מדבר איתו חמש דקות בדידי הוה עובדא ,וליסוע כל הזמן לאומן לר' נחמן מברסלב ולהפוך אותו לאלהים אחרים הצדיק לא ברא אותנו והוא לא יכול לתקן אותנו אין ביהדות את האב הבן רוח הקדש יש רק "שמע ישראל הוי"ה אלד'ינו הוי"ה אחד" לא דרך הצדיק הקב"ה הוא העיקר ולא הצדיק שהוא עבד ה' ודי למבין ואכמ"ל .

תוקן על ידי shay98 ב- 05/02/2011 21:03:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2009 02:34 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב ט סיון התשס"ט
"אמר רבי יוסי כל החולק על מלכות בית דוד ראוי להכישו נחש"
סנהדרין דף קי ע"א כל הגאולה תבוא רק מתורת ארץ ישראל ולא תורת חו"ל וכמאמר חז"ל "אוירא דארץ ישראל מחכים" וכל ה"חסידיות" למיניהם חייבות להתבטל לתורת ארץ ישראל הירושלמי והזוה"ק וחכמת האמת ע"פ דרכו של רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל והרמח"ל והגר"א ז"ל ועוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2009 05:23 לינק ישיר 

תפסיקו לבלבל את המוח הרב ארוש הוא אחד מצדיקי האמת
ומי שמעליל פה שטויות בלי ידיעה עתיד ליתן על כך את הדין!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2009 09:44 לינק ישיר 

בס"ד יום ג א תמוז התשס"ט
אני לא מעליל עלילות על שלום הרוש אבל ברור לי שהוא מצד הקדושה . מי שצועק על אנשים שיקנו את הספר "ליקוטי מוהר"ן" וכופה עליהם בהטחת האשמות ברבים "אתם לא מתביישים" ? זה דרך תורה? 

תוקן על ידי shay98 ב- 10/05/2010 00:31:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2010 00:33 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב כו אייר התש"ע
הספר של שלום הרוש "בגן האמונה" אינו אלא בגן הכפירה לפי רבנו הרמב"ם "זה מעונן ומנחש "
 לכבד אשה אצלו זה להפוך אותה לאלהים אחרים ה' יצילנו מדעות כוזבות שהוא מפיץ מי התיר לו לקחת מנשים נשואות ללא רשות בעליהם הוראת קבע זה גזל גמור מן התורה .
אני יודע בודאות שהוא עושה זאת נוכחתי לדעת כמה פעמים אשתי בזמנו חתמה לו הוראת קבע ללא רשותי .  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2011 23:18 לינק ישיר 

שי היקר אתה ממש לא יודע מה זה לעבוד את ה יתברך אצלך  להיות ענו עם האשה זה להפוך אותה לאלוקים אחרים!!!   ווההלכה אומרת שחובה לדובב את אישתו ועוד שאם היא עושה הוראת קבע ללא ידיעתו זה מראה שהקשר ביניכם לא טוב  והיא הייתה אמורה לשאול אותך לפני  שעשתה  וכל צדקה שהיא נותנת חייבת  להודיעך  אלה אם כן סיכמתם מראש שאתה מוחל  לה אז תסלח לי אבל המתרימים לא אמורים לדעת שלא מחלת לה. ותתחיל ללמד את אישתך הלכות במקום לרדת על רבנים צדיקים   ועד  שהדור חייב צדיק כמו בכל הדורות!!ועם ישראל  היו צריכים את משה נכון!!!אז מה תגיד שהוא אלוקים חס  ושלום??עיין מסכת חגיגה דף  100  ..ותפסיק לחלוק על ר נחמן  !!ובלי העצות של הצדיקים אנחנו לא נדע איך לעבוד את ה יתברך ותענה לי אם ארץ ישראל קדושה למה כף החיים פסק שמותר לנסוע לקברות צדיקים בחול??אה שכחתי את יותר חכם וצדיק ממנו .ועוד למה  כל הצדיקים  אברהם יעקב  יוסף ושאר השבטים  ירדו לשיא הטומאה למצריים??אז תבין שכל שנה נוספים לאומן עוד כמה אלפים  זה סימן שהגאולה מתחילה דווקא משם כמו במצריים  ועוד מה אסור לנסוע למצריים לר יעקב אבוחצירה או לגרא מוילנא  או לרשי בצרפת  או  למהרל מפרג  או  לבעל שם טוב  ותבין שאפילו משה  רבינו נקבר מול  בית פעור  בחול   ואם היינו יודעים איפה בדיוק  כולם היו יוצאים מארץ ישראל  והיינו גם נגאלים   אז מה תגיד עכשיו  אסור לצאת???  תתחיל להתחזק יקירי  באמונה  ותפסיק לחלוק על צדיקים מלפני מאתיים שנה  כי אתה בדור חלש לכן אתה מדבר ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2011 23:36 לינק ישיר 

ועוד אם אתה אומר שהצדיק לא יכול  לתקן אותנו  אז מי כן ???והדוגמה הכי קלאסית  בחטא העגל  מי תיקן את עם ישראל ??הם תיקנו לא   משה תיקן  את החטא   ואתנפל אל ה את הארבעים יום וארבעים לילה כי אמר ה להשמיד אותכם...ואם לא משה מי היה מתקן  וכאן מדובר בדור שראו מעשה מרכבה  אז מי אנחנו שנתקן חטא  ואם לא הצדיקים לא היה לנו סיכוי כי אפילו שאדם עושה תשובה  הדרך לתיקון עוד רחוקה  איפה תיקון המידות איפה שמירת  העיניים  המחשבה  הכוונות ב שלוש תפילות ביום  אז תתחיל  להתעורר  יקירי  ותודה לבורא עולם שנתן לנו צדיקים שמדריכים אותנו  ועל ידי זה מתקנים לנו את הדרך להיות יראי שמיים באמת אז תהיה שמח במקום לדבר שטויות שאתה לא מבין בכלל מה זה צדיק שמוסר את חייו למען זיכוי הרבים לדורות!!! יהי רצון שנזכה להפגש באומן ולרקוד לכבוד הגאולה המתקרבת...התבודדות היא מעלה גדולה ועליונה מן הכל   דוד המלך עסק כל חייו בתפילה וזכה למה שזכה  עי התפילה זוכים לכל הישועות  איזה דבר העומד ברומו של עולם זוהי התפילה ..שי היקר יהיה רצון שתזכה לכל השי עולמות  אמן  ראש חודש אדר שמח.....אוהב אותך אהבת אמת מיהודי פשוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2011 03:34 לינק ישיר 

דדי01 כתב:
!!ועם ישראל  היו צריכים את משה נכון!!!אז מה תגיד שהוא אלוקים חס  ושלום??עיין מסכת חגיגה דף  100  ..ותפסיק לחלוק על ר נחמן  !!ובלי העצות של הצדיקים אנחנו לא נדע איך לעבוד את ה יתברך ותענה לי אם ארץ ישראל קדושה למה כף החיים פסק שמותר לנסוע לקברות צדיקים בחול??אה שכחתי את יותר חכם וצדיק ממנו .ועוד למה  כל הצדיקים  אברהם יעקב  יוסף ושאר השבטים  ירדו לשיא הטומאה למצריים??אז תבין שכל שנה נוספים לאומן עוד כמה אלפים  זה סימן שהגאולה מתחילה דווקא משם כמו במצריים  ועוד מה אסור לנסוע למצריים לר יעקב אבוחצירה או לגרא מוילנא  או לרשי בצרפת  או  למהרל מפרג  או  לבעל שם טוב  ותבין שאפילו משה  רבינו נקבר מול  בית פעור  בחול   ואם היינו יודעים איפה בדיוק  כולם היו יוצאים מארץ ישראל  והיינו גם נגאלים   אז מה תגיד עכשיו  אסור לצאת???  תתחיל להתחזק יקירי  באמונה  ותפסיק לחלוק על צדיקים מלפני מאתיים שנה  כי אתה בדור חלש לכן אתה מדבר ככה.

אכן אנו בדור חלש ולכן המציאו תורה קלה היום כל מיני  רבנים שכביכול הם אומרים לעבוד את ה' "שזה להתפלל כל היום בקברי צדיקים, ולחטוא ואח"כ לומר רק הצדיק יתקן אותי,ואני פגום ואין מי שיושיע רק שאעלה לקברו והוא יצואני משאול תחתית וכדומה, תורת ה' לא צריכה מתווכים והצדיק האמיתי מטרתו להרים את האדם בדביקות אל ה' ולא בדביקות אחרי הצדיק, זוהי מטרתו של הצדיק האמיתי, ורוב חסידי ברסלב לא מבינים כלום בענינים אלו רק מעטי מעט
,לגבי נסיעה לחו"ל לקברי צדיקים זהו היתר שנועד על מנת לעלות עצמותם לארץ ישראל, לגבי כל הערבובים בחסידות שמקורם בהבנה מעמיקה של פנימיות התורה,תלו בזה הבנות שטחיות ללא שום קשר לנאמר בהם והמיאו תורה חדשה, כגון שמשה נקבר מול בית פעור ,אין להשליך זאת כלל על הצדיקים שקבורים בחו"ל ואדרבה כיום חובה לעלותם ארצה כולל רבי נחמן,יהודי יקר אתה מחפש אמת ונשען על משהו וזה טוב רק תחפש אמת יותר אמיתית, ויותר נכונה.שזה חכמת הקבלה ע"פ רבינו בעל הסולם דרך היייחוד, של ואהבת לרעך כמוך ודביקות בה' שלא ע"מ לקבל פרס, תלמד ותרה כי טעמו וראו כי טוב ה'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2011 21:06 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א ב אדר א התשע"א
הגיע הזמן לעבוד את השם יתעלה בלי שום אמצעי רק הוא מלבדו ולא חייב לאמץ את משנתו של רבי נחמן מברלסב שמבטל את דברי רבנו סעדיה גאון והרמב"ם וגדולי הראשונים הראב"ע רבי יצחק עארמה זצ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 07:36 לינק ישיר 

לכל אלו פה שמתיימרים להיות גאונים גדולים ופוסקי הדור - אתם מגעילים אותי, ואני מתבייש להיות חלק מן העם הזה, אם זה מה שזה אומר להיות יהודי.
איך אתם לא מתביישים לדבר סרה ברבני ישראל? מי אתם בכלל שתגידו משהו על רב, ולא משנה איזה?

ולפני שאתם מדברים על מה זה אומר להיות נשוי, ואיך זה להיות בחיי נישואים, ואיך צריך להתנהג עם האישה - קודם תתחתנו, ותוכיחו שיש לכם שלום בית, ואז תדברו.
אם לא - אין לכם זכות להגיד איך צריך להתנהג עם האישה.
להיות אכזר עם אישה, לקבוע לה מה לעשות, לא להתייעץ איתה, לכפות עליה את דעתך - זה לא דרך לחיות, ואני מרחם על מי שחי כך. ומכיוון שהתורה שלנו היא כולה טוב - אין שום מצב בעולם שזה מה שהקב"ה התכוון.
בתור אדם יהודי דתי מאמין (כן, אני לא חרדי) - ברוך השם כל רגע על כך שהוא מזכה אותי לחיות בשלום עם אישתי, וחלק גדול מזה בזכות זה שהקב"ה זימן לידי את הספר של הרב שלום ארוש בנושא שלום בית.
ומי שמדבר סרה בזה - שיוכיח לי אחרת - שיש לו שלום בית עם אישתו, כאשר הוא לא הולך לפי הכללים של שלום בית.
אני רוצה לראות אחד כזה.
ושלום בית זה לא אומר שהאישה כפופה לגבר. שלום בית זה לא אומר שהאישה אומרת אמן על כל דבר שאתה עושה ורוצה בגלל שהיא מפחדת ממך.

ולכל אלה שמדברים על כך שהרב שלום ארוש לוקח כספים מהאישה ללא רשות בעלה:
אני לא מדבר על זה שאני לא מסכים עם זה שהאישה צריכה לקבל רשות מהבעל בשביל דבר שהיא רוצה - אחרי הכל - אתה בתור הגבר - חתום בכתובה שתיתן לה כל צרכה, ותפרנס אותה. ואם זה מה שהיא רוצה - זו זכותה המלאה.
אני גם לא מדבר על זה - שגבר שחושב שאישתו צריכה אישור ממנו לכל דבר - האישה מסכנה - וזה מראה על זה שהקשר שלכם הוא גרוע.
אני כן מדבר על זה - תחשוב - אם אישתך - הולכת בלי רשותך, לרב של שלום בית (יודעים מה - גם אם מה שהוא אומר זה לא נכון, עדיין היא חושב שזה יעזור לה בשלום הבית שלה) - ונותנת לו כסף בתקוה שזה יביא לה שלום בית - מה זה אומר על חיי הנישואים שלך? מה זה אומר על שלום הבית שלך? מה זה אומר על אישתך וכמה היא מאושרת????
זה אומר שהיא אומללה - וזה אחריות שלך, בתור בעלה, לשמח אותה. ולדאוג לכל צרכה.
וכמו שצריך ללמוד לכל דבר - צריך ללמוד גם איך לחיות בשלום ובאחווה עם האישה.
ותודה לאלוקים שזימן לנו את ההדרכה הזו.
ותודה לאלוקים שנותן לי את הכוח ללכת לפי הכללים - כי ברוך השם - כל יום אני רואה כמה זה עוזר לי וכמה זה נותן לי לחיות בשלום עם אישתי ולעשות אותה מאושרת.

אז לכל אלו שמתיימרים להיות צדיקים גדולים - תלכו תלמדו צניעות וענווה, תוכיחו שיש לכם שלום בית, ורק אז תדברו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > 35 שיעורי תורה של הרב שלום ארוש להורדה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext